Ilmoittautuminen

Kokonaismaksu muodostuu seuran jäsenmaksusta sekä toimintamaksusta. Jokaisen seuran toiminnassa olevan tulee olla seuran jäsen ja maksaa sen lisäksi haluamistaan tunneista jumppamaksu.

 TÄSTÄ ILMOITTAUTUMISPALVELUUN

Jos et ole vielä rekisteröitynyt ohjelman käyttäjäksi, rekisteröi tietosi. Rekisteröityminen ei vielä sido sinua mihinkään, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla käytät palvelua, saat palvelusta myös tunnuksen, jos olet sen unohtanut. Älä tee uutta rekisteröintiä. Jos tietosi muuttuvat, niin päivitä uudet tiedot rekisteriin, tiedotamme ja laskutamme jäsenrekisteriin ilmoitettujen tietojen mukaisesti. Muista päivittää myös lapsen tietoihin sähköpostiosoite!

JÄSENMAKSUT KAUDELLE 2019-2020

Jäsenmaksu                                            15€

Huom. Jäsenmaksu EI sisällä tapaturmavakuutusta! Jäsenmaksua ei palauteta.


AIKUISTEN JÄSENKORTTI 

Jäsenkortin = jumppakortin saat postitse kun olet ilmoittautunut. Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin tai sen voi tulostaa ilmoittautuessasi suoraan palvelusta. Lasku maksetaan eräpäivänä pankkiin tai liikuntaseteleillä / muilla liikuntaeduilla (ePassi, Smartum mobiilimaksu, Edenred mobiili ja korttimaksu, Eazybreak, tyky online) toimistolle. Toimistolla ei voi maksaa käteisellä.