VIIKKO-OHJELMA 2022-2023 

(ajalle 29.8.2022 - 12.5.2023)

Oikeudet muutoksiin pidetään seuralla. Liikuntatuntien minimi henkilömäärä on 10 henkeä. Jos tunnilla käy kolme kertaa peräkkäin alle 10 osallistujaa, tunti voidaan lopettaa.

TULOSSA:

Telinevoimistelun 6 -kerran kurssi aikuisille🤸 Tule oppimaan telinevoimistelun perustaitoja rennolla mielellä. Haasta itseäsi ja opi uutta aikuisiällä tai verestä muistia ja lapsuusajan taitoja kivassa porukassa!🙌 Treeneissä harjoitellaan telinevoimistelun perusasioita, kuperkeikoista kärrynpyöriin ja erilaisilla telineillä tehtäviin temppuihin🤸‍♀️Puomi, rekki, renkaat, nojapuut ja permanto käydään läpi harjoituksen taito-osioissa. Treeneissä päästään pelailemaan erilaisia pelejä, kehitetään tasapainoaistia ja kuntoillaan hyvässä hengessä. 💪 Aiempaa voimistelutaustaa ei tarvitse! Rohkeasti mukaan!👏 Lisätietoja ja ilmoittautuminen myClubissa kuvaa klikkaamalla.
K A N G O O J U M P S -kurssi tulossa maaliskuussa. Tätä et halua jättää välistä! Merkkaa kalenteriin tämä jo nyt. :) Pomppuharjoittelu eli ylös-alas hyppiminen painovoimaa vastaan, on yksi hyödyllisimmistä aerobisista harjoituksista ikinä. Sillä on todettu olevan monia terveyshyötyjä. Kangoo Jumps -kengät suojaavat niveliäsi ja vähentävät iskuja jopa 80%. Kengät ovat turvallisimmat välineet liikuntaa harrastettaessa. Ne sopivat kaikille 6-90- vuotiaille kunnosta riippumatta. Hyppyharjoittelu kehittää koordinaatiota, vahvistaa lihasvoimaa, kestävyyttä ja verenkiertoa. Edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Harjoitukset Kangoo Jumps -hyppykengillä parantavat hapenottokykyä huomattavasti enemmän kuin perinteiset harjoitukset. Ilmoittautuminen ja lisätiedot myClubissa, kuvaa klikkaamalla.
Huhtikuussa tulossa tanssitaitelija Jari Karttusen Dancefever ja yoga -tunti. Tässä kaksituntisessa yhdistyvät niin liikkuminen kuin hauskuus!🤩 Tunti alkaa yksinkertaisella lämmittelyllä, jonka jälkeen on sykettä nostava tanssillinen osuus. Hien saa pintaan esimerkiksi latinalaisten tai afrikkalaisten rytmien tahdissa, vauhdikkaissa showtanssisarjoissa tai viileää jazzia tyylitellen. Myös jäähdyttely toteutetaan tanssin keinoin. Tutustumme myös Discojoogaan, jonka jälkeen lyhyt lihaskunto-osuus ja lopuksi palauttavat venyttelyt. 💃🕺🧘‍♀️ Merkkaa siis kalenteriin 👉 la 15.4.2023, klo 10-12, Harjulan kampus. Tapahtuman hinta on 20€, ja jumppakortit eivät ole voimassa tässä tapahtumassa. Tämä on pakko kokea itse, paikan päällä. Ilmoittaudu mukaan 13.4. klo 12 mennessä myClubissa, kuvaa klikkaamalla.