Voimistelukoulu - hyppää mukaan seikkailuun!

JOUKKUEVOIMISTELU

Aloita lajiin tutustustuminen ja kasva huipuksi Järvenpään Voimistelijoissa!

Järvenpään Voimistelijoiden joukkuevoimistelun harrasteryhmät ohjaavat lapset ja nuoret joukkuevoimistelun maailmaan. Harrasteliikunnan ryhmämme eivät tähtää kilpailuihin, vaan tavoitteena on oppia uutta suhteessa omiin taitoihin. 

Harrasteryhmistä on helppo ponnistaa seuramme valmennusryhmiin ja kilpailemaan lajin parissa. Joukkuevoimistelijamme kilpailevat suomen huipulla SM-, kilpa- ja harrastesarjoissa.

Olemme pitkänlinjan lasten, nuorten ja aikuisten liikuttaja. Laadukkaasta toiminnastamme kertoo Olympiakomitean lasten ja nuorten liikunnan Tähtiseuramerkki.

 

Voimistelukouluryhmissä lapset opettelevat liikkumisen perustaitoja leikkien ja lapsille ominaisin keinoin. Voimistelukouluryhmiin osallistuvat lapset ovat 3 – 12-vuotiaita ja mukaan voivat tulla kaikki harrastuksesta kiinnostuneet!

Voimistelukoulussa liikkuminen on iloinen asia! Siellä joka lapsella on oikeus harjoitella omien taitojensa ja toiveidensa mukaisesti. Voimistelukoulussa luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin joko kilpalajin parissa, taikka voimistelun tai tanssin harrasteryhmässä. 

Järvenpään Voimistelijat tarjoaa joukkuevoimistelun alkeisryhmiä 3-13-vuotiaille lapsille ja nuorille. Ryhmät ovat avoinna kaikille voimistelusta kiinnostuneille, ei taitovaatimuksia, vaan uuden oppimista ja liikunnasta innostumista kivassa ryhmässä!

Lisätietoja voimisteluryhmistä:

lapset(at)voimistelijat.com, 045 7875 4703

Oikeudet muutoksiin pidetään seuralla.