Ohjaajat

Jenna Marjakangas

Järvenpään Voimistelijoiden lasten ja nuorten harrasteliikunnan vastuuvalmentaja

Kaudella 2018-2019 ohjaan ja valmennan useita seuramme ryhmiä vasta-alkajista jo kokeneempiin voimistelijoihin. Olen mukana tanssillisen voimistelun sekä joukkuevoimistelun valmennustiimeissä.

Koulutukseltani olen Voimisteluliiton I-tason lasten ja nuorten ohjaaja ja I-tason joukkuevoimistelun valmentaja. Olen myös käynyt tanssillisen voimistelun koulutuksia.

Voimistelin itse monta vuotta joukkuevoimistelussa ja aktiiviurani päätin kesällä 2018. Nykyään käyn treenailemassa kerran viikossa tanssillisen voimistelun Illuusia -joukkueen kanssa.

Minusta on tärkeää näyttää lapsille ja nuorille, kuinka hauskaa liikkuminen ja terveellisesti eläminen voi olla. Tavoitteenani on johdattaa nuoria urheilijan alkuja kohti liikunnallista elämää ja terveellistä elämäntapaa. Ohjaajana parasta on nähdä kuinka voimistelijat onnistuvat ja oppivat uutta!

Jenni Kaunisto (oik.)

Ohjaan nyt neljättä vuotta lasten liikuntaa Järvenpään Voimistelijoissa sekä harraste- että valmennuspuolella. Näihin vuosiin on mahtunut joukkuevoimistelua, tanssillista voimistelua sekä akrobatiakerhoa. Olen kouluttautunut Suomen Voimisteluliiton I-tason lasten ja nuorten ohjaajaksi ja joukkuevoimistelun lajivalmentajaksi. Omaa voimisteluani on jatkunut jo yli 14 vuotta. Suurin osa omasta voimistelukokemuksestani on joukkuevoimistelun puolelta, mutta mukaan mahtuu myös tanssillista voimistelua.

Parasta ohjaamisessa on, kun näkee lasten iloitsevan uuden oppimisesta. Haluan kannustaa lapsia kohti liikunnallista elämäntapaa!

 

Emma Honkanen (vas.)

Aloitin seurassamme vuonna 2013 apuohjaajana, jonka jälkeen etenin pääohjaajaksi ja -valmentajaksi. Koulutukseltani olen Suomen Voimisteluliiton I-tason lasten ja nuorten ohjaaja sekä joukkuevoimistelun lajivalmentaja. Olen valmentanut muun muassa joukkuevoimistelua, tanssillista voimistelua ja akrobatiakerhoa. Itse olen voimistellut seurassamme yli 14 vuotta, suurimmaksi osaksi joukkuevoimistelun puolella, mutta myös muutaman vuoden tanssillisessa voimistelussa.

Minulle on tärkeää nähdä lasten onnistuvan ja oppivan uutta. Tavoitteenani on tarjota lapsille monipuolisia harjoituksia, joissa on kannustava ilmapiiri ja hyvät olosuhteet kehittymiselle.

Cecilia Hietanen

Olen vuonna 1993 syntynyt, ammatiltani ravintolakokki, kotoisin Vaasasta.

Kävin Etno Fitnessin järjestämän tanssillisen ryhmäliikunnan ohjaaja kurssin 2014.
Olen harrastanut tanssia 10-vuotiaasta asti, mm. nykytanssi, jazztanssi, dancehall sekä street-lajit.

Ohjaan ryhmiä Dance I ja II.

Sanni Huovinen

Olen ohjannut lasten temppujumppia ja harrastevoimisteluryhmiä sekä tanssia ja perheliikuntaa. Olen kulutukseltani sosionimi ja lähihoitaja sekä lastenohjaaja. Työskentelen perheohjaajana päivisin. Olen myös työskennellyt päiväkodeissa, joissa olen hyödyntänyt liikunnallista nuoruuttani.

Hanne Kajasviita

Terveyskasvatuksen opiskelija ja kolmen lapsen äiti.
Svoli I-tason lastenohjaaja; jumppakoulu, perheliikunta, nassikkapaini.

Olen ohjannut seurassa vuodesta 2006 lähtien erilaisia lasten ryhmiä.
Tälla kaudella ohjaan Freegymiä ja temppujumppaa.

Oma liikunnanharrastamiseni on alkanut lapsena taitoluistelulla ja siirtynyt harrastemielessä aerobicin ja kilpatanssin kautta kuntotanssiin ja uusien lajien opetteluun. 

Työssäni koen tärkeäksi liikunnan riemun säilyttämisen läpi lapsuus- ja nuoruusvuosien aina aikuisuuteen asti.

Tomi Kajasviita

Aloitin ohjaajanurani seurassa vuonna 2013. Olen ohjannut monenlaisia ryhmiä ja kaikenikäisiä lapsia. Tällä kaudella ohjaan temppujumppia, akrobatiakerhoja, telinejumppia ja freegymejä. Lisäksi ohjaan junioreita oman kamppailulajini taidon parissa, jossa kilpailen itse SM-tasolla. Koulutukseltani olen Voimisteluliiton I-tason lasten ja nuorten ohjaaja ja olen käynyt telnevoimistelun valmentaja koulutuksen.

Tunneilla tavoitteenani on kasvattaa lasten liikunnan riemua, antaa kaikille onnistumisen tunteita ja luoda hyvä ilmapiiri, jossa kaikkien on mukava liikkua. Haluan tarjota lapsille ja nuorille mahdollisimman monipuolisesti liikuntaa ja ohjata heitä kohti terveellistä ja urheilullista elämäntapaa.

Iiris Rinne

 

Koulutukseltani olen luokanopettaja (kasvatustieteen maisteri).

Ohjaan voimisteluryhmiä sekä valmennan joukkuevoimistelua.


Olen ohjannut lasten ja aikuisten voimistelua, tanssia ja liikuntaa vuodesta 2003, erityisesti voimistelun alkuopetuksessa, ja ryhmissäni voimistelun aloittaneita lapsia on edennyt jo Suomen mestareiksi ja kansainvälisellekin tasolle.


Tärkeintä on mielestäni kuitenkin liikunnasta innostuminen ja liikunnallisten elämäntapojen aikaansaaminen – voimistelu on hyvä pohja kaikkeen liikuntaan!

Oma lajitaustani on rytmisessä voimistelussa. Olen mm. Voimisteluliiton kouluttama I-tason lasten liikunnan ohjaaja ja Voimisteluliiton kouluttaja.


 

 

Liina Lehtimäki

Moi, olen Liina ja olen 18-vuotias lukiolainen. Olen harrastanut tanssia 10 vuotta, joiden aikana olen tanssinut pääasiassa nyky- sekä showtanssia ja balettia. Pidän esiintymisestä ja olen ehtinyt olla monissa produktioissa tanssijana sekä tekemässä koreogrfiaa. Minulle tärkeintä tanssissa ovat kuitenkin onnistumisen kokemukset ja hauskanpito, joita haluan myös välittää tunneilla eteenpäin. Tahdon luoda tunneilla turvallisen ja mukavan ympäristön, jossa kaikki otetaan huomioon ja on helppo nauttia tanssin ilosta!

Tinja Tuomi

Olen Tinja Tuomi, Voimisteluliiton kouluttama 1-tason lasten ja nuorten ohjaaja. Itse olen aloittanut seurassa temppujumpista ja sieltä siirtynyt voimisteluryhmiin. Nykyisin voimistelen HJM-tiimin kilpasarjan edustusjoukkueessa. Apuohjaajana olen aloittanut 2017 keväällä. Minun mielestäni parasta on nähdä lasten aito ilo ja onnistuminen liikunnan parissa! Kaudella 2018-2019 ohjaan kids dancea, voimistelukouluryhmiä ja voimitelukoulun taitovalmennusta.

Apuohjaajat

Ossi Kajasviita

Toimin apuohjaajana temppujumppa Leijonat ja Pantterit ryhmillä. Olen suorittanut Voimisteluliiton ohjaajan starttikoulutuksen ja voimistelukoulukoulutuksen. Harrastan itse telinevoimistelua ja taidoa useita kertoja viikossa. Ohjaajana parasta on se, kun pääsee auttamaan lapsia ja näkee heidän onnistuvan.

Ella Lintunen

Olen Ella Lintunen ja olen toiminut seurassa apuohaajana syksystä 2016 lähtien. Nuoresta iästäni huolimatta olen tehnyt töitä monen erilaisen lapsen ja ryhmän kanssa ja tällä kaudella apuohjaan joukkuevoimistelun harrasteryhmiä.
Olen suorittanut voimisteluliiton 1- tason ohjaajakoulutuksen.
Harrastin itse joukkuevoimistelua lapsesta vuoteen 2017 asti.

Nelli Veijalainen

Olen itse ollut jo monta vuotta seuran toiminnassa mukana harrastajana sekä harraste- että valmennuspuolella. Apuohjaamisen aloitin vuonna 2017. Olen myös suorittanut pari Voimisteluliiton koulutusta. 
Apuohjaamisessa parasta on nähdä lapsien onnistumisen sekä liikunnan tuoma ilo. 

Pihla Antikainen

Emma Riikonen

Olen 15-vuotias apuohjaaja. Aloitin itse voimistelun vuonna 2010 ja apuohjauksen syksyllä 2017. Kaudella 2018-2019 toimin apuohjaajana harraste- sekä valmennuspuolella. 

Parasta ohjauksessa on nähdä lasten ilon ja onnistumisen hetket! 

Ella Koivikko

Moi olen Ella Koivikko, 14-vuotias apuohjaaja. Olen itse harrastanut voimistelua 10 vuotta.

Minusta parasta apuohjaajana on se kun lapset oppivat jotain uutta ja heillä on kivaa tunneilla.

Julia Stenhammar

Olen vuonna 2003 syntynyt apuohjaaja. Apuohjaamisen aloitin syksyllä 2017. Olen itse voimistellut seurassa 10 vuotta.

Lasten kanssa on ihana työskennellä ja nähdä kuinka lapset onnistuvat uudessa ja saavat nauttia liikunnan ilosta.

Siiri Kosonen

Olen Siiri Kosonen, -03 syntynyt apuohjaaja. Harrastin joukkuevoimistelua noin 7 vuotta, jonka jälkeen aloitin apuohjaajana syksyllä 2017. Nautin työskentelemisestä lasten kanssa ja on ilo katsoa heidän kasvua ja kehitystä.

Vilma Timonen

Oon vilma timonen, 2004 syntynyt apuohjaaja ja oon harrastanu voimistelua 6 vuotta, ja toiminut apuohjaajana 2017 keväästä. Apuohjaajana parasta on nähdä lasten kasvoilla ilo sekä onnistuminen!

Doris Frimodig

Olen vuonna 2003 syntynyt apuohjaaja. Joukkuevoimistelun olen itse aloittanut vuonna 2013 ja valmentamisen syksyllä 2016. Kaudella 2018-2019 valmennan voimistelujoukkueita ja ryhmiä  harraste- ja valmennuspuolella.

Sofia Kippilä

Opiskelen kolmatta vuotta Järvenpään lukiossa ja taustaani kuuluu kilpa-aerobic. Aloitin työskentelyn seurassa vuonna 2017. 

Emma Laitinen (vas.)

Moikka, olen 17-vuotias lukio opiskelija. Olen toiminut apuohjaajana Järvenpään voimistelijoilla monissa erilaisissa ryhmissä. Olen harrastanut rengastrapetsia, telinevoimistelua ja rytmistä voimistelua sekä sirkusta ja nykyään käyn salilla. Parasta tässä työssä on nähdä lasten taitojen kehittyvän paljon todella lyhyessä ajassa!

Noora Syrjänen

Minä olen Noora ja olen 13 vuotias. Tällä hetkellä harrastan ratsastusta. Olen harrastanut voimistelua järvenpään naisvoimistelioissa ensin isä-lapsi jumpassa ja kävin kokeilemassa kilpavaimistelua. Kyllä minä tanssia ja freegym:iä ehdin harrastaa. Olen ollut apuohjaajana freegym voimistelussa vuoden ja nyt aloittelen toista vuotta telinevoimistelun parissa. Minulla on koulussa liikunnanohjauskurssi, jossa harjoitellaan eskareitten ohjausta.

Lauri Kajakko

Olen apuohjaajana Freegym-tunneilla, jossa ohjaan parkour ja freerun teemaisia tunteja. Lisäksi ohjaan freerunningia, akrobatiaa ja trampoliinia Hyvinkäällä ja Mäntsälässä.

Haluan innostaa liikunnalliseen elämäntapaan ja tekemään liikkumisesta sekä tavoitteellista että hauskaa.

Camilla Lehtomäki