Jenna Kajasviita

Lasten liikunnan kehittäjä

Ohjaan ja valmennan useita seuramme ryhmiä vasta-alkajista jo kokeneempiin voimistelijoihin. Mukaan mahtuu joukkuevoimistelun alkeisryhmiä, keijubalettia ja uutuutena TanssiTemppu-ryhmiä. Harrasteliikunnan lisäksi valmennan seuramme joukkuevoimistelun valmennusryhmiä.

Olen aloittanut apuohjaajana seurassa keväällä 2015 ja vuodesta 2018 aloitin päätoimisena työntekijänä. Koulutukseltani olen Voimisteluliiton I-tason lasten ja nuorten ohjaaja sekä II-tason joukkuevoimistelun lajivalmentaja. Tällä hetkellä opiskelen liikunnanohjaajan ammattikorkeakoulututkintoa Haaga-Heliassa.

Minulle on tärkeää, että harrastus tarjoaa iloa ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteeni on johdattaa nuoria urheilijan alkuja kohti liikunnallista elämää ja antaa heille monia työkaluja tulevaan. Työssäni parasta on ihmisten kanssa työskentely ja se kun näkee, kuinka voimistelijat onnistuvat ja oppivat uutta! Toivon, että saisin jaettua voimistelun ilosanomaa ja sytytettyä kipinän mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle.