Usein kysyttyä

Voiko tunteja kokeilla?

Kyllä! Kaikkia tunteja voi kokeilla kerra ennen sitoutumista kauteen. Varmistaaksesi paikkasi ryhmässä on tunnille ilmoittauduttava ennen kokeilumahdollisuutta. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuu lasku. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä. Mikäli lasku erääntyy ennen varsinaisia kokeilukertoja ja päätätkin mistä tahansa syystä lopettaa kokeilukertojen jälkeen otathan yhteyttä toimistoon ennen laskun erääntymistä: toimisto@voimistelijat.com

Syksyn laskut erääntyvät syyskuun puolella, joten osallistuminen on vielä mahdollista peruuttaa ennen kauden alkua ja kokeilukertojen jälkeen.

Erääntyneet laskut siirtyvät suoraan maksuvalvontaan Visma Financial Oy:lle, ja niiden peruuttamisesta tulee tällöin aina kuluja asiakkaan maksettavaksi.

Pitääkö kevätkaudelle ilmoittautua erikseen?

Ei tarvitse! Syksyn ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti keväälle. Mikäli haluaa vaihtaa ryhmää tai lopettaa tulee siitä ilmoittaa syyskauden jälkeen kirjallisesti toimisto@voimistelijat.com

Voiko tunneille ilmoittautua ilman aiempaa lajitaustaa /-kokemusta?

Kyllä! Kaikille harrastetunneille voi ilmoittautua ilman aiempaa lajikokemusta tai harrastusta.

Onko teillä käytössä alennuksia tms?

Kyllä, kun osallistut useammalle tunnille saat toisesta tai kolmannesta tunnista alennetun hinnan. Saadaksesi alennuksen tulee olla yksi täysihintainen tunti. Alennus valitaan ilmoittautuessa toiselle/kolmannelle tunnille valinnainen maksu "Lisäharjoitus" Alennus on henkilökohtainen. 

Apua myClub -järjestelmän kanssa?

Alla myClubin kattavat ohjeet mm. rekisteröitymiseen, ilmoittautumiseen

myClub -ohjeet

Mikäli oikean ohjeen löytäminen tuntuu hankalalta, voit olla yhteydesä toimisto@voimistelijat.com

Jos joudun jonotuspaikalle, miten saan tiedon mahtuuko ryhmään myöhemmin?

Tieto paikasta ryhmässä tulee ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Samalla tulee myös lasku.

Mitä tunneille mukaan?

Mukaan tarvitsee liikunnalliset vaatteet esim. trikoot ja t-paita tai jumppapuku, paljaat varpaat/tossut sekä vesipullon.

Voiko harrastuksen aloittaa kesken kauden?

Mikäli ryhmässä on tilaa voit tulla mukaan myös kesken kauden. Otathan silloin yhteyttä: lapset@voimistelijat.com

Kummalle päällekkäisen ikäryhmän tunnille ilmoitan lapseni?

Näissä ns. päällekkäisissä ikäluokissa tärkeintä on perheelle sopivimman ajankohdan valinta. Toki on hyvä myös miettiä onko lapsen parempi olla ns. oman ryhmän vanhin vai olisiko sopivampaa olla ryhmän nuorin, tämä siis hyvin lapsesta kiinni. Ryhmävalinnassa olennaista myös ryhmän harjoitusten kesto.

Kaikkiin harrasteliikunnan ryhmiin voi ilmoittautua ilman aiempaa harrastustaustaa! :D