Järvenpään Voimistelijat tarjoaa laadukasta ja monipuolista ryhmäliikuntaa. 

Olemme aikuisten liikunnan tähtiseura.


Ostamalla jumppakortin tai ilmoittautumalla mukaan aikuisten joukkueisiimme, liityt samalla jäseneksemme. Jäsenmaksumme on 20 € / kausi.

Jumppakortti

Ostamalla aikuisten liikunnan jumppakortin, pääset käymään valitsemillasi viikko-ohjelman ryhmäliikuntatunneilla aina silloin kun sinulle parhaiten sopii. Yksittäisille tunneille ei tarvitse erikseen ilmoittautua, otat vain jumppakortin mukaan aina tunneille saapuessasi. Jumppakortti on voimassa viikko-ohjelman tunneilla ostopäivästä kauden loppuun saakka ja kesäjumpilla 30.6. saakka.

Oikeudet ryhmä- ja ohjaajamuutoksiin pidetään seuralla.

Ilmoittaudu ensin mukaan kaudelle, ja osta jumppakortti sen jälkeen.

Verkkokaupan kautta ostettuihin jumppakortteihin lisätään verkkokaupan käsittelymaksu 2,90€ / ostokerta.


Jumpparin ABC - käytännön ohjeita seurassamme harrastaville aikuisille

Voit käydä millä tahansa viikko-ohjelmamme tunnilla, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Yksittäisille tunneille ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Tunnille pääset mukaan näyttämällä jäsen/jumppakorttia!

Kortti esitetään ohjaajalle jokaisen tunnin alussa.

Jumpparin tulee olla seuran jäsen (poikkeuksena joulu- ja kesäjumpat, jolloin tunneilla voivat käydä myös henkilöt, jotka eivät ole seuran jäseniä).

Liikuntavarusteet sisäliikunnassa: sisäliikuntajalkineet tai paljaat jalat/tossut. Joustava liikunta-asu, esim. t-paita ja trikoot.

Ota mukaan JUOMAPULLO, JUMPPAMATTO JA HIKIPYYHE.

Koulujen ovet ovat lukittuina tuntien ajan, joten saavu ajoissa tunnille. Mielellään noin 10 minuuttia ennen tunnin alkua.

Älä jätä arvoesineitä pukutiloihin. Kännykkä on pidettävä tunnin aikana kiinni tai äänettömällä ja se jätetään jumppakassiin liikuntasalin sisäpuolelle. Tämä ohjeistus koskee muitakin teknisiä laitteita.

Seuralla ei ole jumppareille vakuutuksia, huolehdithan vakuutuksesi kuntoon!

Lisätiedot ja apua ilmoittautumiseen toimisto(at)voimistelijat.com 
Toimisto puh. 045 2764 798

Maksuehdot

Olemme ottaneet käyttöön Visma Financial Solutions oy:n maksuvalvonta palvelun 1.1.2022, ja maksuehdot määräytyvät Visma Financial Solutions oy:n ehtojen mukaisesti.