Meille töihin?

Järvenpään Voimistelijat ry on yli tuhannen jäsenen seura, jonka toimintaa ohjaavat arvot ilo, laatu, terveys ja yhteisöllisyys. Seura tarjoaa harrastetoimintaa aina pienistä perheliikkujista aikuisten tunteihin asti: mm. tanssia, tempputunteja, akrobatiaa, parkouria, telinevoimistelua, ninjagymiä ja joukkuevoimistelua! Kilpalajina seurassa on joukkuevoimistelu, jonka parissa pääsee harjoittelemaan aina harrastetasolta SM-huipulle asti (HJF-yhteistyön kautta).

Haemme nyt yhtä päätoimista liikunnanohjaajaa (ja valmentajaa) Järvenpään Voimistelijoihin kaudelle 2024-2025!

 

Työnkuvaus: työnkuva muokkautuu sekä hakijan osaamisen perusteella että syyskauden vaihtuessa kevääksi. Syksyllä työssä on osana harrasteliikunnan koordinointi, joka puolestaan kevätkaudella jää vähäisempään rooliin. Koko määräaikaisuuden ajan työnkuvaan kuuluu vahvasti lasten ja nuorten harrastetuntien ohjaaminen. Tästä kokonaisuudesta tulee 60% työnkuvasta. Mikäli hakijalla on valmennusosaamista, täydentyy työtehtävä 100%:ksi.

Työskennelläksesi Järvenpään Voimistelijoilla tarvitset:

·       ymmärryksen seuratoiminnan luonteesta -> työ tehdään pääosin virka-ajan ulkopuolella

·       halun toimia tiiviisti lasten ja nuorten liikuttamisen parissa

·       ratkaisukeskeisen ja kehittämisorientoituneen ajattelumallin

·       ideoita, intoa ja periksiantamattomuutta

·       taidon johtaa omaa työtäsi (tässä kyllä tuetaan!)

Hakijan eduksi katsotaan liikunta-alan koulutus (opisto- tai AMK-taso) tai lasten ohjaajan koulutus, valmentajakoulutus, ohjaus/valmennuskokemus ja ensiaputaidot.

Työaika:     100% (37,5h) lasten liikunnanohjaus ja valmennustyö TAI
                  60% (22,5h) lasten liikunnanohjaus

HUOM! Voit siis hakea joko kokoaikaista tai osa-aikaista työtä osaamisesi mukaan.

Työ on pääosin ilta- ja viikonlopputyötä. Työtä tehdään Järvenpään alueella ja sen välittömässä läheisyydessä. Oma auto helpottaa kulkemista, muttei ole pakollista. 

Tehtävä sisältää ajoittaista matkustusta, etenkin kilpailukausina.

Palkka:       2300-2700€ riippuen kokemuksesta sekä koulutuksesta (100% työaika)

Hakumenettely: Voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n suoraan: toiminnanjohtaja@voimistelijat.com. Mikäli palkkatoiveesi osuu palkkahaarukkaamme, ei sitä tarvitse hakemuksessa erikseen esittää. Muussa tapauksessa voit liittää hakemukseen palkkatoiveesi ja perustelusi. Hakuaika on 21.4.2024 asti, mutta huomaathan, että haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

 

Yhteystiedot: lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Mahkonen, 0503535692 (arkisin 13-16).