Maksut

Valmennusmaksut

Valmennusmaksu määritellään harjoitustuntien mukaan. Syyskausi kestää elokuusta joulukuuhun ja kevätkausi tammikuusta kesäkuuhun. Valmennusmaksuissa on huomioitu lomista johtuvat vajaat kuukaudet.

Valmennusmaksu tulee maksaa kuukausittain aina eräpäivään mennessä. Jos haluat sopia maksusuunnitelmasta tai laskussa on epäselvyyksiä, olethan aina yhteydessä ennen eräpäivää toimistoomme: toimisto@voimistelijat.com.

Laskut siirtyvät eräpäivän jälkeen automaattisesti Visma Financial Solutions ry:lle ja kaikki muistutuksista ja perintätoimista aiheutuneet kulut ovat laskun saajan vastuulla. Kun lasku on erääntynyt, olethan yhteydessä suoraan Visman asiakaspalveluun. Kun Visma aloittaa perinnän, astuu voimaan harjoituskielto. Kun harjoituskielto alkaa, seurasihteeri ilmoittaa asiasta valmentajalle sekä harrastajan täysi-ikäiselle huoltajalle. Harjoituskiellon aikana voimistelija ei saa osallistua joukkueen harjoituksiin tai tapahtumiin. Harjoituskielto poistuu, kun lasku on maksettu. Maksusuunnitelmat ovat aina mahdollisia ja niiden osalta tulee olla yhteydessä seuran toimistoon ennen alkuperäisen laskun erääntymistä. (toimisto(at)voimistelijat.com, 045 2764 798).

Valmennusmaksut lähetetään MyClub -järjestelmän kautta. Omia ilmoittautumisia ja laskuja pystyy myös itse käydä katsomassa järjestelmän kautta. Jokaisen tulee itse huolehtia siitä, että yhteystiedot ovat järjestelmässä oikein.

 

Balettimaksu

Balettiin osallistuvat joukkueet maksavat baletista lisämaksua valmennusmaksun lisäksi. Balettimaksu maksetaan erikseen toteutuneiden balettituntien mukaisesti kaksi kertaa vuodessa.


 

Muut kulut ja hankinnat

Valmennusmaksun lisäksi joukkueilla on myös muitakin kuluja. Voimistelijat tarvitsevat mm. välineitä (pallo, naru, vanne jne.), kilpailupuvun, tossut, seuravaatteet yms. Lisäksi kuluja tulee myös mm. kilpailumaksuista.

Hankinnat tehdään aina valmentajan antamien ohjeiden mukaan. Koko joukkueen yhteiset hankinnat tehdään yhdessä joukkueenjohtajan tai valmentajan kautta.

Seuran kaikilla valmennusryhmillä on yhteiset harjoitusasut. Jokaisen valmennusryhmien voimistelijan tulee hankkia myös joukkueen yhteiset harjoitusasut.

 

Lisenssit

Lisenssikausi on elokuun alusta heinäkuun loppuun. Lisenssi on näin ollen voimassa vuoden ajan.

Stara-tapahtumiin osallistuvilla on eri lisenssi kuin kilpailuihin osallistuvilla voimistelijoilla. Lisäksi kilpailulisenssejä on erilaisia. Joukkueiden valmentajat infoavat joukkueita tarkemmin lisenssien ostosta.

Lisenssin voi ostaa joko ilman vakuutusta tai vakuutuksen kanssa. Jos ei halua ostaa vakuutuksellista lisenssiä, tulee itse huolehtia siitä, että oma vakuutus kattaa kaiken joukkueen toiminnan.

Ohjeet lisenssin ostoa varten: http://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Pikaohjeet_lisenssien%20osto.pdf

Täältä löydät ajankohtaiset asiat koskien lisenssejä:

http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Lajien-yhteiset-asiat/Kilpailulisenssit-ja-vakuutukset

Valmennusmaksutaulukko alkaen syksy 2024:

10,5h tai enemmän/vko 132€/kk
9,5-10h/vko 127€/kk
8,5-9h/vko121€/kk
7,5-8h/vko116€/kk
7h/vko 110€/kk
6,5h/vko 105€/kk
6h/vko99€/kk
5,5h/vko94€/kk
5h/ vko88€/kk
4,5h/vko83€/kk
4h/vko 77€/kk
3,5h/vko72€/kk
3h/vko66€/kk
2,5h/vko61€/kk
2h/vko55€/kk