Hallitus

1.7.2022-30.6.2023


Hanna Jormanainen

Puheenjohtaja,                   Talous

puheenjohtaja(at)voimistelijat.com
040-541 6062Hei, Olen Hanna Jormanainen ja toimin JäVin hallituksessa puheenjohtajana. Omaan vankan taustan joukkuevoimistelussa niin voimistelijana kuin valmentajana sekä nykyisin pääasiassa tuomarina. Työkseni toimin maailman suurimman kodinkonevalmistaja Whirlpoolin markkinointijohtajana Tukholmasta käsin.


Janita Honkavaara

Sihteeri, joukkuevoimistelu

janita_honkavaara(at)hotmail.fi
040-840 6491

Olen Janita Honkavaara. Toimin seuran hallituksen sihteerinä ja lisäksi vastuualueenani hallituksessa on joukkuevoimistelu. Oman voimistelu-urani jälkeen olen toiminut seurassa valmentajana ja osa-aikaisena valmennuskoordinaattorina. Tällä hetkellä valmennan sekä JäV että HJF-joukkueita ja päivisin toimin pankissa varainhoidon lakimiehenä.


Hilkka Aatsinki

Kilta

hilkka.aatsinki(at)gmail.com
040-512 7712

Olen Hilkka Aatsinki. "Ikivoimistelija", 60-luvulta alkaen. Voimistelua, ohjaustyötä erilaisissa jumpparyhmissä sekä lapsille- että aikuisille yli 30- vuotta. Seuran puheenjohtajuutta 15-vuotta ja nyttemmin hallitustyöskentelyä Killan edustajana toista kautta. Motto: vierivät kivet eivät sammaloidu.


Olli Lähteinen

Hallityöryhmä

olli.lahteinen(at)gmail.com

040-582 4778

Hei, olen Olli Lähteinen, kahden lapsen isä. Tyttäreni voimistelee yhdessä HJF Freyat joukkueessa. Toimin Järvenpään voimistelijoiden hallituksessa ja olen hallityöryhmässä.


Kati Suvanto

Lasten ja nuorten harrasteliikunta

kati.suvanto(at)gmail.com
044-336 3636

Tervehdys, Olen Suvannon Kati ja toiminut hallituksessa jo syksystä 2016 lähtien! Päivätyönäni toimin lasten fysioterapeuttina Helsingissä. Vapaa-aikani menee tällä hetkellä lasteni harrastusten tukemiseen vapaaehtoistyöhön lasten ja luonnon parissa sekä vammaisurheilun puolella. Vastaan lasten harrastetoiminnasta.


Anne Pietarila

Talous, Hallityöryhmä,                 Liikunta Lepolan hallituksen pj.

anne.pietarila(at)gmail.com
050-528 2656

Olen Anne Pietarila ja toimin toista kautta seuran hallituksessa. Vastuualueeni on talousasiat, ja kuulun hallityöryhmään. Toimin myös Liikunta Lepolan hallituksen puheenjohtajana. Kokemusta on itsellänikin rahastonhoitajan tehtävistä. Koulutukseltani olen tradenomi ja työskentelen pankissa rahoitusneuvojana.


Minnastina Miettinen

Tapahtumat 

minnastinatulonen(at)gmail.com
050-388 3063

Olen Minnastiina Miettinen, suuri voimistelun ystävä, harrastajien kannustaja, kuskaaja ja itsekin aktiivinen voimistelija ja liikkuja. Järvenpään voimistelijoiden hallitustyöhön innosti hallihanke ja hyvä porukka. Teen työkseni HR-töitä S-ryhmässä SOK:lla ja koulutukseltani olen VTM.


Tuija Häyrinen

Hallityöryhmä

tuija_hayrinen(at)hotmail.com
040-838 0937

Olen Tuija Häyrinen ja olen Liikunta Lepolan hallituksen jäsen. Kuulun hallityöryhmään. Seuratyöskentely on ollut mielenkiintoista ja antoisaa ja varsinkin hallihankkeessa mukana olo on opettanut paljon. Päivätyöni olen tehnyt pankissa yritysrahoituksen parissa yli 36 vuotta.


Heidi Miettinen

 Tapahtumat

heidi.miettinen(at)elisanet.fi

040-5385379

Olen Heidi Miettinen ja voimisteluun olen tutustunut tyttäreni harrastamisen myötä, joten tämä on itselle uusi maailma ja paljon opittavaa. Vuosien saatossa olen ollut vapaaehtoistyössä, yhdistys- ja hallitustoiminnassa mukana mm. rahastonhoitajan tehtävissä. Toimin tuotepäällikkönä terveydenhuoltoalan yrityksessä ja työni liikuttaa ympäri Suomea. Hallitusporukka vaikuttaa mukavalta, joten innolla mukana tässä!


Laura Innilä

Hallituksen vara pj., Hallintotiimi

laura.innila(at)hotmail.com

040-4858266

Olen Laura Innilä ja olen hallituksen vara puheenjohtaja. Vastuualueenani on jaetusti niin seurayhteistyö kuin viestintä & markkinointi. Voimistelu on kuulunut elämääni ihan pikkulapsesta asti ja nykyisin saan nauttia upeasta lajista kahden Freyoissa voimistelevan tyttäreni kautta. Päivätyönäni teen markkinointia elintarviketeollisuudessa


Johanna Tuovinen

Talous

johanna.tuovinen(at)live.fi

040-8368349

Olen Johanna Tuovinen tai useammin voimistelupiireissä tunnetaan Jonttuna! Vaikka olen uusi JäV hallituksessa kaudesta 2022-2023 alkaen, olen ennättänyt kartuttaa kokemusta voimistelusta ja seuratoiminnasta jo pitkään. Olen ollut voimistelija, valmentaja, tuomari, hallituksen jäsen, päätoiminen valmennuspäällikkö, kouluttaja, talkoolainen ja häärännyt kaiken mahdollisen parissa, mutta erityisesti joukkuevoimistelun ja lasten harrasteliikunnan kanssa. Toimin ammatikseni teollisuuden projektihankintojen parissa ja koulutan ohjaajia myös Voimisteluliitossa.


Katriina Arrakoski

Hallintotiimi

karrakoski(at)gmail.com

050-3641272

Olen toiminut seuran hallituksessa useita vuosia, tällä kertaa varajäsenenä sekä HJF-seurayhteistyössä hallintotiimin jäsenenä. Tulin mukaan seuratyöhön tyttärieni harrastuksen kautta ja olen viihtynyt hyvässä seurassa heidän lopetettuaan oman "uransa" joukkuevoimistelun saralla. Itse olen vaatimattomalla tavalla kuluttanut koulujen jumppasaleja aikuisten jumpissa. Päivätyössäni toimin julkisten viheralueiden suunnitteluttamisen parissa Helsingin kaupungilla. Koulutukseltani olen FM.