Hallitus

1.7.2022-30.6.2023

Hanna Jormanainen

Puheenjohtaja

puheenjohtaja@voimistelijat.com
040-541 6062Hei, Olen Hanna Jormanainen ja toimin JäVin hallituksessa puheenjohtajana. Omaan vankan taustan joukkuevoimistelussa niin voimistelijana kuin valmentajana sekä nykyisin pääasiassa tuomarina. Työkseni toimin maailman suurimman kodinkonevalmistaja Whirlpoolin markkinointijohtajana Tukholmasta käsin.

Janita Honkavaara

Sihteeri, joukkuvoimistelu

janita_honkavaara@hotmail.fi
040-840 6491

Olen Janita Honkavaara. Toimin seuran hallituksen sihteerinä ja lisäksi vastuualueenani hallituksessa on joukkuevoimistelu. Oman voimistelu-urani jälkeen olen toiminut seurassa valmentajana ja osa-aikaisena valmennuskoordinaattorina. Tällä hetkellä valmennan sekä JäV että HJF-joukkueita ja päivisin toimin pankissa varainhoidon lakimiehenä.

Hilkka Aatsinki

Kilta

hilkka.aatsinki@gmail.com
040-512 7712

Olen Hilkka Aatsinki. "Ikivoimistelija", 60-luvulta alkaen. Voimistelua, ohjaustyötä erilaisissa jumpparyhmissä sekä lapsille- että aikuisille yli 30- vuotta. Seuran puheenjohtajuutta 15-vuotta ja nyttemmin hallitustyöskentelyä Killan edustajana toista kautta. Motto: vierivät kivet eivät sammaloidu.

Olli Lähteinen

Turvallisuus, halli

olli.lahteinen@gmail.com

040-582 4778

Hei, olen Olli Lähteinen, kahden lapsen isä. Tyttäreni voimistelee yhdessä HJF Freyat joukkueessa. Toimin Järvenpään voimistelijoiden hallituksessa ja vastuualueenani on turvallisuus.

Kati Suvanto

Lasten ja nuorten harrasteliikunta

kativalkonen@hotmail.com
044-336 3636

Tervehdys, Olen Suvannon Kati ja toiminut hallituksessa jo syksystä 2016 lähtien! Päivätyönäni toimin lasten fysioterapeuttina Helsingissä. Vapaa-aikani menee tällä hetkellä lasteni harrastusten tukemiseen vapaaehtoistyöhön lasten ja luonnon parissa sekä vammaisurheilun puolella. Vastaan lasten harrastetoiminnasta.

Anne Pietarila

Joukkueiden talous, vapaaehtoiset, Liikunta Lepolan hallituksen pj.

anne.pietarila@gmail.com
050-528 2656

Olen Anne Pietarila ja toimin toista kautta seuran hallituksessa. Vastuualueeni on talousasiat ja etenkin joukkueiden talous. Kokemusta on itsellänikin rahastonhoitajan tehtävistä. Koulutukseltani olen tradenomi ja työskentelen pankissa rahoitusneuvojana.

MInnastina Miettinen

Tapahtumat, aikuisten liikunta, markkinointi ja viestintä

minnastinatulonen@gmail.com
050-388 3063

Olen Minnastiina Miettinen, suuri voimistelun ystävä, harrastajien kannustaja, kuskaaja ja itsekin aktiivinen voimistelija ja liikkuja. Järvenpään voimistelijoiden hallitustyöhön innosti hallihanke ja hyvä porukka. Teen työkseni HR-töitä S-ryhmässä SOK:lla ja koulutukseltani olen VTM.

Tuija Häyrinen

Talous

tuija_hayrinen@hotmail.com
040-838 0937

Olen Tuija Häyrinen ja olen Liikunta Lepolan hallituksen jäsen. Vastuualueeseeni kuuluu talousasiat. Seuratyöskentely on ollut mielenkiintoista ja antoisaa ja varsinkin hallihankkeessa mukana olo on opettanut paljon. Päivätyöni olen tehnyt pankissa yritysrahoituksen parissa yli 36 vuotta.

Heidi Miettinen

Markkinointi ja viestintä, tapahtumat

heidi.miettinen@elisanet.fi

040-5385379

Olen Heidi Miettinen ja voimisteluun olen tutustunut tyttäreni harrastamisen myötä, joten tämä on itselle uusi maailma ja paljon opittavaa. Vuosien saatossa olen ollut vapaaehtoistyössä, yhdistys- ja hallitustoiminnassa mukana mm. rahastonhoitajan tehtävissä. Toimin tuotepäällikkönä terveydenhuoltoalan yrityksessä ja työni liikuttaa ympäri Suomea. Hallitusporukka vaikuttaa mukavalta, joten innolla mukana tässä!

Laura Innilä

Markkinointi ja viestintä, Hallintotiimi

laura.innila@hotmail.com

040-4858266

Olen Laura Innilä ja uusi tulokas seuran hallituksessa. Vastuualueenani on jaetusti niin seurayhteistyö kuin viestintä & markkinointi. Voimistelu on kuulunut elämääni ihan pikkulapsesta asti ja nykyisin saan nauttia upeasta lajista kahden Freyoissa voimistelevan tyttäreni kautta. Päivätyönäni teen markkinointia elintarviketeollisuudessa

Johanna Tuovinen


johanna.tuovinen@live.fi

040-8368349

Olen Johanna Tuovinen tai useammin voimistelupiireissä tunnetaan Jonttuna! Vaikka olen uusi JäV hallituksessa kaudesta 2022-2023 alkaen, olen ennättänyt kartuttaa kokemusta voimistelusta ja seuratoiminnasta jo pitkään. Olen ollut voimistelija, valmentaja, tuomari, hallituksen jäsen, päätoiminen valmennuspäällikkö, kouluttaja, talkoolainen ja häärännyt kaiken mahdollisen parissa, mutta erityisesti joukkuevoimistelun ja lasten harrasteliikunnan kanssa. Toimin ammatikseni teollisuuden projektihankintojen parissa ja koulutan ohjaajia myös Voimisteluliitossa.

Katriina Arrakoski


karrakoski@gmail.com

050-3641272