Hallitus

1.7.2023-30.6.2024Hanna Jormanainen

Puheenjohtaja

puheenjohtaja(at)voimistelijat.com
040-541 6062

"Olen Hanna Jormanainen ja toimin JäVin hallituksessa puheenjohtajana. Omaan vankan taustan joukkuevoimistelussa niin voimistelijana kuin valmentajana sekä nykyisin pääasiassa tuomarina. Työkseni toimin maailman suurimman kodinkonevalmistaja Whirlpoolin markkinointijohtajana Tukholmasta käsin."
Janita Honkavaara

Sihteeri

janita_honkavaara(at)hotmail.fi
040-840 6491

"Olen Janita Honkavaara. Toimin seuran hallituksen sihteerinä ja lisäksi vastuualueenani hallituksessa on joukkuevoimistelu. Oman voimistelu-urani jälkeen olen toiminut seurassa valmentajana ja osa-aikaisena valmennuskoordinaattorina. Tällä hetkellä valmennan sekä JäV että HJF-joukkueita ja päivisin toimin pankissa varainhoidon lakimiehenä."

Laura Innilä

Varapuheenjohtaja, sponssorit

laura.innila(at)hotmail.com
040-4858266

"Olen Laura Innilä ja olen hallituksen vara puheenjohtaja. Vastuualueenani on jaetusti niin seurayhteistyö kuin viestintä & markkinointi. Voimistelu on kuulunut elämääni ihan pikkulapsesta asti ja nykyisin saan nauttia upeasta lajista kahden Freyoissa voimistelevan tyttäreni kautta. Päivätyönäni teen markkinointia elintarviketeollisuudessa"

Hilkka Aatsinki

Kiltatoiminta

hilkka.aatsinki(at)gmail.com
040-512 7712

"Olen Hilkka Aatsinki. "Ikivoimistelija", 60-luvulta alkaen. Voimistelua, ohjaustyötä erilaisissa jumpparyhmissä sekä lapsille- että aikuisille yli 30- vuotta. Seuran puheenjohtajuutta 15-vuotta ja nyttemmin hallitustyöskentelyä Killan edustajana toista kautta. Motto: vierivät kivet eivät sammaloidu."

Kati Suvanto

Lasten ja nuorten harrasteliikunta

kati.suvanto(at)gmail.com
044-336 3636

"Olen Suvannon Kati ja toiminut hallituksessa jo syksystä 2016 lähtien! Päivätyönäni toimin lasten fysioterapeuttina Helsingissä. Vapaa-aikani menee tällä hetkellä lasteni harrastusten tukemiseen vapaaehtoistyöhön lasten ja luonnon parissa sekä vammaisurheilun puolella. Vastaan lasten harrastetoiminnasta."

Minnastina Miettinen

Talous 

minnastinatulonen(at)gmail.com
050-388 3063

"Olen Minnastina Miettinen, voimistelusta ja seuratyöstä innostuva, kannustaja, kuskaaja ja itsekin aktiivinen voimistelija ja liikkuja. Järvenpään voimistelijoiden hallitustyöhön innosti aikanaan lempilajin lisäksi hallihanke, aktiivinen ja vireä toiminta ja hyvä porukka. Teen työkseni HR-töitä S-ryhmässä ja koulutukseltani olen VTM."

Heidi Miettinen

HJF-tapahtumat, sponssorit

heidi.miettinen(at)elisanet.fi

040-5385379

"Olen Heidi Miettinen ja voimisteluun olen tutustunut tyttäreni harrastamisen myötä,
joten tämä on itselle uusi maailma ja paljon opittavaa. Vuosien saatossa
olen ollut vapaaehtoistyössä, yhdistys- ja hallitustoiminnassa mukana
mm. rahastonhoitajan tehtävissä. Toimin tuotepäällikkönä
terveydenhuoltoalan yrityksessä ja työni liikuttaa ympäri Suomea.
Hallitusporukka vaikuttaa mukavalta, joten innolla mukana tässä!"

Katriina Arrakoski

Vastuullisuus

karrakoski(at)gmail.com

050-3641272

"Olen toiminut seuran hallituksessa useita vuosia, tällä kertaa varajäsenenä sekä HJF-seurayhteistyössä hallintotiimin jäsenenä. Tulin mukaan seuratyöhön tyttärieni harrastuksen kautta ja olen viihtynyt hyvässä seurassa heidän lopetettuaan oman "uransa" joukkuevoimistelun saralla.  Itse olen vaatimattomalla tavalla kuluttanut koulujen jumppasaleja aikuisten jumpissa.
Päivätyössäni toimin julkisten viheralueiden suunnitteluttamisen parissa Helsingin kaupungilla. Koulutukseltani olen FM."

Johanna Tuovinen

Talous

johanna.tuovinen(at)live.fi

040-8368349

"Olen Johanna Tuovinen tai useammin voimistelupiireissä tunnetaan Jonttuna! Vaikka olen uusi JäV hallituksessa kaudesta 2022-2023 alkaen, olen ennättänyt kartuttaa kokemusta voimistelusta ja seuratoiminnasta jo pitkään. Olen ollut voimistelija, valmentaja, tuomari, hallituksen jäsen, päätoiminen valmennuspäällikkö, kouluttaja, talkoolainen ja häärännyt kaiken mahdollisen parissa, mutta erityisesti joukkuevoimistelun ja lasten harrasteliikunnan kanssa. Toimin ammatikseni teollisuuden projektihankintojen parissa ja koulutan ohjaajia myös Voimisteluliitossa."


Elina Keskinen

Vastuullisuus

elina.keskinen1(at)gmail.com

0505249541