Jäsenedut

FysioLink Oy

FysioLink Oy:n ja Järvenpään Voimistelijat ry:n yhteistyön tavoitteena on yhdessä valmentajien ja urheilijoiden kanssa luoda mahdollisimman terveellinen ja turvallinen harjoittelu ympäristö huomioiden lajin vaatimukset sekä vamman sattuessa pyrimme mahdollisimman nopeaan tilanteen analysointiin ja jatkotoimenpiteisiin. 

Yhteistyön tavoitteena on tukea nuorta urheilijaa kohti huippua. Kivutta treenaamalla saavutetaan parempia tuloksia lajin parissa!
Yhteistyökumppanina FysioLink Oy tarjoaa HJF-seurayhteistyöjoukkueille ja Freyat voimistelijat-yhteisölle palveluitansa alennetuilla seurahinnoilla:

o Fysioterapia 30min 50 €
o Fysioterapia 60min 69 €
o Hieronta 45min 39 €
o Hieronta 60 min 48 € 

Muistathan mainita ajanvarauksen yhteydessä :  HJF-voimistelija/Järvenpään voimistelija.


Piruetti

Piruetti tarjoaa kaikille Voimisteluliiton jäsenille 10 % alennuksen Piruetista tehdyistä ostoista.

Verkkokauppa: 
Tehdessäsi ostoksia www.piruetti.fi sivuilta merkitse kamppanjakoodi-kohtaan: VOIMISTELU. Muista mainita seurasi nimi "viesti" kentässä. Alennus näkyy heti ostoskorissa.

Seura- ja joukkuetilaukset kannattaa tehdä myynti@piruetti sähköpostiin. 

Myymälässä tulee mainita seuran/joukkueen sekä vielä valmentajan nimi.JOHACON LKV

Klikkaamalla Voimistelijoille tukea!

Yhteistyökumppanimme JOHACON LKV tukee Järvenpään Voimistelijoita jokaisesta uudesta toimeksiannosta 100 €:lla.


Kiinteistönvälitys Johacon Oy LKV toimii asuntojen, toimitilojen ja loma-asuntojen välittäjänä. Perheyrityksellä on asiakkaita laajalla alueella Kanta-Hämeestä pääkaupunkiseudulle.  Tervetuloa asiakkaaksi, jos olet myymässä, ostamassa tai vuokraamassa.