Tuntikuvaukset

VIIKKO-OHJELMAN TUNNIT

Tuntien taitotaso on merkitty numerolla 1-3 

1 helppo, aloittelijan tunti, ei sisällä hyppyjä, yksinkertaiset askellukset 
2 keskitaso, askelsarjoja 
3 vaativa

Tuntien rasittavuustaso on merkitty kirjaimella A-C

A kevyt helppo, alhainen syke 
B keskitaso, hikijumppa 
C raskas sykettä /  lihaskuntoa reilusti nostava tunti

_______________________________________________________________

AAMUVIRKUT taso 1A  Tunnilla notkistellaan niveliä ja selkärankaa sekä vahvistetaan ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Nostalgisen musiikin tahdissa voimaa ja liikkuvuutta koko kehoon sekä vireyttä päivään. Sopii myös aloittavalle liikkujalle ikään katsomatta. HUOM! Tunti pidetään omalla hallilla Kanveesin puolella, jossa ei maton vuoksi saa käyttää kenkiä. Ota siis tossut tai puhtaat sukat mukaasi.

KUNTOJUMPPA taso 1C Kuntojumppa on monipuolinen ja koko kehoa kuormittava tunti. Sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden kierto- tai patteriharjoitteluna ja loppuvenyttelyt. Tunti sopii kaikille kuntoon katsomatta, tunnin voit tehdä oman kunnon mukaan. Juomapullo ja hikipyyhe mukaan.

TANSSI JA LIHASKUNTO taso 2B Tanssia ja lihaskuntoa samalla tunnilla. Ihana sekoitus reippaita ja helppoja tansseja sekä seisten että lattiatasossa tehtyjä lihaskuntoliikkeitä. Saat varman hien ja hengästyt! Bonuksena iloinen mieli ja loistava olo! Rentoa tekemistä omien taitojen ja kykyjen mukaan. Tule innostumaan monipuolisestra tunnista ja hauskasta seurasta!

TANSSIA (SU) taso 2B Hauskaa ja hulvatonta fiilistelyä lattareiden, countryn sekä iskelmien tahtiin. Kiva ja monipuolinen yhdistelmätunti yksin, mutta ryhmässä. Kuntosi kehittyy samalla, kun nautit tanssien hyvään oloon. Hikipintaan tanssin riemussa, antaa musiikin viedä!

VENYTELLEN VETREÄKSI taso 1A Tunnilla keskitytään avaamaan kehoa venytellen. Jokaiseen tuntiin kuuluu lisäksi lyhyt lihaskuntoa ylläpitävä tai tasapainoa harjoittava osuus. Venyttelyssä keskitymme pitkiin venytyksiin, joissa rauhallisesti hengitellen syvennämme venytystä. HUOM! Tunti pidetään omalla hallilla Kanveesin puolella, jossa ei maton vuoksi saa käyttää kenkiä. Ota siis tossut tai puhtaat sukat mukaasi.

 ZUMBA 2B Zumba (r) Fitness on musiikin ja hyvän fiiliksen kautta mukaansatempaava tunti jonne tullessa ei tarvitse osata mitään - eikä myös lähtiessään - vaan pelkästään nauttia menosta!

JOUKKUEVOIMISTELU

TEAM MAMAS-joukkue harjoittelee kerran viikossa 1h 15min kerralla. Treeneissä harjoitellaan tasapainoja, hyppyjä, balettia, vartaloliikkeitä, akrobatiaa yms. Lisäksi kohotetaan kuntoa & laitetaan keskivartalot töihin. Joukkue on suunnattu kaikenikäisille ja tasoisille äideille & äidinmielisille.