Tuntikuvaukset

VIIKKO-OHJELMAN TUNNIT/Tuntikuvaukset

AAMUVIRKUT taso 1A  Tunnilla notkistellaan niveliä ja selkärankaa sekä vahvistetaan ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Nostalgisen musiikin tahdissa voimaa ja liikkuvuutta koko kehoon sekä vireyttä päivään. Sopii myös aloittavalle liikkujalle ikään katsomatta. HUOM! Tunti pidetään omalla hallilla Kanveesin puolella, jossa ei maton vuoksi saa käyttää kenkiä. Ota siis tossut tai puhtaat sukat mukaasi.

KEHONHUOLTO 1A Tunnilla pysähdytään ja rauhoitetaan keho ja mieli. Liikkeet tehdään rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen. Tunnin lopussa rentoutus.

KEVENNETTY KUNTOTANSSI taso 1A tule nauttimaan hyvästä musiikista, ja helpoista ja yksinkertaisista tanssikuvioista oman taitotasosi mukaan. Tunti on matalan kynnyksen tunti.

KUNTOJUMPPA taso 1C Kuntojumppa on monipuolinen ja koko kehoa kuormittava tunti. Sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden kierto- tai patteriharjoitteluna ja loppuvenyttelyt. Tunti sopii kaikille kuntoon katsomatta, tunnin voit tehdä oman kunnon mukaan. Juomapullo ja hikipyyhe mukaan.

LIHASKUNTO taso 2B Reipas tunti, seisten että lattiatasossa tehtyjä lihaskuntoliikkeitä. Saat varman hien ja hengästyt! Bonuksena iloinen mieli ja loistava olo! Rentoa tekemistä omien taitojen ja kykyjen mukaan. Tule innostumaan monipuolisesta tunnista ja hauskasta seurasta!

SPORTTIJUMPPA taso 2B tunti sisältää lihas- ja kestävyys kuntoa kehittävän treeniosuuden lisäksi alkulämmittelyn ja loppu venyttelyt. Liikkeet tehdään pääosin oman kehon painolla. Tunti sopii kaikille.

TANSSIMIX (SU) taso 2B Hauskaa ja hulvatonta fiilistelyä lattareiden, countryn sekä iskelmien tahtiin. Kiva ja monipuolinen yhdistelmätunti yksin, mutta ryhmässä. Kuntosi kehittyy samalla, kun nautit tanssien hyvään oloon. Hikipintaan tanssin riemussa, antaa musiikin viedä!

TELINEVOIMISTELU lajitunti Tule oppimaan telinevoimistelun perustaitoja rennolla mielellä. Haasta itseäsi ja opi uutta aikuisiällä tai verestä muistia ja lapsuusajan taitoja kivassa porukassa! Treeneissä harjoitellaan telinevoimistelun perusasioita, kuperkeikoista kärrynpyöriin ja erilaisilla telineillä tehtäviin temppuihin. Puomi, rekki, renkaat, nojapuut ja permanto käydään läpi harjoituksen taito-osioissa. Treeneissä päästään pelailemaan erilaisia pelejä, kehitetääbn tasapainoaistia ja kuntoillaan hyvässä hengessä. Aiempaa voimistelutaustaa ei tarvitse!

VENYTELLEN VETREÄKSI taso 1A Tunnilla keskitytään avaamaan kehoa venytellen. Jokaiseen tuntiin kuuluu lisäksi lyhyt lihaskuntoa ylläpitävä tai tasapainoa harjoittava osuus. Venyttelyssä keskitymme pitkiin venytyksiin, joissa rauhallisesti hengitellen syvennämme venytystä. HUOM! Tunti pidetään omalla hallilla Kanveesin puolella, jossa ei maton vuoksi saa käyttää kenkiä. Ota siis tossut tai puhtaat sukat mukaasi.

ÄIJÄJUMPPA 2B Miesten oma tunti ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta. Ei askelkuvioita. Perusjumppaa hyvässä seurassa!

Tuntien taitotaso on merkitty numerolla 1-3 
1 helppo, aloittelijan tunti, ei sisällä hyppyjä, yksinkertaiset askellukset 
2 keskitaso, askelsarjoja 
3 vaativa

Tuntien rasittavuustaso on merkitty kirjaimella A-C
A kevyt helppo, alhainen syke 
B keskitaso, hikijumppa 
C raskas sykettä / lihaskuntoa reilusti nostava tunti