Telinevoimistelun

voimistelukoulu

Aloita lajiin tutustustuminen Järvenpään Voimistelijoissa

Järvenpään Voimistelijoiden telinevoimistelun ryhmät ohjaavat lapset ja nuoret telinevoimistelun maailmaan. Ryhmämme eivät tähtää kilpailuihin, vaan tavoitteena on oppia uutta suhteessa omiin taitoihin.

Olemme pitkänlinjan lasten, nuorten ja aikuisten liikuttaja. Laadukkaasta toiminnastamme kertoo Olympiakomitean lasten ja nuorten liikunnan Tähtiseuramerkki.

Seuramme arvot Ilo, Laatu, Terveys ja Yhteisöllisyys näkyy myöskin jokaisen ryhmämme toiminnassa. 


Telinevoimistelun alkeisryhmät 4-14 v.

Tunneilla harjoitellaan telinevoimistelun alkeita, kuten temppuilua puomilla, rekillä, renkaissa, nojapuilla ja permannolla. Ryhmä ei tähtää kilpailuihin, vaan ryhmä antaa hyvän pohjan kaikkeen liikuntaan ja voimisteluun. 

Jokaisella tunnilla kiinnitetään huomiota johonkin telineeseen, tehdään erilaisia akrobatia- ja telineratoja ja harjoitellaan fyysisiä ominaisuuksia, iloa ja naurua unohtamatta! Ryhmät harjoittelevat kerran viikossa ja osallistuvat seuran näytöksiin syys- ja kevätkauden päätteeksi. 

Ryhmät ovat sekaryhmiä ja tekevät miesten telinevoimistelun (MTV) ja naisten telinevoimistelun (NTV) lajeihin kuuluvia telineitä osallistujien sukupuolesta riippumatta.

Telinevoimistelun jatkoryhmät 7-14 v.

Jatkoryhmissä syvennetään alkeisryhmissä opeteltuja taitoja ja päästään harjoittelemaan telinesarjoja, joilla osallistutaan syys- ja kevätkauden päätteeksi lasten STARA-tapahtumaan. 

Perusliikuntataitojen, fyysisten ominaisuuksien ja lajitaitojen kehittäminen luovat pohjan jokaiselle harjoitukselle. Tunneilla kehitetään nopeutta, voimaa, liikkuvuutta sekä monipuolisesti telinevoimistelun perustaitoja eri telineillä: puomilla, rekillä, renkaissa, nojapuilla ja permannolla. Ryhmät ovat sekaryhmiä ja tekevät miesten telinevoimistelun (MTV) ja naisten telinevoimistelun (NTV) lajeihin kuuluvia telineitä osallistujien sukupuolesta riippumatta. Jokaisella tunnilla kiinnitetään huomiota johonkin telineeseen, tehdään erilaisia akrobatiaratoja ja harjoitellaan fyysisiä ominaisuuksia, iloa ja naurua unohtamatta!

Jatkoryhmiin ei voi ilmoittautua itse, vaan voimistelijat valitaan ryhmiin. Oikean ryhmän valinnassa auttaa Tomi Kajasviita tomi.kajasviita(at)voimistelijat.com.

VOIMISTELUKOULU, HYPPÄÄ MUKAAN SEIKKAILUUN!

Voimistelukouluryhmissä lapset opettelevat liikkumisen perustaitoja leikkien. Voimistelukouluryhmiin osallistuvat lapset ovat 3 – 13-vuotiaita ja mukaan voivat tulla kaikki harrastuksesta kiinnostuneet! 

Voimistelukoulussa liikkuminen on iloinen asia! Siellä joka lapsella on oikeus harjoitella omien taitojensa ja toiveidensa mukaisesti.

Voimistelukoulussa luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin joko kilpalajin parissa, taikka voimistelun tai tanssin harrasteryhmässä. 

Lisätietoa telinevoimisteluryhmistä

Tomi Kajasviita

tomi.kajasviita(at)voimistelijat.com