Joukkuevoimistelun

Voimistelukouluryhmät

VOIMISTELUKOULU, HYPPÄÄ MUKAAN SEIKKAILUUN!

Voimistelukouluryhmissä lapset opettelevat liikkumisen perustaitoja leikkien ja lapsille ominaisin keinoin. Voimistelukouluryhmiin osallistuvat lapset ovat 3 – 12-vuotiaita ja mukaan voivat tulla kaikki harrastuksesta kiinnostuneet!

Voimistelukoulussa liikkuminen on iloinen asia! Siellä joka lapsella on oikeus harjoitella omien taitojensa ja toiveidensa mukaisesti. Voimistelukoulussa luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin joko kilpalajin parissa, taikka voimistelun tai tanssin harrasteryhmässä. 

Järvenpään Voimistelijat tarjoaa joukkuevoimistelun alkeisryhmiä 3-13-vuotiaille lapsille ja nuorille. Ryhmät ovat avoinna kaikille voimistelusta kiinnostuneille, ei taitovaatimuksia, vaan uuden oppimista ja liikunnasta innostumista kivassa ryhmässä!

Aloita lajiin tutustustuminen ja kasva huipuksi Järvenpään Voimistelijoissa!

Järvenpään Voimistelijoiden joukkuevoimistelun harrasteryhmät ohjaavat lapset ja nuoret joukkuevoimistelun maailmaan. Harrasteliikunnan ryhmämme eivät tähtää kilpailuihin, vaan tavoitteena on oppia uutta suhteessa omiin taitoihin. 

Harrasteryhmistä on helppo ponnistaa seuramme valmennusryhmiin ja kilpailemaan lajin parissa. Joukkuevoimistelijamme kilpailevat suomen huipulla SM-, kilpa- ja harrastesarjoissa.

Olemme pitkänlinjan lasten, nuorten ja aikuisten liikuttaja. Laadukkaasta toiminnastamme kertoo Olympiakomitean lasten ja nuorten liikunnan Tähtiseuramerkki.

Joukkuevoimistelun

VOIMISTELUKOULURYHMÄT 3-5 v.

Tämä on joukkuevoimistelua perheen pienimmille! 

Joukkuevoimistelun alkeisryhmät tarjoavat monipuolista liikuntaa perusvoimistelutaitoihin keskittyen. Tunneilla harjoitellaan perusliikuntataitoja ja kehitetään fyysisiä ominaisuuksia liikunnallisten leikkien ja lapsenomaisen harjoittelun avulla. 

Voimistelun perustaidot, kuten tasapainot, hyppelyt, akrobatia, baletin alkeet, tanssillisuus, venyttelyt sekä voimisteluvälineet (naru, pallo, vanne, nauha) ovat myöskin keskeinen osa harjoituskautta. Temppuradat, musiikkiliikunta, vauhdikkaat leikit ja yhdessä tekeminen kuuluvat voimisteluryhmiemme toimintaan. 

...

Joukkuevoimistelun

VOIMISTELUKOULURYHMÄT 5-14 v.

Joukkuevoimistelun alkeisryhmät tarjoavat monipuolisen mahdollisuuden harrastaa ja kehittyä niin pitkälle kuin haluaa! 

Perusliikuntataitojen, fyysisten ominaisuuksien ja lajitaitojen kehittäminen luovat pohjan jokaiselle harjoitukselle. Tunneilla kehitetään nopeutta, voimaa, liikkuvuutta sekä monipuolisesti voimistelun perustaitoja: tasapainoja, hyppyjä, hyppelyitä, akrobatiaa, baletin alkeita, tanssillisuutta, venyttelyjä sekä käytetään voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne, nauha). Musiikki, temppuradat, liikunnan ilo ja yhdessä tekeminen ovat osa toimintaamme. 

Ryhmät harjoittelevat syksyllä ja keväällä esityksen, joka esitetään lasten STARA-tapahtumassa. Tapahtumaa varten hankitaan esiintymisasut.

Stara-tapahtumissa jokainen on stara!

...

Lisätietoja voimisteluryhmistä:

lapset(at)voimistelijat.com, 045 7875 4703

Valmennustoiminnasta lisää harjoituskertoja ja haastetta!

2015-2016 syntyneet - C-ikäluokka, harjoitukset 2-3 kertaa viikossa

2013-2014 syntyneet - V-ikäluokka, harjoitukset 3-4 kertaa viikossa

2011-2012 syntyneet - B-ikäluokka, harjoitukset 3-4 kertaa viikossa

2009-2010 syntyneet - D-ikälkuokka, harjoitukset 3-4 kertaa viikossa


Järvenpään Voimistelijoiden valmennusryhmiin pääset tutustumaan alta.

Oikeudet muutoksiin pidetään seuralla.