Gym-tunnit

Vauhdikasta, monipuolista ja kaikenikäisille sopivaa liikuntaa, joka rikkoo perinteiset lajirajat!

Gym-tunneilla yhdistyvät  voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tunneilla on vähemmän jonotusta ja enemmän tekemistä. Harjoitukset voi pitää voimistelusalissa tai ulkona. Tunnit voivat olla lapsen tai nuoren ensimmäinen kosketus voimisteluun tai vaihtoehtoisesti Ninja- ja Freegym voi toimia jatkopolkuna muiden ryhmien jälkeen. 

Kasva perheliikkujasta vahvaksi taituriksi Järvenpään Voimistelijoissa

Gym-polku voi alkaa alle koulikäisenä Perhegym -tunneilta, joissa lapsi ja aikuinen liikkuvat yhdessä tai Ninjagym MINI -ryhmistä 5-6 -vuotiaana. Kasvu gym ryhmissä jatkuu aina aikuisuuteen saakka. Meillä Järvenpään Voimistelijoissa lajia voi harrastaa yläkoululaiseen saakka.

Gym-tunteja ohjaa koulutetut ja pitkän ohjaajakokemuksen omaavat ohjaajat. 

Olemme pitkänlinjan lasten, nuorten ja aikuisten liikuttaja. Laadukkaasta toiminnastamme kertoo Olympiakomitean lasten ja nuorten liikunnan Tähtiseuramerkki.

Seuramme arvot Ilo, Laatu, Terveys ja Yhteisöllisyys näkyy myöskin jokaisen ryhmämme toiminnassa. 

GYM -tuntien kuvaukset:

NINJAGYM MINI 5-6 v. 

Tunti suunnattu pikkuninjoille! 

Harjoittelussa yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, akrobatia ja parkour. Tunneilla kehitetään motorisia perustaitoja ja opetellaan mm. volttien ja muun akrobatian alkeita. Erilaiset seikkailuradat ja temput ovat osa jokaista ninjatuntia.

NINJAGYM 7-9 v.

Ninjagym on Freegymin pikkuveli. Siinä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset. Ninjagymiä voi tehdä ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta sisällä saleissa tai ulkona.