Tiedoksi jäsenille

19.3.2020

Koronavirustilanteen vaikutuksia Järvenpään Voimistelijoiden toimintaan 19.3.2020


Seuramme harrastetoiminta on tämänhetkisten tietojen mukaan tauolla ainakin 13.4.2020 saakka poikkeustilasta johtuen.

Koska yli 10 henkilön kokoontumiset on kielletty, emme valitettavasti voi järjestää sisäliikuntaa korvaavia ulkoliikuntatunteja.

Pyrimme kuitenkin mahdollisuuksien mukaan korvaamaan 1.4. alkaen peruuntuneita lasten- ja nuorten harrasteliikunnan tunteja. Tiedotamme näistä heti, kun tiedämme tauon todellisen pituuden. Selvitämme myös mahdollisuutta jatkaa kevätkautta normaalia pidemmälle ja siten järjestää korvaavia harjoituksia rajoitusten loputtua.

Valmennusryhmien osalta valmentajat ovat yhteydessä joukkueisiin ja heidän vanhempiinsa ja tiedottavat etäharjoituksista sekä omatoimiharjoituksista.

Aikuisten ryhmäliikuntatuntien jumppakorttien käyttöaikaa tullaan pidentämään peruutuneiden tuntien vuoksi. Tiedotamme tästä tarkemmin, kun tiedämme todellisen tauon pituuden.

Jotta kaikki jäsenemme jatkaisivat voimistelua ja liikuntaa omatoimisesti, teemme videotunteja, joiden avulla voitte nauttia liikunnan ilosta kotioloissa. Videoita jaamme some-kanavissa ja nettisivuillamme www.voimistelijat.com.  Huolehditaan itsestämme ja toisistamme sekä päivittäisestä liikuntatarpeesta.

Olemme nyt jo videoineet omatoimiliikunnan tueksi tanssitunnin ja jaoimme linkin videoon nettisivuillamme www.voimistelijat.com sekä some-kanavissa. Käythän katsomassa ja kommentoimassa miten kotitreeni on sujunut.

Seurana olemme todella vaikeassa tilanteessa, kuten niin moni muukin suomalainen yhteisö, yritys ja yksilö. Harjoitushallimme on rakenteilla ja joudumme toiminnan katkoksen vuoksi taloudellisesti tiukille, mutta yhdessä voimme selvitä tästä kaikesta. Seuramme arvot: Ilo, Laatu, Terveys ja Yhteisöllisyys näkyköön kaikissa toimissamme.

Pidetään siis lippu korkealla ja JäV:n arvot mielessämme!