Tiedoksi jäsenille 8.4.2020

8.4.2020

Hyvä JäV-perheen jäsen,


Koronavirus vaikuttaa meihin kaikkiin ja tulevaisuus on epävarmuuden varjoama. Tämä koskee nyt meitä ihan kaikkia, niin yksilöitä ja perheitä kun myös yrityksiä ja yhteisöjä. Kukaan ei pysty ennustamaan kuinka kauan viruksesta aiheutuva poikkeustila jatkuu ja mitkä ovat tämän vaikutukset yhteiskunnallemme. Teemme seurassa nyt kovasti töitä sen eteen, että saamme pidettyä jäsenemme terveinä ja liikkeessä myös seuran toiminnan ollessa keskeytettynä. Kuvaamme videoita ja jaamme hyviä vinkkejä kotiliikuntaan.

Pyrimme varmistamaan kaikilla mahdollisilla turvaavilla toimenpiteillä seuran toiminnan jatkumisen ja paluun normaaliin arkeen heti kun se on mahdollista. Tämä vaatii luovuutta, ponnisteluja ja kipeitäkin päätöksiä. Meillä on vahva usko siihen, että yhdessä voimme selvitä tästä kaikesta.

Keskeytimme kaiken harjoittelu- ja kilpailutoiminnan Valtioneuvoston suosituksen mukaisesti 13.3.2020. Olemme noudattaneet tässä poikkeuksellisessa tilanteessa Suomen Voimisteluliiton ja EsLUn suosituksia niin toimintaan kuin maksuihin liittyvissä ohjeistuksissa.

Järvenpään Voimistelijat ry on voittoa tavoittelematon, rekisteröity yhdistys, jonka keskeisin tulonlähde on jäsenten maksamat jäsenmaksut ja harrastemaksut sekä valmennusmaksut. Tämän lisäksi saamme tuloja järjestämistämme näytöksistä ja tapahtumista. Kaikki keväälle suunnitellut tapahtumamme on nyt peruttu.

Jo aiemmin viestimme myös, että maksuja (kevään harraste-
ja valmennusmaksuja) ei palauteta. Näin pystymme varmistamaan sen, että kaikki JäV:in jäsenet pääsevät poikkeusolojen päätyttyä takaisin oman harrastuksensa pariin seurassamme.

Lasten ja nuorten harrasteryhmiin kuuluville jäsenille lähettämme pian sähköpostia koskien kotiharjoittelua tämän tauon aikana.

Tarvitsemme kipeästi jokaisen jäsenemme mukanaoloa ja tukea myös halliprojektimme viimeistelyssä. Voit osallistua talkoisiin, ostaa nimen hallin seinälle tai tukea mattojen hankintaa ostamalla palan mattoa.
KIITOS että autatte ja tuette seuraamme.

Haluamme 70-vuotisen historiamme nimissä jatkossakin liikuttaa lapsia ja aikuisia, tarjota nuorille ensimmäisen kosketuksen työelämään sekä mahdollisuuden tavoitella unelmiaan niin voimistelusalilla kuin sen ulkopuolellakin. Kannustamme liikkumaan ja harjoittelemaan – uudet valmistuvat olosuhteet luovat myös uusia mahdollisuuksia koko jäsenistölle.

Seuramme arvot ovat: Laatu, Ilo, Terveys ja Yhteisöllisyys. Nyt erityisesti tarvitsemme tuota yhteisöllisyyttä, sen kaikissa muodoissa. Seuratkaa nettisivujamme (www.voimistelijat.com) ja somekanaviamme, muistakaa pysyä terveinä ja liikkua videoidemme tahdissa!