Koronavirus-tilanteen vaikutukset alkavalle kaudelle

10.8.2020

Kauden 2020-2021 ilmoittautuminen on normaalisti auki ja käy vilkkaana. Seuraamme kuitenkin tiivisti koronaviruksen aiheuttaman COVID-19 pandemian tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia. Korona-ohjeistuksien osalta noudatamme THL:n, STM:n, Voimisteluliiton ja Suomen Olympiakomitean ohjeistuksia. Tiedotamme jäseniämme käytännöistämme tilanteen mukaan.

Turvallisen liikkumisen takaamiseksi, velvoitamme kaikki jäsenet noudattamaan seuraavia ohjeita

1.      Tule tunneille vain terveenä. Jää kotiin myös lieväoireisena.

2.      Huoltajia pyydetään odottamaan lapsiaan mahdollisuuksien mukaan pihalla tai autossa. Ylimääräisiä kontakteja tulee välttää.


3.      Tule liikuntapaikalle sisään vasta kun oma vuorosi alkaa. Poistu paikalta heti omien treeniesi päätyttyä.

4.      Huolehdi käsihygieniasta. Pese kätesi aina ulkoa sisälle tultaessa, ennen ja jälkeen treenien, WC-käynnin                          yhteydessä tai kun olet yskinyt ja niistänyt. Käytä käsien kuivaamiseen paperiliinoja tai omaa pyyhettäsi.

5.      Peseydy mahdollisuuksien mukaan vasta kotona.

6.      Yski ja aivasta hihaasi tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

7.      Käytä vain omaa juomapulloasi ja omia tarvikkeitasi.

8.      Pidä turvaväli aina kun mahdollista.

9.     Olethan välittömästi seuraan yhteydessä, mikäli olet käynyt seuran tunnilla tai seuran hallilla ja sinulla todetaan              koronatartunta.

Tiedotamme seuran mahdollisesti muuttuvista ohjeistuksista ensi tilassa. Seuraathan tiedotuskanaviamme nettisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa. Ajankohtaista tietoa koronavirustilanteesta ja kuntalaisten toimintaohjeet tartuntaepäilyssä löytyvät Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän verkkosivuilta www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus.