Koronatiedote vanhemmille !

2.3.2021

Järvenpään Voimistelijat ry                                                                                                                   Koronatiedote nro 5

Koronatiedote vanhemmille

Etelä-Suomen Aluehallintovirasto Avi  27.2.2021 julkaiseman päätöksen mukaisesti alle 12-vuotiaiden (v. 2008 ja myöhemmin syntyneet) harrastustoiminta saa jatkua sekä julkisissa että yksityisissä tiloissa ilman henkilörajoituksia ajalla 1.3.2021-14.3.2021. Yksityisissä tiloissa saavat harjoitella myös yli 12 vuotiaat, mutta henkilömäärä saa olla maksimissaan 10 henkilöä. Henkilökuntaa (ohjaaja/apuohjaaja) ei lasketa tähän 10 henkilöön. Ryhmiä koskevat muutokset ilmoitetaan ryhmäkohtaisesti.

Järvenpään Voimistelijat ry sopeuttaa toimintansa noudattamaan Avin ohjeita

Toimintaamme ohjaa erilaiset turvallisuusohjeet ja niitä myös noudatetaan: maskit, turvavälit, ryhmäkokorajoitukset, käsienpesut ja muut hygieniamääräykset sekä pintojen ja välineiden desinfioinnin. Aikataulutamme joukkueiden saapumiset ja lähdöt niin, etteivät joukkueet kohtaa toisiaan. Jokainen joukkue pysyy omana ryhmänään eikä ulkopuolisia kohtaamisia satu. Ohjelmatreenit jäävät nyt odottamaan aikaa jolloin kontaktit ovat taas sallittuja.

Varaudumme tässä hieman epäselvässäkin ja päivittäin muuttuvassa tilanteessa uusiin määräyksiin ja olemme valmiit nopeallakin aikataululla ilmoittamaan muutoksista tai uusista rajoituksista harrastustoimintaa koskien.
Järvenpään Voimistelijat ry