Seuran hallituksen päätös

15.3.2020

Järvenpään Voimistelijoiden hallituksen päätöksen mukaan (15.3.2020) seuran toiminta on kokonaisuudessaan tauolla 16.3.- 29.3.2020 välisen ajan.


Tiedote koronavirustilanteen vaikutuksista Järvenpään Voimistelijoiden toimintaan 15.3.2020

Järvenpään Voimistelijoiden hallituksen päätöksen mukaan (15.3.2020) seuran toiminta on kokonaisuudessaan tauolla 16.3.- 29.3.2020 välisen ajan. Noudatamme Suomen hallituksen, THL:n, Järvenpään kaupungin sekä Voimisteluliiton suosituksia ja haluamme osaltamme estää koronavirusepidemian leviämisen.

Tauko koskee kaikkea seuran toimintaa; lasten ja nuorten sekä aikuisten harrastustoimintaa, kilpa- ja valmennustoimintaa, leirejä, kursseja sekä tapahtumia. HJM seurayhteistyö Freyat-joukkueiden tilanteesta päätetään ja tiedotetaan joukkueille erikseen. Toukokuulle suunnitelluista kilpailuista ja tapahtumista seura päättää ja tiedottaa myöhemmin.

Valmennusjoukkueillemme ideoimme mm. virtuaalivalmennusta kotitreeniohjeistuksen lisäksi ja tästä valmentajat ovat suoraan joukkueisiin yhteydessä. Lisäksi tutkimme erilaisia vaihtoehtoja tarjota liikuntaa koko jäsenistöllemme tässä haastavassa tilanteessa.

Keskeytykset ja muutokset eivät vaikuta harraste- eivätkä valmennusryhmien maksuihin. Pyrimme järjestämään korvaavaa toimintaa tilanteen selkiydyttyä.

Seuraamme koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti ja teemme päätöksiä jatkosta. Tiedotamme uusista päätöksistä ja linjauksista viimeistään sunnuntaina 29.3.2020.

Olemme pahoillamme kaikesta tilanteen aiheuttamasta haitasta!