Järvenpään Voimistelijoiden 70-vuotis syntymäpäivät ja Unelma-hallin avajaiset siirtyvät

3.9.2020

Järvenpään Voimistelijat ry viettää 70-vuotis syntymäpäiväänsä vuonna 2020.
Seura on perustettu vuonna 1950 Järvenpään naisvoimistelijat ry nimisenä ja uudella nimellä seura on kulkenut vuodesta 2006 lähtien. Olemme kasvaneet vuosien varrella merkittäväksi toimijaksi alueella ja järjestämme liikuntaryhmiä kaikille ikäryhmille aina taaperosta aikuisväestöön sekä harrastajasta kilpaurheiluun.

Alun perin päivämäärälle 19.9.2020 suunnitellut merkkipäiväjuhlallisuudet siirtyvät tulevaisuuteen korona-tilanteen takia.  Myös samalle päivämäärälle suunnitellut upouuden Unelma-hallin avajaiset siirtyvät.
Aluehallintovirasto on linjannut, että syyskuussa yli 50 henkilön tapahtumiin osallistuvien turvallisuus velvoitetaan ottamaan huomioon erikoisjärjestelyin. Koska seurallamme on noin 1000 jäsentä ja haluamme mahdollisimman monen pääsevän juhlimaan näitä isoja virstanpylväitä kanssamme, siirtyvät juhlat tulevaisuuteen, kun yhdessä juhliminen on jälleen turvallista.

Kausi 2020-2021 on saatu tilanteesta huolimatta suunnitellusti käyntiin ja Unelma-hallillakin harjoitukset ovat alkaneet kesän aikana.  Syksyn harrasteryhmätkin ovat käynnistyneet ja monelle tärkeät ja rakkaat liikuntaharrastukset ovat pystytty aloittamaan voimassa olevat korona-ohjeistukset huomioiden.
Toivommekin kaikille uusille ja vanhoille jäsenille iloa liikunnan parissa, huomioidaan kanssaliikkujat ja pysytään terveinä!

Unelma-halli on valmistunu ja harjoitukset ovat alkaneet hallilla jo kesän aikana. Oikealla Järvenpään Voimistelijoiden juhlavuoden logo.