World Gymnaestrada 2023

Nuorten 12-20 -vuotiaiden info

Järvenpään Voimistelijat osallistuvat Asterdamin Gymnaestradaan, mikäli mukaan lähteviä nuoria on vähintään kymmenen. Osallistumme kenttäkoreografiaan "Millaisen tarinan kirjoitat elämällesi?" mikäli ette osallistuneet kesällä 2022 ohjelmaan, tulisi myös esiintymisasu hankkia (arvo n. 60€).


Mitä tämä maksaa?

 • Majoitus 2 tähden hotellissa n. 550€
  • 8 yötä ja aamiaiset
 • Majoitus koululla 205€
  • 8 yötä ja aamiaiset
   • tuotepaketti 85€ (sis. yöpymistarpeet)
 • Ateriat 230€
  •  lounas x7 ja päivällinen x7
 • Osallistujapassi 300€
 • Lennot järjestäjän kautta 400€
  • omatoimisesti hankittuna voisi olla n. 200 € luokkaa
 • Marssiasu (minimissään t-paita, huppari ja collegehousut) 167 €

YHT. 1287 – 1500€ + valmentaja/huoltaja


Liiton ohjeistuksen mukaan suurtapahtumaan lähtevän nuorten porukan mukaan lähtee 2 huoltajaa 10 nuorta kohti. Valmentajan/huoltajan kulut per henkilö 250-300€


KUSTANNUKSISTA LISÄÄ:

Voimistelulliton virallinen yhteistyökumppani matkavarauksissa on Elämys Sport. Elämys Sportin kautta voi ennakko varata majoituksia jo nyt. Ennakkoilmoittautumisella voi varata ryhmälleen huoneet hotellista etukäteen ja Elämys Sport varaa kaikille ennakkovaraajille ryhmälentopaikat ensisijaisesti.

Ennakkoilmoittautumisessa myydään vain 29.7. – 6.8. pakettia, eli päivää ennen kisoja ja paluumatkan päivän jälkeen. Lennot aukeavat varattavaksi syyskuun alussa, minkä jälkeen niitä tarjotaan ensiksi ensivaraajille ja vasta tämän jälkeen avataan matkapaketit yleiseen myyntiin.


 Vaihtoehto 1.

HOTELLITARJONTA JA HINNAT ELÄMYS SPORTIN KAUTTA:

Ibis Amsterdam Budget **

·       Kahden hengen huone 572 € /hlö

·       Kolmen hengen huone 520 € /hlö

·       Neljän hengen huone 480 € /hlö


Corendon Village ****

·       Kahden hengen huone 795 € /hlö

·       Yhden hengen huone 1352 € /hlö


Westcord Fashion Hotel ****

·       Kahden hengen huone 1095 € /hlö

·       Yhden hengen huone 2010 € /hlö


Best Westen Amsterdam****

·       Kahden hengen huone 890€/hlö

·       Kolmen hengen huone 890€/hlö


Doubletree by Amsterdam Central Station****

·       Hinta kahden hengen huoneessa: 1270€/hlö

·       Hinta yhden hengen huoneessa: 2200€/hlö


Ennakkoilmoittautumisessa huoneet varataan koko kisojen ajaksi 8 yölle. Hinnat ovat per henkilö 8 yölle ja majoitukseen kuuluu aamiainen. Turistivero ei kuulu hintaan ja se maksetaan suoraan hotellille. Turistivero on n. 1,5-3 euroa per hlö/yö, riippuen hotellin tasosta. Tarjoamme ryhmälennot ensisijaisesti kaikille majoituksen varanneille. Lennot tulevat varattavaksi syyskuun aikana.

Matkapaketeista lähetetään ennakkolasku 50% syyskuun 2022 aikana ja loppulasku 50% 2 kuukautta ennen tapahtumaa. Varaus on sitova ennakkolaskun maksamisen jälkeen. Ennakkoilmoittautumisen voi siis perua kuluitta laskun maksamiseen mennessä. Tarkemmat perumisehdot ilmoitetaan laskun lähettämisen yhteydessä.


 Vaihtoehto 2.

HOTELLIMAJOITUS JÄRJESTÄJÄN KAUTTA

Ilmoittautumisen yhteydessä voi valita hotellimajoituksen tapahtumajärjestäjän kautta. Valinnan

yhteydessä esitetään toive hotellikategoriasta: kategoria A (85-100€), kategoria B (75-85€), kategoria C (60- 75€). Hinnat ovat suuntaa-antavia, perustuvat minimi 8-yön majoituksiin 29.7. – 8.8. ja ovat per henkilö ja per yö kahden hengen huoneessa sis. aamupalan ja verot. Järjestäjä ei kuitenkaan voi taata, että kaikkia toiveita pystytään täyttämään. Järjestäjän kautta varatut hotellit sijaitsevat max 30 minuutin julkisen liikenteen matkan päässä tapahtumapaikoilta. Hotellit jaetaan/saa tietää alkuvuodesta 2023.


Vaihtoehto 3.

KOULUMAJOITUS

Koulumajoituksen (8 yötä) hinta on noin 205 € sisältäen aamiaiset.

Koulumajoittujien on mahdollista tilata tuotepaketti (hinta 85€), joka sisältää ilmapatjat, tyynyn, tyynynpäällisen ja huovan/viltin WG23-logolla.


ATERIAT

·       Lounaat: 7 lounaan paketti maksaa 122,50 €.

·       Päivälliset: 7 päivällisen paketti maksaa 122,50 €.

·       Lounaiden ja päivällisten yhteispaketti maksaa 229,50 € (pakettiin sisältyy myös WG23-juomamuki).

Kaikki ateriat ovat ravitsevia, vaihtelevia, terveellisiä ja valmistettu paikallisista tuoreista tuotteista. Hinnat ovat per henkilö ja sisältäen kaikki paikalliset verot.


OSALLISTUJAPASSIT

Jokainen osallistuja tarvitsee osallistujapassin. Passin hinta on noin 300 € sisältäen osallistumisoikeuden, vapaan pääsyn Gymnaestradan tapahtumiin lukuun ottamatta iltanäytöksiä, julkisilla kulkuvälineillä liikkumisen kaupungissa tapahtuman ajan sekä sisäänpääsyn illanviettoihin. Passi ei sisällä majoitusta, aterioita eikä lippuja iltanäytöksiin.


LENNOT:

Jos päädytään ottamaan majoitus Elämys Sportin kautta hoituu sitä kautta myös lennot. (Tarjoamme ryhmälennot ensisijaisesti kaikille majoituksen varanneille. Lennot tulevat varattavaksi syyskuun aikana.) Villi veikkaus on, että lennot maksavat 300-400 euroa per henki.


Ilmoittaudu mukaan World Gymnaestradaan 2023 Amsterdamiin

Perheestä voisi lähteä myös huoltaja mukaan *