Koronakorvaukset

Järvenpään Voimistelijoiden Koronakorvaukset,
voimassa 31.12.2020 saakka 

LASTEN HARRASTELIIKUNTA 

Mikäli Järvenpään Voimistelijat joutuu perumaan tai keskeyttämään ryhmän toiminnan vähintään kahden viikon ajaksi koronan seuraamusten takia, seura hyvittää harrastusmaksusta keskeytyksen keston vastaavan ajan alla olevan taulukon mukaisesti. Mikäli ryhmän toiminta keskeytyy yhden viikon osalta, toimintaa ei korvata. Omavastuu keskeytyksen osalta on siis 1 viikon harrastustunnit. Jäsenmaksua ei hyvitetä. 

Korvaus/viikko, mikäli toiminta keskeytyy vähintään kahdeksi viikoksi:

Harjoituksen kestoKorvaus / viikko
45 min viikossa6 €  / viikko
1 h viikossa7€ / viikko
1 h 15 min viikossa9 € / viikko
3 h viikossa12 € / viikko

Mikäli harrastaja jää pois koronaan sairastumisesta johtuen, maksut veloitetaan normaalisti (ei palautuksia). Kuitenkin mikäli koronasta johtuva poisjäänti kestää yli 14 vrk, niin silloin hyvitämme tämän 14 vuorokauden omavastuun jälkeisen ajan sairastodistusta tai viranomaisen koronakaranteenipäätöstä vastaan. 
Mahdolliset hyvitykset maksetaan syyslukukauden 2020 lopussa ja hyvitykset tulee hakea erillisen Hoika-hyvityslomakkeen kautta 13.12.2020 mennessä. Lomakkeen täyttö vaatii sisäänkirjatumisen Hoikaan. Linkki hyvityslomakkeeseen: LASTEN HARRASTUSTOIMINNAN KORONAHYVITYSLOMAKE 

Sähköpostitse lähetettyjä hyvityspyyntöjä ei huomioida. Pyrimme tällä välttämään sähköpostimme ruuhkautumista. 

AIKUISTEN RYHMÄLIIKUNTA

Mikäli aikuisten toiminta joudutaan koronan takia keskeyttämään, aikuisten jumppakortteja ei hyvitetä syksyllä 2020. Kortit ovat voimassa 30.6.2021 saakka ja ovat käytettävissä keväällä 2021 viikko-ohjelman kaikille tunneille sekä lisäksi 30.6.2021 saakka kesäjumpille. Mikäli toimintaa joudutaan oleellisesti supistamaan tai keskeyttämään koronan takia myös keväällä 2021, Järvenpään Voimistelijat tarkastavat tilanteen jumppakorttien voimassaoloajan ja mahdollisten hyvitysten osalta uudelleen.

VALMENNUSRYHMÄT 

Valmennusryhmien osalta pyrimme korvaamaan ja tarjoamaan mahdollisen keskeytyksen ajalle tunnit ensisijaisesti etänä, jolloin ei tunteja hyvitetä. Mikäli koko joukkue joutuu karanteeniin tai toiminta pitää muuten keskeyttää, tarkastetaan joukkuekohtaisesti, miten korvaava toiminta kattaa valmennuksen ja kuinka paljon valmennusmaksuja hyvitetään. Ensisijaisesti hyvitykset siirretään tulevalle kaudelle. Valmennussäännön mukaisesti 14 vrk jälkeiset poissaolot hyvitetään sairaslomatodistusta vastaan tai viranomaisen antamaa koronakaranteenipäätöstä vastaan.