Koronakorvaukset

Järvenpään Voimistelijoiden Koronakorvaukset,
voimassa 23.05.2021 saakka 

LASTEN HARRASTELIIKUNTA 

Mikäli Järvenpään Voimistelijat joutuu perumaan tai keskeyttämään ryhmän toiminnan vähintään kahden viikon ajaksi koronan seuraamusten takia, seura hyvittää harrastusmaksusta keskeytyksen keston vastaavan ajan, miinustettuna omavastuuajalla alla olevan taulukon mukaisesti. Mikäli ryhmän toiminta keskeytyy yhden viikon osalta, toimintaa ei korvata. Omavastuu keskeytyksen osalta on siis 1 viikon harrastustunnit. Ryhmille ilmoitettuja loma-aikoja ei korvata. Jäsenmaksua ei hyvitetä. 

Korvaus/viikko (omavastuuajan jälkeen) mikäli toiminta keskeytyy vähintään kahdeksi viikoksi:

Harjoituksen kestoKorvaus / viikko
45 min viikossa6 €  / viikko
1 h viikossa7€ / viikko
1 h 15 min viikossa9 € / viikko
3 h viikossa12 € / viikko

Mikäli harrastaja jää pois koronaan sairastumisesta johtuen, maksut veloitetaan normaalisti (ei palautuksia). Kuitenkin mikäli koronasta johtuva poisjäänti kestää yli 14 vrk, niin silloin hyvitämme tämän 14 vuorokauden omavastuun jälkeisen ajan sairastodistusta tai viranomaisen koronakaranteenipäätöstä vastaan. 
Mahdolliset hyvitykset maksetaan kevätlukukauden 2021 lopussa ja hyvitykset tulee hakea erillisen Hoika-hyvityslomakkeen kautta 15.05.2021 mennessä. Lomakkeen täyttö vaatii sisäänkirjatumisen Hoikaan. Linkki hyvityslomakkeeseen: LASTEN HARRASTUSTOIMINNAN KORONAHYVITYSLOMAKE 

Sähköpostitse lähetettyjä hyvityspyyntöjä ei huomioida. Pyrimme tällä välttämään sähköpostimme ruuhkautumista. 

AIKUISTEN RYHMÄLIIKUNTA

Mikäli aikuisten toiminta joudutaan koronan takia keskeyttämään, tullaan jatkamaan kautta siten että jumppaviikkojen määrä pysyy samana. Kortit ovat toistaiseksi voimassa 30.6.2021 saakka ja ovat käytettävissä keväällä 2021 viikko-ohjelman kaikille tunneille sekä lisäksi 30.6.2021 saakka kesäjumpille. Mikäli toimintaa joudutaan oleellisesti supistamaan tai keskeyttämään koronan takia myös keväällä 2021, Järvenpään Voimistelijat tarkastavat tilanteen jumppakorttien voimassaoloajan ja mahdollisten hyvitysten osalta uudelleen.

VALMENNUSRYHMÄT 

Valmennusryhmien osalta pyrimme korvaamaan ja tarjoamaan mahdollisen keskeytyksen ajalle tunnit ensisijaisesti etänä, jolloin ei tunteja hyvitetä. Mikäli koko joukkue joutuu karanteeniin tai toiminta pitää muuten keskeyttää, tarkastetaan joukkuekohtaisesti, miten korvaava toiminta kattaa valmennuksen ja kuinka paljon valmennusmaksuja hyvitetään. Ensisijaisesti hyvitykset siirretään tulevalle kaudelle. Valmennussäännön mukaisesti 14 vrk jälkeiset poissaolot hyvitetään sairaslomatodistusta vastaan tai viranomaisen antamaa koronakaranteenipäätöstä vastaan.