COVID-19 Ohjeistus

Päivitetty Koronatiedote 02.03.2021Koronarajoitukset muuttuivat jälleen. Sekavan tiedottamisen jälkeen tänään Etelä-Suomen Aluehallintovirasto julkaisi oman päivitetyn ohjeistuksen rajoituksista. 

Järvenpään sisäliikuntatiloissa tapahtuvaan 2008 ja sitä ennen syntyneiden  harrastustoimintaa mahdollistetaan sekä kaupungin hallinnoimissa että yksityisissä saleissa erityisiä turvallisuusohjeita noudattaen 1.-14.3.2021.  

Yksityisiä saleja voidaan käyttää harrastetoimintaan vain jos tiloissa on 10 kerrallaan + henkilökunta.

Olemme muokanneet toimintaamme jo aiemmin siten että vain 10 on kerrallaan saleissa ja noudatamme kaikkia Avin turvaohjeita toiminnassamme. 

o   Aikuisten harrasteliikunta jatkuu etäyhteyksin.  Maaliskuussa   järjestämme etäyhteyksin liikuntaa aikuisliikkujille maanantaisin ja keskiviikkoisin tai torstaisin klo 18.00 -19.00, ja kokelemme myös yhtä aamutuntia asiakkaiden toiveiden mukaisesti.  Tunneista tiedotetaan seuran jäsenille sähköpostitse ohjeineen . Tutut ohjaajat ovat järjestämässä näitä tunteja. Kausi tullaan aloittamaan sali- tai ulkoryhminä heti koronarajoitukset sen sallivat. Kevätkautta tullaan jatkamaan toukokuussa, josta tiedotamme hyvissä ajoin. 

o   Lasten harrastustoiminta jatkaa Avin rajoitusten mukaisesti. Ryhmiä tiedotetaan muutoksista. 


o   Kilpailu- ja valmennustoiminnasta tiedotetaan joukkuekohtaisesti.

o   Kilpailuja, tapahtumia eikä näytöksiä voida toistaiseksi järjestää.

Tässä poikkeuksellisen sekavassa tiedotustilanteessa seuraamme ohjeiden  päivittymistä ja teemme tarvittaessa nopeastikin muutoksia myös omaan toimintaamme.

Seuraathan uutissivujamme www.voimistelijat.com uusien ohjeiden varalta.

Meillä jokaisella on nyt vastuu ohjeiden noudattamisesta ja koronaepidemian leviämisen estämisestä. Kiitos että noudatat ohjeita ja rajoituksia, jotta voimme jatkossakin tarjota turvallista harrastustoimintaa kaikille!