Minna Ojajärvi

Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja, fysioterapeutti ja lymfaterapeutti. Olen käynyt erilaisia ohjaajakoulutuksia ja -kursseja monipuolisesti, viimeisimpänä lavis, personal trainer, fascia method ja tulevana syksynä aloitan UKK-instituutin TULE-ystävällisen joogapilates -ohjaajakoulutuksen.
 
Ohjaan mielelläni lihasvoimaa kehittäviä,  kehonhuolto- ja tanssillisia tunteja. Järvenpään Voimistelijoissa ohjaan tanssi-tuntia. Loistava viikon lopetus tai uuden viikon aloitus sunnuntaille! 
 
Voimisteluseurassa olen harrastanut lapsesta asti ja nuoruudessa ohjannut Pohjanmaalla ennen liikunnanohjaaja koulutusta. Seura on minun liikuntakasvatti ja hyvä ohjaaja on saanut minut innostumaan liikunnasta ja innostanut hakeutumaan koulutuksiin niin paljon, että siitä tuli ammatti.  
 
Olemme erilaisia liikkujia, minun tunneilla annan vaihtoehtoja, niin että jokainen voi toteuttaa itseään sillä ikä- tai taitotasolla mikä sillä hetkellä on. Kehitymme jatkuvasti ja aikuisena voi oppia uutta ja huomata kehittyvänsä monipuolisesti  kun vain uskaltautuu mukaan. Olet sydämellisesti tervetullut kaikille tunneilleni!