Hallitus

Hallitus 1.7.2021-31.6.2022

PuheenjohtajaRaila Korjuspuheenjohtaja@voimistelijat.com
040-675 6160
VarapuheenjohtajaHanna Jormanainenhanna.jormanainen1@gmail.com
040-541 6062
KiltaHilkka Aatsinkihilkka.aatsinki@gmail.com
040-512 7712
Turvallisuus, halliOlli Lähteinen

olli.lahteinen@gmail.com

040-582 4778

Lapset  ja nuoret harrasteliikuntaKati Suvantokativalkonen@hotmail.com
044-336 3636
Talous ja Liikunta Lepola Oyn pjTuija Häyrinentuija_hayrinen@hotmail.com
040-838 0937
Joukkuevoimistelu, sihteeriJanita Honkavaarajanita_honkavaara@hotmail.fi
040-840 6491
HallintotiimiKatja Elocatja_77@hotmail.com
050-527 4645
Markkinointi ja viestintä, tapahtumatHeidi Miettinen

heidi.miettinen@elisanet.fi

040-5385379

Joukkueiden talous, vapaaehtoisetAnne Pietarilaanne.pietarila@gmail.com
050-528 2656
Tapahtumat, aikuisteliikunta, markkinointi ja viestintäMinnastina Miettinenminnastinatulonen@gmail.com
050-388 3063
Markkinointi ja viestintä, hallintotiimiLaura Innilä

laura.innila@hotmail.com

040-4858266

Hallitusesittelyt

Minä olen Raila Korjus ja toimin seuran puheenjohtajana. Minulla on pitkä kokemus Keski-Uusimaalla rahoitusalalta ja seuran talous onkin minun vahvuusalueeni.. Tässä seurassa on todellakin ilo tehdä töitä, ilo harrastaa, sekä ilo olla vastuullisessa tehtävässä.
Hei, Olen Hanna Jormanainen ja toimin JäVin hallituksessa varapuheenjohtajana. Omaan vankan taustan joukkuevoimistelussa niin voimistelijana kuin valmentajana sekä nykyisin pääasiassa tuomarina. Työkseni toimin maailman suurimman kodinkonevalmistaja Whirlpoolin markkinointijohtajana Tukholmasta käsin.
Hei, olen Olli Lähteinen, kahden lapsen isä. Tyttäreni voimistelee yhdessä HJM Freyat joukkueessa. Toimin Järvenpään voimistelijoiden hallituksessa ja vastuualueenani on turvallisuus.
Tervehdys, Olen Suvannon Kati ja toiminut hallituksessa jo syksystä 2016 lähtien! Päivätyönäni toimin lasten fysioterapeuttina Helsingissä. Vapaa-aikani menee tällä hetkellä lasteni harrastusten tukemiseen vapaaehtoistyöhön lasten ja luonnon parissa sekä vammaisurheilun puolella. vastaan lasten harrastetoiminnasta sekä tanssillisesta voimistelusta.
Olen Janita Honkavaara. Toimin seuran hallituksen sihteerinä ja lisäksi vastuualueenani hallituksessa on joukkuevoimistelu. Oman voimistelu-urani jälkeen olen toiminut seurassa valmentajana ja osa-aikaisena valmennuskoordinaattorina. Tällä hetkellä valmennan sekä JäV että HJM-joukkueita ja viimeistelen opintojani Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä.
Olen Katja Elo, Järvenpään Voimistelijoiden hallituksen jäsen nyt kolmatta kautta. Vastuualueenani on HJM seurayhteistyö, ja edustan HJM hallintotiimissä Järvenpään voimistelijoita. Koulutukseltani olen lähihoitaja, ja työskentelen yksityisellä terveydenhuoltoalalla.
Olen Anne Pietarila ja toimin toista kautta seuran hallituksessa. Vastuualueeni on talousasiat ja etenkin joukkueiden talous. Kokemusta on itsellänikin rahastonhoitajan tehtävistä. Koulutukseltani olen tradenomi ja työskentelen pankissa rahoitusneuvojana.
Olen Minnastiina Miettinen, suuri voimistelun ystävä, harrastajien kannustaja, kuskaaja ja itsekin aktiivinen voimistelija ja liikkuja. Järvenpään voimistelijoiden hallitustyöhön innosti vireillä oleva hallihanke ja hyvä porukka. Teen työkseni HR-töitä S-ryhmässä SOK:lla ja koulutukseltani olen VTM.
Olen Tuija Häyrinen ja toista kautta Järvenpään Voimistelijoiden hallituksessa. Vastuualueeseeni kuuluu hallihanke ja talousasiat. Seuratyöskentely on ollut mielenkiintoista ja antoisaa ja varsinkin hallihankkeessa mukana olo on opettanut paljon. Päivätyöni olen tehnyt pankissa yritysrahoituksen parissa yli 36 vuotta.
Olen Hilkka Aatsinki. "Ikivoimistelija", 60-luvulta alkaen. Voimistelua, ohjaustyötä erilaisissa jumpparyhmissä sekä lapsille- että aikuisille yli 30- vuotta. Seuran puheenjohtajuutta 15-vuotta ja nyttemmin hallitustyöskentelyä Killan edustajana toista kautta. Motto: vierivät kivet eivät sammaloidu.
Olen Laura Innilä ja uusi tulokas seuran hallituksessa. Vastuualueenani on jaetusti niin seurayhteistyö kuin viestintä & markkinointi. Voimistelu on kuulunut elämääni ihan pikkulapsesta asti ja nykyisin saan nauttia upeasta lajista kahden Freyoissa voimistelevan tyttäreni kautta. Päivätyönäni teen markkinointia elintarviketeollisuudessa.
Olen Heidi Miettinen ja uusi hallituksen varajäsen kaudelle 2021-2022. Voimisteluun olen tutustunut tyttäreni harrastamisen myötä, joten tämä on itselle uusi maailma ja paljon opittavaa. Vuosien saatossa olen ollut vapaaehtoistyössä, yhdistys- ja hallitustoiminnassa mukana mm. rahastonhoitajan tehtävissä. Toimin tuotepäällikkönä terveydenhuoltoalan yrityksessä ja työni liikuttaa ympäri Suomea. Hallitusporukka vaikuttaa mukavalta, joten innolla mukana tässä!