Hallitus

Hallitus 1.7.2020-31.6.2021

PuheenjohtajaRaila Korjuspuheenjohtaja@voimistelijat.com
040-675 6160
VarapuheenjohtajaHanna Jormanainenhanna_jormanainen1@gmail.com
040-541 6062
KiltaHilkka Aatsinkihilkka.aatsinki@gmail.com
040-512 7712
HJM, Aikuisten liikuntaKatriina Arrakoskikarrakoski@gmail.com 
050-364 1271
Lapset  ja Tanvo Kati Suvantokativalkonen@hotmail.com
044-336 3636
Talous ja hallihankeTuija Häyrinentuija_hayrinen@hotmail.com
040-838 0937
Joukkuevoimistelu, sihteeriJanita Honkavaarajanita_honkavaara@hotmail.fi
040-840 6491
HJM-seurayhteistyöKatja Elocatja_77@hotmail.com
050-527 4645
Hallihanke Riikka Lehtinenriikkalehtinen1@gmail.com
041-545 0800
TalousAnne Pietarilaanne.pietarila@gmail.com
050-528 2656
TapahtumatMinnastina Miettinenminnastinatulonen@gmail.com
050-388 3063
Tiedotus ja markkinointiJohanna Åströmjohanna.astrom@foral.fi
050-564 5008
TurvallisuusOlli Lähteinenolli.lahteinen@gmail.com
040-582 4778

Hallitusesittelyt

Minä olen Raila Korjus ja toimin seuran puheenjohtajana. Minulla on pitkä kokemus Keski-Uusimaalla rahoitusalalta ja seuran talous onkin minun vahvuusalueeni.. Tässä seurassa on todellakin ilo tehdä töitä, ilo harrastaa, sekä ilo olla vastuullisessa tehtävässä.
Hei, Olen Hanna Jormanainen ja toimin JäVin hallituksessa varapuheenjohtajana. Omaan vankan taustan joukkuevoimistelussa niin voimistelijana kuin valmentajana sekä nykyisin pääasiassa tuomarina. Työkseni toimin maailman suurimman kodinkonevalmistaja Whirlpoolin markkinointijohtajana Tukholmasta käsin.
Olen Katriina Arrakoski ja toimin neljättä vuotta seuran hallituksessa. Vastuualueeni on aikuisten liikunta ja olen seuran toinen edustaja HJM-hallintotiimissä.Koulutukseltani olen FM ja työskentelen Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimialalla tiimipäällikkönä. Mottona "Hyvä seura pitää mielen virkeänä!" :-)
Tervehdys, Olen Suvannon Kati ja toiminut hallituksessa jo syksystä 2016 lähtien! Päivätyönäni toimin lasten fysioterapeuttina Helsingissä. Vapaa-aikani menee tällä hetkellä lasteni harrastusten tukemiseen vapaaehtoistyöhön lasten ja luonnon parissa sekä vammaisurheilun puolella. vastaan lasten harrastetoiminnasta sekä tanssillisesta voimistelusta.
Olen Janita Honkavaara. Toimin seuran hallituksen sihteerinä ja lisäksi vastuualueenani hallituksessa on joukkuevoimistelu. Oman voimistelu-urani jälkeen olen toiminut seurassa valmentajana ja osa-aikaisena valmennuskoordinaattorina. Tällä hetkellä valmennan sekä JäV että HJM-joukkueita ja viimeistelen opintojani Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä.
Olen Katja Elo, Järvenpään Voimistelijoiden hallituksen jäsen nyt kolmatta kautta. Vastuualueenani on HJM seurayhteistyö, ja edustan HJM hallintotiimissä Järvenpään voimistelijoita. Koulutukseltani olen lähihoitaja, ja työskentelen yksityisellä terveydenhuoltoalalla.
Olen Anne Pietarila ja toimin toista kautta seuran hallituksessa. Vastuualueeni on talousasiat ja etenkin joukkueiden talous. Kokemusta on itsellänikin rahastonhoitajan tehtävistä. Koulutukseltani olen tradenomi ja työskentelen pankissa rahoitusneuvojana.
Olen Minnastiina Miettinen, suuri voimistelun ystävä, harrastajien kannustaja, kuskaaja ja itsekin aktiivinen voimistelija ja liikkuja. Järvenpään voimistelijoiden hallitustyöhön innosti vireillä oleva hallihanke ja hyvä porukka. Teen työkseni HR-töitä S-ryhmässä SOK:lla ja koulutukseltani olen VTM.
Hei, olen Johanna Åström, toista kautta mukana hallituksessa. Aikuisten ja lasten liikuttaminen sekä kaikenlainen seuratoiminta on lähellä sydäntäni, tässä seurassa on valtavaa yhdessä tekemisen voimaa. Työskentelen Ylellä HR toiminnoissa ja liikunnan merkitys työhyvinvoinnissa on merkittävä. Vastuualueenani hallituksessa on tiedottaminen ja markkinointi.
Hei, olen Riikka Lehtinen ja toimin Järvenpään voimistelijoiden hallituksessa, vastuualueenani on mm. hallihanke. Päivisin työskentelen kumppanuuspäällikkönä Talous ja nuoret TATilla ja vastaan siellä nuorten talous- ja työelämätaitoihin liittyvistä projekteista sekä kumppanuusyhteistyöstä. Koulutukseltani olen mm. kasvatustieteiden maisteri.
Olen Hilkka Aatsinki. "Ikivoimistelija", 60-luvulta alkaen. Voimistelua, ohjaustyötä erilaisissa jumpparyhmissä sekä lapsille- että aikuisille yli 30- vuotta. Seuran puheenjohtajuutta 15-vuotta ja nyttemmin hallitustyöskentelyä Killan edustajana toista kautta. Motto: vierivät kivet eivät sammaloidu
Olen Tuija Häyrinen ja toista kautta Järvenpään Voimistelijoiden hallituksessa. Vastuualueeseeni kuuluu hallihanke ja talousasiat. Seuratyöskentely on ollut mielenkiintoista ja antoisaa ja varsinkin hallihankkeessa mukana olo on opettanut paljon. Päivätyöni olen tehnyt pankissa yritysrahoituksen parissa yli 36 vuotta.
Hei, olen Olli Lähteinen, kahden lapsen isä. Tyttäreni voimistelee yhdessä HJM Freyat joukkueessa. Toimin Järvenpään voimistelijoiden hallituksessa ja vastuualueenani on turvallisuus.