Jenna Marjakangas

Kaudella 2019-2020 ohjaan ja valmennan useita seuramme ryhmiä vasta-alkajista jo kokeneempiin voimistelijoihin. Toimin Järvenpään Voimistelijoiden lasten ja nuorten harrasteliikunnan vastuuvalmentajana ja olen mukana tanssillisen voimistelun sekä joukkuevoimistelun valmennustiimeissä.

Koulutukseltani olen Voimisteluliiton I-tason lasten ja nuorten ohjaaja ja II-tason joukkuevoimistelun valmentaja. Olen myös käynyt tanssillisen voimistelun koulutuksia ja toimin lajin tuomarina.

Voimistelin itse monta vuotta joukkuevoimistelussa ja aktiiviurani Freyoissa päätin kesällä 2018. Tällä hetkellä Voimistelen yhteistyöseuramme Mäntsälän Voimistelijoiden Hngettäret jr -joukkueessa.

Minusta on tärkeää näyttää lapsille ja nuorille, kuinka hauskaa liikkuminen ja terveellisesti eläminen voi olla. Tavoitteenani on johdattaa nuoria urheilijan alkuja kohti liikunnallista elämää ja terveellistä elämäntapaa. Ohjaajana parasta on nähdä kuinka voimistelijat onnistuvat ja oppivat uutta!

Kaudella 2019-2020

Valmennan Idessat ja Isellat joukkueita. Tanssillisen voimistelun lisäksi ohjaan myös lukuisia harrasteliikuntatunteja ja joukkuevoimistelun valmennusryhmiä.