Valmentajat

Jenna Marjakangas

Kaudella 2019-2020 ohjaan ja valmennan useita seuramme ryhmiä vasta-alkajista jo kokeneempiin voimistelijoihin. Toimin Järvenpään Voimistelijoiden lasten ja nuorten harrasteliikunnan vastuuvalmentajana. Olen mukana tanssillisen voimistelun sekä joukkuevoimistelun valmennustiimeissä.

Koulutukseltani olen Voimisteluliiton I-tason lasten ja nuorten ohjaaja ja I-tason joukkuevoimistelun valmentaja. Kouluttaudun tällä hetkellä II-tason valmentajaksi Kisakalliossa. Olen myös käynyt tanssillisen voimistelun koulutuksia ja toimin lajin tuomarina.

Voimistelin itse monta vuotta joukkuevoimistelussa ja aktiiviurani Freyoissa päätin kesällä 2018. Nyt Käyn kerran viikossa voimsitelemassa vanhojen joukkuekavereideni kanssa.

Minusta on tärkeää näyttää lapsille ja nuorille, kuinka hauskaa liikkuminen ja terveellisesti eläminen voi olla. Tavoitteenani on johdattaa nuoria urheilijan alkuja kohti liikunnallista elämää ja terveellistä elämäntapaa. Ohjaajana parasta on nähdä kuinka voimistelijat onnistuvat ja oppivat uutta!

Kaudella 2019-2020

Valmennan Idessat ja Isellat joukkueita. Tanssillisen voimistelun lisäksi ohjaan myös lukuisia joukkuevoimistelun voimistelukouluryhmiä ja joukkuevoimistelun valmennusryhmiä.

Tiina Hedeman

Olen pitkän linjan ohjaaja, aloittanut ohjaamisen jo vuonna 1986. Urani aikana olen ohjannut sekä perheitä, lapsia, nuoria ja aikuisia. Suuri intohimo on tanssillinen voimistelu, jota olen itse harrastanut yhdeksänvuotiaasta ja ohjannut jo toistakymmentä vuotta. Haluan kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan vaikka vain harrastusmielessä, jotta he oppivat liikunnallisen elämäntavan loppuelämäänsä varten.

Kaudella 2019-2020

Valmennan Ilennoita ja Irenneitä sekä voimistelen itse Ihanaisissa.

Arja Puro

Olen harrastanut voimistelua ja tanssia koko ikäni ja saavuttanut nuorempana useita kärkisijoja kilpailuissa molemmissa lajeissa. Olen opiskellut tanssinopettajaksi sekä voimistelun puolelta suorittanut B-valmentajakurssin. Lisäksi olen käynyt tanssillisen voimistelun täydennyskoulutuksia. Tanssillista voimistelua olen ohjannut Järvenpään Voimistelijoissa jo 10 vuotta. Viime kaudella aikuisten ryhmäni Ihanaiset sai sekä Polkuja-koreografiakilpailussa että Etelä-Suomen alueen Show-tapahtumassa erittäin hyvät arvostelut esityksestään. Tärkeintä liikunnassa on nauttia siitä ja huomata oppivansa aina uutta.

Kaudella 2019-2020 

Ohjaan Ihanaiset ryhmiä ja vastaan seuran tanssillisen voimistelun toiminnasta.

Jenni Kaunisto

Ohjaan nyt neljättä vuotta lasten liikuntaa Järvenpään Voimistelijoissa sekä harraste- että valmennuspuolella. Näihin vuosiin on mahtunut tanssillista voimistelua, joukkuevoimistelua sekä akrobatiakerhoa. Olen kouluttautunut Suomen Voimisteluliiton I-tason lasten ja nuorten ohjaajaksi ja joukkuevoimistelun lajivalmentajaksi. Omaa voimisteluani on jatkunut jo yli 10 vuotta. Suurin osa omasta voimistelukokemuksestani on joukkuevoimistelun puolelta, mutta mukaan mahtuu myös tanssillista voimistelua.

Parasta ohjaamisessa on, kun näkee lasten kehittyvän taidoissaan ja iloitsevan siitä!

Kaudella 2019-2020

Valmennan tanssillisen voimistelun Idessoja ja Iselloja. Lisäksi ohjaan voimistelukouluja ja valmennan joukkuevoimistelun valmennusryhmiä.