Kesällä 2021 perustettu uusi joukkue!


Tässä on...

EVIA - Esiintyvän voimistelun ryhmä

Evia on esiintyvän voimistelun valmennusryhmä ja se on suunnattu vuosina 2012-2014 syntyneille. Ryhmä osallistuu voimistelun stara-tapahtumiin ja seuran näytöksiin.

Ryhmässä harjoitellaan joukkuevoimistelun ja tanssillisen voimistelun perusasioita sekä luodaan upeita koreografioita. Ryhmän harjoittelussa toivomme sitoutuneisuutta, mutta poissaoloista joustetaan, mikäli ne on sovittu etukäteen valmentajan kanssa.

Tulevaisuudessa tavoitteena osallistua voimistelun Lumo -tapahtumien Gym For Life -sarjan kilpailuihin ja mahdollisuuksien mukaan erilaisiin tanssillisen voimistelun ja joukkuevoimistelun tapahtumiin esiintyen ja/tai kilpaillen. Näistä sovitaan aina kausittain yhdessä voimistelijoiden, perheiden ja valmentajien kanssa.

Harjoitukset:

Maanantaisin 18.15-19.30 Polle / Jenna

Torstaisin 17.45-19.00 Haarajoki / Riikka-Maria

Valmennus:

Jenna Marjakangas ja Riikka-Maria Slotte

Maksut:

Maksut koostuvat kuukausimaksuista (45€/kk) ja jäsenmaksusta (20€/kausi 2021-2022). Kausi sisältää 11 harjoittelukuukautta (elokuu-kesäkuu).

Miten mukaan?

Joukkueeseen otetaan mukaan uusia voimistelijoita! Jos kiinnostuit otatahan yhteyttä seuran tanssillisen voimistelun vastaavaan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Jenna Marjakangas lapset@voimistelijat.com