Isellat

Isellat ryhmään valitaan voimistelijoita kesällä 2020. 

Ryhmä on tanssillisen voimistelun staravoimisteluryhmä ja se on suunnattu vuosina 2012-2014 syntyneille. Ryhmä osallistuu voimistelun stara-tapahtumiin kaksi kertaa vuodessa. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Treeneissä vuorottelevat monipuolisesti lajinomainen kuntoharjoittelu, jalkatekniikka, hypyt, liikkuvuus, vartalotekniikka sekä koreografinen harjoittelu.

Harjoitukset:

Harjoitusaikataulu tarkentuu elokuussa 2020

Maksut:

Maksut koostuvat kuukausimaksuista (35€/kk) ja jäsenmaksusta (15€/kausi 2020-2021). Kausi sisältää 9 harjoittelukuukautta (syyskuu-toukokuu).

Valmennuksesta vastaa Jenna Marjakangas

Miten mukaan?

Joukkue perustetaan kesällä 2020.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Jenna Marjakangas lapset@voimistelijat.com

Staravoimisteluryhmät tarjoavat monipuolista liikuntaa perusvoimistelutaitoihin keskittyen. 

Toimintamme on tavoitteelista: tavoitteena on oppia ja kehittyä voimistelutaidoissa suhteessa omiin taitoihin. Tunneilla harjoitellaan perusliikuntataitoja, liikunnallisia leikkejä, kehitetään nopeutta, voimaa, liikkuvuutta sekä monipuolisesti voimistelun perustaitoja: tasapainoja, hyppyjä, hyppelyitä, akrobatiaa, baletin alkeita, tanssillisuutta, venyttelyjä sekä käytetään voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne, nauha). Temppuradat, musiikkiliikunta, vauhdikkaat leikit ja yhdessä tekeminen kuuluvat voimisteluryhmiemme toimintaan.

Kaikki yli 5-vuotiaiden ryhmät eli staravoimisteluryhmät osallistuvat kahdesti vuodessa voimistelun STARA-tapahtumiin ja esiintyvät seuran joulu- ja kevätnäytöksissä. 

Tanssillinen voimistelu pohjautuu suomalaiseen naisvoimisteluun, jossa tärkeinä elementteinä ovat keskustalähtöisyys ja virtaavuus. Siinä yhdistyvät tavoitteellisen harjoittelun lisäksi luovuus, esteettisyys ja ilmaisu. Lisää tanssillisesta voimistelusta voit lukea Suomen voimisteluliiton sivuilta.