Ilennat

Ryhmä on tanssillisen voimistelun valmennusryhmä, jonka voimistelijat ovat 2007-2009 vuonna syntyneitä. Ryhmä osallistuu stara-tapahtumiin ja tanssillisen voimistelun kilpailuihin mahdollisuuksien mukaan. 

Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Treeneissä vuorottelevat monipuolisesti lajiharjoittelu, tanssi, jalkatekniikka, hypyt, liikkuvuus, vartalotekniikka sekä koreografinen harjoittelu.

Harjoitukset:

to 18.30-20.00 liikuntakeskus Piironen, Jenna/Tiina

su 16.00-17.30 Vihtakadun koulu, Tiina

Maksut:

Maksut koostuvat kuukausimaksuista (60€/kk) ja jäsenmaksusta (15€/kausi 19-20). Kausi sisältää 11 harjoittelukuukautta (elokuu-kesäkuu).

Valmennuksesta vastaa Tiina Hedeman 

040 588 6558 tai tiina.hedeman(at)gmail.com

Miten mukaan?

Joukkueeseen otetaan lisää voimistelijoita, jotka omaavat voimistelu, tanssi tai baletti taustaa, mutta ilmankin harrastustaustaa saa tulla kokeilemaan! Jos kiinnostuit otatahan yhteyttä seuran harrasteliikunnan vastuuvalmentajaan.

Jenna Marjakangas, puh. 045 78754703 lapset@voimsitelijat.com

Tanssillinen voimistelu pohjautuu suomalaiseen naisvoimisteluun, jossa tärkeinä elementteinä ovat keskustalähtöisyys ja virtaavuus. Siinä yhdistyvät tavoitteellisen harjoittelun lisäksi luovuus, esteettisyys ja ilmaisu. Lisää tanssillisesta voimistelusta voit lukea Suomen voimisteluliiton sivuilta.

Ryhmän tavoitteena on esiintyä seuran näytöksissä, voimistelun STARA- ja LUMO-tapahtumissa sekä muissa mahdollisissa seuran, Voimisteluliiton sekä muiden tapahtumajärjestäjien tilaisuuksissa. Ryhmä tulee ottamaan osaa myös tanssillisen voimistelun kilpailuihin mahdollisuuksien mukaan.