Idessat

Ryhmä on tanssillisen voimistelun valmennusryhmä, jonka voimistelijat ovat 9-11 vuotiaita. 

Ryhmä osallistuu tanssillisen voimistelun stara-tapahtumiin ja tanssillisen voimistelun 8-11 v. sarjaan mahdollisuuksien mukaan. 

Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Treeneissä vuorottelevat monipuolisesti lajinomainen kuntoharjoittelu, jalkatekniikka, hypyt, liikkuvuus, vartalotekniikka sekä koreografinen harjoittelu.

Harjoitukset:

Torstaisin klo 16.30-18.00 Keuda Wärtsilänkatu, Jenni Kaunisto

Sunnuntaisin klo 13.00-14.30 Anttilan koulu, Jenna Marjakangas/Nelli Veijalainen

Maksut:

Maksut koostuvat kuukausimaksuista (60€/kk) ja jäsenmaksusta (15€/kausi 19-20). Kausi sisältää 11 harjoittelukuukautta (elokuu-kesäkuu).

Valmennuksesta vastaa  Jenni Kaunisto ja muina valmentajina joukkueella toimii Nelli Veijalainen ja Jenna Marjakangas

Miten mukaan?

Joukkueeseen otetaan lisää voimistelijoita. Jos kiinnostuit otatahan yhteyttä tanssillisen voimistelun vastaavaan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Jenna Marjakangas lapset@voimistelijat.com tai puh. 045 7875 4703

Tanssillinen voimistelu:

Tanssillinen voimistelu pohjautuu suomalaiseen naisvoimisteluun, jossa tärkeinä elementteinä ovat keskustalähtöisyys ja virtaavuus. Siinä yhdistyvät tavoitteellisen harjoittelun lisäksi luovuus, esteettisyys ja ilmaisu. Lisää tanssillisesta voimistelusta voit lukea Suomen voimisteluliiton sivuilta.

Ryhmän tavoitteena on esiintyä seuran näytöksissä, voimistelun STARA- ja LUMO-tapahtumissa sekä muissa mahdollisissa seuran, Voimisteluliiton sekä muiden tapahtumajärjestäjien tilaisuuksissa. Ryhmä tulee ottamaan osaa myös tanssillisen voimistelun kilpailuihin mahdollisuuksien mukaan.