Irennet

Ryhmä on tanssillisen voimistelun valmennusryhmä, jonka voimistelijat ovat vuosina 2004-2006 syntyneitä. Ryhmä kilpailee tanssillisen voimistelun 12-15 v. sarjassa. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Treeneissä vuorottelevat monipuolisesti lajinomainen kuntoharjoittelu, jalkatekniikka, hypyt, liikkuvuus, vartalotekniikka sekä koreografinen harjoittelu.

Harjoitukset:

To 17.00-18.30 Haarajoen koulu, Hanne

Su 14.00-16.00 Vihtakadun koulu, Arja/Tiina

Maksut:

Maksut koostuvat kuukausimaksuista (65€/kk) ja jäsenmaksusta (15€/kausi 19-20). Kausi sisältää 11 harjoittelukuukautta (elokuu-kesäkuu).

Valmennuksesta vastaa Hanne Kajasviita

Hanne, puh. 050 3541392 tai kajasviita@hotmail.com

Miten mukaan?

Joukkueeseen otetaan lisää voimistelijoita, jotka omaavat voimistelu, tanssi tai baletti taustaa. Jos kiinnostuit otatahan yhteyttä seuran harrasteliikunnan vastuuvalmentajaan.

Jenna Marjakangas, puh. 045 78754703 lapset@voimsitelijat.com

Tanssillinen voimistelu pohjautuu suomalaiseen naisvoimisteluun, jossa tärkeinä elementteinä ovat keskustalähtöisyys ja virtaavuus. Siinä yhdistyvät tavoitteellisen harjoittelun lisäksi luovuus, esteettisyys ja ilmaisu. Lisää tanssillisesta voimistelusta voit lukea Suomen voimisteluliiton sivuilta.

Ryhmän tavoitteena on esiintyä seuran näytöksissä, voimistelun STARA- ja LUMO-tapahtumissa sekä muissa mahdollisissa seuran, Voimisteluliiton sekä muiden tapahtumajärjestäjien tilaisuuksissa. Ryhmä tulee ottamaan osaa myös tanssillisen voimistelun kilpailuihin mahdollisuuksien mukaan.