Irennet

Ryhmä on tanssillisen voimistelun kilpaileva ryhmä, jonka voimistelijat ovat vuosina 2006-2008 syntyneitä. 

Ryhmä kilpailee tanssillisen voimistelun 12-15-vuotiaiden kilpailuissa ja LUMO-tapahtumissa sekä esiintyy mahdollisuuksien mukaan erilaisissa tapahtumissa. 

Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Harjoituksissa treenataan ahkerasti tanssin ja voimistelun perustaitoja. Tanssillisen voimistelun tekniikka ja akrobatiaharjoittelu ovat myös kaudella vahvasti mukana.

Harjoitukset:

To 18.00-20.00 Haarajoen koulu, Tinja

Su 18.45-20.15 JäV halli, Jenna

Maksut:

Maksut koostuvat kuukausimaksuista (60€/kk) ja jäsenmaksusta (15€/kausi 19-20). Kausi sisältää 11 harjoittelukuukautta (elokuu-kesäkuu).

Valmennuksesta vastaa Jenna Marjakangas ja Tinja Tuomi

Miten mukaan?

Joukkueeseen otetaan lisää voimistelijoita, joilla toivotaan olevan voimistelu, tanssi tai baletti taustaa, mutta ilmankin harrastustaustaa saa tulla kokeilemaan! Jos kiinnostuit otatahan yhteyttä seuran tanssillisen voimistelun vastaavaan.

Jenna Marjakangas, puh. 045 78754703 lapset@voimistelijat.com

Tanssillinen voimistelu: 

Tanssillinen voimistelu pohjautuu suomalaiseen naisvoimisteluun, jossa tärkeinä elementteinä ovat keskustalähtöisyys ja virtaavuus. Siinä yhdistyvät tavoitteellisen harjoittelun lisäksi luovuus, esteettisyys ja ilmaisu. Lisää tanssillisesta voimistelusta voit lukea Suomen voimisteluliiton sivuilta.

Ryhmän tavoitteena on esiintyä seuran näytöksissä, voimistelun STARA- ja LUMO-tapahtumissa sekä muissa mahdollisissa seuran, Voimisteluliiton sekä muiden tapahtumajärjestäjien tilaisuuksissa. Ryhmä tulee ottamaan osaa myös tanssillisen voimistelun kilpailuihin mahdollisuuksien mukaan.