Irennet

Ryhmä on tanssillisen voimistelun valmennusryhmä, jonka voimistelijat ovat 13-15 vuotiaita. Ryhmä kilpailee tanssillisen voimistelun 12-15 v. sarjassa. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Treeneissä vuorottelevat monipuolisesti lajinomainen kuntoharjoittelu, jalkatekniikka, hypyt, liikkuvuus, vartalotekniikka sekä koreografinen harjoittelu.

Harjoitukset:

Harjoitusaikataulu tarkentuu myöhemmin

Maksut:

Maksut koostuvat kuukausimaksuista (65€/kk) ja jäsenmaksusta (15€/kausi 19-20). Kausi sisältää 11 harjoittelukuukautta (elokuu-kesäkuu).

Valmennuksesta vastaa Tiina Hedeman

Miten mukaan?

Joukkueeseen otetaan lisää voimistelijoita, jotka omaavat voimistelu, tanssi tai baletti taustaa. Jos kiinnostuit otatahan yhteyttä valmentajaan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Tiina Hedeman 040 588 6558 tai tiina.hedeman(at)gmail.com

Tanssillinen voimistelu pohjautuu suomalaiseen naisvoimisteluun, jossa tärkeinä elementteinä ovat keskustalähtöisyys ja virtaavuus. Siinä yhdistyvät tavoitteellisen harjoittelun lisäksi luovuus, esteettisyys ja ilmaisu. Lisää tanssillisesta voimistelusta voit lukea Suomen voimisteluliiton sivuilta.

Ryhmän tavoitteena on esiintyä seuran näytöksissä, voimistelun STARA- ja LUMO-tapahtumissa sekä muissa mahdollisissa seuran, Voimisteluliiton sekä muiden tapahtumajärjestäjien tilaisuuksissa. Ryhmä tulee ottamaan osaa myös tanssillisen voimistelun kilpailuihin mahdollisuuksien mukaan.