Maksut

Valmennusmaksut ja balettimaksut

Valmennusmaksu määritellään harjoitustuntien mukaan. Syyskausi kestää elokuusta joulukuuhun ja kevätkausi tammikuusta kesäkuuhun. Valmennusmaksuissa on huomioitu lomista johtuvat vajaat kuukaudet.

Valmennusmaksu tulee maksaa kuukausittain aina eräpäivään mennessä. Jos maksu on myöhässä yli kuukauden, asetetaan voimistelija harjoituskieltoon. Harjoituskiellon aikana voimistelija ei saa osallistua joukkueen harjoituksiin tai tapahtumiin. Harjoituskielto poistuu, kun lasku on maksettu. Maksusuunnitelmat ovat aina mahdollisia ja niiden osalta tulee olla yhteydessä seuran toimistoon (toimisto(at)voimistelijat.com, 045 2764 798)

Valmennusmaksut lähetetään sähköpostitse Hoika-ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Omia ilmoittautumisia ja laskuja pystyy myös itse käydä katsomassa järjestelmän kautta. Jokaisen tulee itse huolehtia siitä, että yhteystiedot ovat järjestelmässä oikein.

Balettiin osallistuvat joukkueet maksavat baletista lisämaksua valmennusmaksun lisäksi. Balettimaksu maksetaan erikseen toteutuneiden balettituntien mukaisesti kaksi kertaa vuodessa.

Valmennusmaksut

10,5h tai enemmän/vko 
120€/kk
9,5-10h/vko 
115€/kk
8,5-9h/vko
110€/kk
7,5-8h/vko
105€/kk
7h/vko 
100€/kk
6,5h/vko 
95€/kk
6h/vko
90€/kk
5,5h/vko
85€/kk
5h/ vko
80€/kk
4,5h/vko
75€/kk
4h/vko 
70€/kk
3,5h/vko
65€/kk
3h/vko
60€/kk
2,5h/vko
55€/kkMuut kulut ja hankinnat

Valmennusmaksun lisäksi joukkueilla on myös muitakin kuluja. Voimistelijat tarvitsevat mm. välineitä (pallo, naru, vanne jne.), kilpailupuvun, tossut, seuravaatteet yms. Lisäksi kuluja tulee myös mm. kilpailumaksuista.

Hankinnat tehdään aina valmentajan antamien ohjeiden mukaan. Koko joukkueen yhteiset hankinnat tehdään yhdessä joukkueenjohtajan tai valmentajan kautta.

Seuran kaikilla valmennusryhmillä on yhteiset harjoitusasut. Jokaisen valmennusryhmien voimistelijan tulee hankkia myös joukkueen yhteiset harjoitusasut.


Lisenssit

Kaudella 2018-2019 lisenssikausi on 1.9.2018-31.8.2019. Lisenssi on näin ollen voimassa vuoden ajan.

Stara-tapahtumiin osallistuvilla on eri lisenssi kuin kilpailuihin osallistuvilla voimistelijoilla. Lisäksi kilpailulisenssejä on erilaisia. Joukkueiden valmentajat infoavat joukkueita tarkemmin lisenssien ostosta.

Lisenssin voi ostaa joko ilman vakuutusta tai vakuutuksen kanssa. Jos ei halua ostaa vakuutuksellista lisenssiä, tulee itse huolehtia siitä, että oma vakuutus kattaa kaiken joukkueen toiminnan.

Ohjeet lisenssin ostoa varten: http://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Pikaohjeet_lisenssien%20osto.pdf

Täältä löydät ajankohtaiset asiat koskien lisenssejä: http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Lajien-yhteiset-asiat/Kilpailulisenssit-ja-vakuutukset