Maksut

Valmennusmaksut

Valmennusmaksu määritellään harjoitustuntien mukaan. Syyskausi kestää elokuusta joulukuuhun ja kevätkausi tammikuusta kesäkuuhun. Valmennusmaksuissa on huomioitu lomista johtuvat vajaat kuukaudet.

Valmennusmaksu tulee maksaa kuukausittain aina eräpäivään mennessä. Jos maksu on myöhässä yli kuukauden, asetetaan voimistelija harjoituskieltoon. Harjoituskiellon aikana voimistelija ei saa osallistua joukkueen harjoituksiin tai tapahtumiin. Harjoituskielto poistuu, kun lasku on maksettu. Maksusuunnitelmat ovat aina mahdollisia ja niiden osalta tulee olla yhteydessä seuran toimistoon (toimisto(at)voimistelijat.com, 045 2764 798).

Valmennusmaksut lähetetään MyClub -järjestelmän kautta. Omia ilmoittautumisia ja laskuja pystyy myös itse käydä katsomassa järjestelmän kautta. Jokaisen tulee itse huolehtia siitä, että yhteystiedot ovat järjestelmässä oikein.


Valmennusmaksutaulukko:

10,5h tai enemmän/vko 120€/kk
9,5-10h/vko 115€/kk
8,5-9h/vko110€/kk
7,5-8h/vko105€/kk
7h/vko 100€/kk
6,5h/vko 95€/kk
6h/vko90€/kk
5,5h/vko85€/kk
5h/ vko80€/kk
4,5h/vko75€/kk
4h/vko 70€/kk
3,5h/vko65€/kk
3h/vko60€/kk
2,5h/vko55€/kk


Balettimaksu

Balettiin osallistuvat joukkueet maksavat baletista lisämaksua valmennusmaksun lisäksi. Balettimaksu maksetaan erikseen toteutuneiden balettituntien mukaisesti kaksi kertaa vuodessa.

Muut kulut ja hankinnat

Valmennusmaksun lisäksi joukkueilla on myös muitakin kuluja. Voimistelijat tarvitsevat mm. välineitä (pallo, naru, vanne jne.), kilpailupuvun, tossut, seuravaatteet yms. Lisäksi kuluja tulee myös mm. kilpailumaksuista.

Hankinnat tehdään aina valmentajan antamien ohjeiden mukaan. Koko joukkueen yhteiset hankinnat tehdään yhdessä joukkueenjohtajan tai valmentajan kautta.

Seuran kaikilla valmennusryhmillä on yhteiset harjoitusasut. Jokaisen valmennusryhmien voimistelijan tulee hankkia myös joukkueen yhteiset harjoitusasut.

Syksystä 2022 alkaen joukkueiden kilpailu-, puku- ym. kulut tullaan laskuttamaan MyClubin kautta. Rahastonhoitajajärjestelmästä poustutaan.


Lisenssit

Lisenssikausi on elokuun alusta heinäkuun loppuun. Lisenssi on näin ollen voimassa vuoden ajan.

Stara-tapahtumiin osallistuvilla on eri lisenssi kuin kilpailuihin osallistuvilla voimistelijoilla. Lisäksi kilpailulisenssejä on erilaisia. Joukkueiden valmentajat infoavat joukkueita tarkemmin lisenssien ostosta.

Lisenssin voi ostaa joko ilman vakuutusta tai vakuutuksen kanssa. Jos ei halua ostaa vakuutuksellista lisenssiä, tulee itse huolehtia siitä, että oma vakuutus kattaa kaiken joukkueen toiminnan.

Ohjeet lisenssin ostoa varten: http://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Pikaohjeet_lisenssien%20osto.pdf

Täältä löydät ajankohtaiset asiat koskien lisenssejä:

http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Lajien-yhteiset-asiat/Kilpailulisenssit-ja-vakuutukset