Valmennusryhmien tuet

KAUSI 2020-2021

Valmennusryhmien tukimuodot:

Seurassamme voi hakea taloudellista tukea valmennusmaksuihin, tukea voi hakea yli 300€ / lapsi / kausi 2020-2021 maksavaan harrastukseen. Jos perheessänne on useita meillä harrastavia lapsia, mainitsettehan hakemuksessa kaikkien valmennusmaksut. 

Hae tukea näin:

Tuki myönnetään vapaamuotoisella hakemuksella taloudellisin perustein. Ilmoita lapsi ensin ilmoittautumispalvelussa liikuntaryhmään, johon haet tukea. Jos tukea ei myönnetä, harrastuspaikan voi peruuttaa.

Tuki myönnetään yhdeksi vuodeksi kerrallaan ja tuki kohdistuu valmennusmaksuihin.

Hakemuksessa tulee selvitä perheenne tulot sekä mahdollisia muita syitä, jonka vuoksi tuki on perheellenne tärkeä. Hakemuksen liitteeksi tulisi laittaa kolmen viimeisen kuukauden tiliotteet.

Hakemus lähetetään sähköpostitse seuran puheenjohtajalle puheenjohtaja@voimistelijat.com tai postitse Järvenpään voimistelijat/Puheenjohtaja, Verstaspihankatu 10, 04400 Järvenpää. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja nimettömänä seuran hallituksessa.

Tuen saaneelle ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Kaudelle 2020-2021 kohdistuvien hakemusten viimeinen jättöpäivä on perjantai 11.9.2020. Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.

TUKEA VALMENNUSMAKSUIHIN VOI HAKEA MYÖS SEURAAVILTA TAHOILTA:

 - Hope ry, https://hopeyhdistys.fi/

- Pelastakaa lapset, https://www.pelastakaalapset.fi/

- Tukikummit, http://www.tukikummit.fi/