Kangoojumps kurssi alkamassa - vielä ehdit mukaan!

1.3.2023

KANGOOJUMPS on treeni, joka koostuu helposti seurattavista liikkeistä. Se kehittää samanaikaisesti sekä lihaskuntoa että kestävyyttä. Kangoojumps on erittäin tehokasta, sykkeet nousevat nopeasti ylös ja se on HUIPPUHAUSKAA!

Pomppuharjoittelu eli ylös-alas hyppiminen painovoimaa vastaan, on yksi hyödyllisimmistä aerobisista harjoituksista ikinä. Sillä on todettu olevan monia terveyshyötyjä.

Kangoo Jumps -kengät suojaavat niveliäsi ja vähentävät iskuja jopa 80%. Kengät ovat turvallisimmat välineet liikuntaa harrastettaessa. Ne sopivat kaikille 6-90- vuotiaille kunnosta riippumatta.

Hyppyharjoittelu kehittää koordinaatiota, vahvistaa lihasvoimaa, kestävyyttä ja verenkiertoa. Edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Harjoitukset Kangoo Jumps -hyppykengillä parantavat hapenottokykyä huomattavasti enemmän kuin perinteiset harjoitukset.

Järvenpään Voimistelijat toteuttaa neljä (4) KANGOOJUMPS tuntia kurssina maaliskuussa. Merkitsethän myös erikseen jokaiseen tapahtumaan, jos et jollekin kerralle pääse. Oletuksena on, että osallistuu kaikille 4:lle kerralle.

Paikka: Harjulan kampus, liikuntasali. Os. Verkkotie 12, Järvenpää

Aika: Lauantai klo 10-11 (4.3., 11.3., 18.3., 25.3.)

Hinta: kurssimaksu 60€ Ei Jäsenille, 15€ Jäsenille. Jäseniltä vaaditaan myös voimassa oleva jumppakortti (1 merkintä korttiin/kangoojumps-tunti).

5€ kenkävuokra / kerta maksetaan suoraan ohjaajalle käteinen/mobilepay.

Ohjaaja: Lotta Tähtivaara