Irennet

Irennet

Ryhmä on tanssillisen voimistelun valmennusryhmä, jonka voimistelijat ovat 13-15 vuotiaita. Ryhmä kilpailee tanssillisen voimistelun 12-15 v. sarjassa. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Kerran omaa kilpailuohjelmaa ja kerran tanssillisen voimistelun tekniikkaa yhdessä sisarjoukkueensa kanssa. Treeneissä vuorottelevat monipuolisesti lajinomainen kuntoharjoittelu, jalkatekniikka, hypyt, liikkuvuus, vartalotekniikka sekä koreografinen harjoittelu.

Harjoitukset:

Tiistaisin Anttilan Koululla klo 18.30-20.00 (ohjelmatreeni)

Torstaisin Haarajoen koululla klo 17.00-18.30 (tekniikka Ilennoiden kanssa)

Huom!

torstait 2.8. ja 9.8. Vihtakadun koululla 17.00-18.30

Maksut:

Maksut koostuvat kuukausimaksuista (50€/kk) ja jäsenmaksusta (15€/kausi 18-19). Kausi sisältää 11 harjoittelukuukautta (elokuu-kesäkuu).

Valmennuksesta vastaa Tiina Hedeman


Miten mukaan?

Joukkueeseen otetaan lisää voimistelijoita, jotka omaavat voimistelu, tanssi tai baletti taustaa. Jos kiinnostuit otatahan yhteyttä valmentajaan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Tiina Hedeman 040 588 6558 tai tiina.hedeman(at)gmail.com


Tanssillinen voimistelu pohjautuu suomalaiseen naisvoimisteluun, jossa tärkeinä elementteinä ovat keskustalähtöisyys ja virtaavuus. Siinä yhdistyvät tavoitteellisen harjoittelun lisäksi luovuus, esteettisyys ja ilmaisu. Lisää tanssillisesta voimistelusta voit lukea Suomen voimisteluliiton sivuilta.

Ryhmän tavoitteena on esiintyä seuran näytöksissä, voimistelun STARA- ja LUMO-tapahtumissa sekä muissa mahdollisissa seuran, Voimisteluliiton sekä muiden tapahtumajärjestäjien tilaisuuksissa. Ryhmä tulee ottamaan osaa myös tanssillisen voimistelun kilpailuihin mahdollisuuksien mukaan.