Idessat voimistelukoulu

Idessat on tanssillisen voimistelun voimistelukouluryhmä. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa ja osallistuu Voimisteluliiton stara-tapahtumiin sekä ottaa osaa mahdollisuuksien mukaan myös tanssillisen voimistelun kilpialuihin 8-11 v. sarjaan.

Idessat ovat mukana sekä Järvenpään Voimistelijoiden voimistelukoulutoiminassa, että tanssillisen voimistelun valmennusryhmien toiminassa. Harjoitteluun kuuluu yleisesti perinteiset voimistelukouluun liittyvät harjoitteet sekä tanssillisen voimistelun lajiharjoitteet.

Kauden aikana harjoitellaan perusliikuntataitoja ja kehitetään fyysisiä ominaisuuksia kuten nopeutta, voimaa ja liikkuvuutta sekä harjoittelemme monipuolisesti voimistelun perustaitoja: tasapainoja, hyppyjä, hyppelyitä, vartalotekniikkaa, akrobatiaa, baletin alkeita, tanssillisuutta, venyttelyjä sekä käytetään harjoittelun apuna voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne, nauha).

Ryhmästä on mahdollisuus jatkaa tanssillisen voimistelun valmennusryhmiin, mutta voimisteluharrastus antaa hyvän pohjan myös mihin tahansa liikuntaan!

Harjoitukset:

Keskiviikkoisin Anttilan koululla klo 18.45-20.00 

Hinta: 35€ / kk (= 315€ koko kausi) +15€ jäsenmaksu

​Lisäksi ryhmän voimistelijat saavat osallistua myös voimistelukoulun taitovalmennukseen ja lisäharjoittelupakettiin

Lisäpaketin hinta: 50€ syksy ja 50€ kevät


Valmennuksesta vastaavat Jenna Marjakangas ja Jenni Kaunisto

Lisätietoja: lapset@voimistelijat.com ja puh. 045 7875 4703


Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen