Vakuutukset

Järvenpään Voimistelijoiden jäsenmaksu ei sisällä vakuutusta,
 vaan vakuutuksen voi ostaa erillisenä 4 €  hinnalla (Jumppaturvavakuutus, tuoteseloste) tai hankkia vakuutuksen muualta harrastustoimintaan. 
Vakuutus on voimassa 1.9.20xx-30.8.20xx. 

Kaikkien kilpailevissa ryhmissä olevien tulee hankkia kyseessä olevaan lajiin sopiva lisenssi joko vakuutuksella tai varmistaa vakuutusturva muuta kautta.

Jumppaturvavakuutus tulee maksaa, kun se on valittu ostettavaksi ja siitä muodostuu lasku. Seura on ko. vakuutuksen jo ostanut eikä sitä voi enää perua.

Kilpailevien joukkueiden Sporttiturvavakuutus.

Tuplaturvavakuutus

Seuran Tuplaturvavakuutus on Voimisteluliiton jäsenmaksuun sisältyvä jäsenetu, joka sisältää toiminnan vastuuvakuutuksen ja vapaaehtoisten tapaturmavakuutuksen.

Tapaturmavakuutus kattaa seuran vapaaehtoisten toimijoiden tapaturmat esim. talkootöissä tai palkattomassa ohjaus-/valmennustyössä. 

Toiminnanvastuuvakuutus korvaa seuran työsuhteisen tai vapaaehtoistyöntekijän kolmannelle osapuolelle aiheuttamat henkilö- tai esinevahingot. Vakuutus kattaa myös järjestäjän vastuun esimerkiksi leireillä ja kilpailuissa.

Voimisteluliitto maksaa Tuplaturvavakuutuksen seurojensa puolesta ja se on voimassa kaikilla jäsenvelvoitteensa suorittaneilla seuroilla. 

Lue lisää tästä linkistä ...