Tanssiryhmien 

voimistelukoulu

VOIMISTELUKOULU, HYPPÄÄ MUKAAN SEIKKAILUUN!

Voimistelukouluryhmissä lapset opettelevat liikkumisen perustaitoja leikkien ja lapsille ominaisin keinoin. Voimistelukouluryhmiin osallistuvat lapset ovat 3 – 12-vuotiaita ja mukaan voivat tulla kaikki harrastuksesta kiinnostuneet!

Voimistelukoulussa liikkuminen on iloinen asia! Siellä joka lapsella on oikeus harjoitella omien taitojensa ja toiveidensa mukaisesti. Voimistelukoulussa luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin joko kilpalajin parissa, taikka voimistelun tai tanssin harrasteryhmässä. 

Tuntikuvaukset:

Keijubaletti  (Esiintyvän voimistelun alkeet)

Keijubaletissa liikutaan taianomaisessa keijumetsässä ja sukelletaan erilaisten satujen ja tarinoiden maailmaan!

Tunnilla harjoitellaan mielikuvien ja musiikin innoittamana baletin ja tanssillisen voimistelun alkeita, tanssi-ilmaisua sekä monipuolisesti liikuntataitoja seikkailuradoilla.

Keijubaletissa lapset pääsevät nauttimaan tanssin ja liikunnan ilosta! 

Ryhmistä on mahdollista jatkaa esiintyvään voimisteluun tai seuramme muihin ryhmiin.

Esiintyvä voimistelu

Esiintyvä voimistelu on voimistelun ja tanssin yhdistävä esiintyvä harrastus! 

Tunneilla harjoitellaan perusliikuntataitoja, liikunnallisia leikkejä, kehitetään nopeutta, voimaa, liikkuvuutta sekä monipuolisesti voimistelun perustaitoja: tasapainoja, hyppyjä, hyppelyitä, akrobatiaa, baletin alkeita, tanssillisuutta, venyttelyjä sekä käytetään voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne, nauha). 

Temppuradat, musiikkiliikunta, vauhdikkaat leikit ja yhdessä tekeminen kuuluvat toimintaamme.

Ryhmät osallistuvat voimistelun stara-tapahtumiin kaksi kertaa kauden aikana.

Minitanssi 4-6 v.

Tunneilla harjoitellaan tanssikoreografoita, tanssi-ilmaisua, jumpataan ja temppuillaan. 

Pääpaino on iloisessa ja monipuolisessa musiikkiliikunnassa, joka kehittää motorisia perustaitoja ja kehon kordinaatiota. Vauhdikkailla tunneilla liikutaan hiki pinnassa kivojen ryhmätovereiden ja ohjaajien kanssa. 

Kids Dance yli 7 v.

Nopeatempoinen ja koreografinen tunti, joka kehittää rytmitajua ja koordinaatiokykyä. 

Harjoittelemme tanssikoreografioita, tanssi-ilmaisua, motorisia perustaitoja ja liikunnallisia leikkejä sekä luomme omaa koreografiaa. Tunnit ovat turvallisia mutta tehokkaita. 

 Tik Tok -tanssit yli 9 v.

Tällä uutuustunnilla päästään opettelemaan Tik Tokin tyylillä lyhyitä tanssikoreografioita ja pidempiä tansseja sekä kehittämään motorisia perustaitoja. Välillä luodaan myöskin omaa koreografiaa.

Nopeatempoisella tunnilla kehitetään koordinaatiokykyä ja rytmitajua, opitaan ryhmässätoimisen taitoja ja liikutaan hymy huulilla! Tunnilla kuvataan Tik Tok tansseja jotka julkaistaan Tik Tok mobiilisovelluksessa ilman lasten nimiä.