Esiintyvän/tanssillisen voimistelun

voimistelukoulu

VOIMISTELUKOULU, HYPPÄÄ MUKAAN SEIKKAILUUN!

Voimistelukouluryhmissä lapset opettelevat liikkumisen perustaitoja leikkien. Voimistelukouluryhmiin osallistuvat lapset ovat 3 – 13-vuotiaita ja mukaan voivat tulla kaikki harrastuksesta kiinnostuneet!

Voimistelukoulussa liikkuminen on iloinen asia! Siellä joka lapsella on oikeus harjoitella omien taitojensa ja toiveidensa mukaisesti. Voimistelukoulussa luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin joko kilpalajin parissa, taikka voimistelun tai tanssin harrasteryhmässä. 

Aloita lajiin tutustustuminen Järvenpään Voimistelijoissa

Järvenpään Voimistelijoiden esiintyvän voimistelun harrasteryhmät ohjaavat lapset ja nuoret monipuolisesti esiintyvän voimistelun ja tanssillisen voimsitelun maailmaan. Harrasteliikunnan ryhmämme eivät tähtää kilpailuihin, vaan tavoitteena on oppia uutta suhteessa omiin taitoihin. Harrasteryhmistä on helppo ponnistaa seuramme valmennusryhmiin ja kilpailemaan lajin parissa.

Olemme pitkänlinjan lasten, nuorten ja aikuisten liikuttaja. Laadukkaasta toiminnastamme kertoo Olympiakomitean lasten ja nuorten liikunnan Tähtiseuramerkki.

Seuramme arvot Ilo, Laatu, Terveys ja Yhteisöllisyys näkyy myöskin jokaisen ryhmämme toiminnassa. 

Esiintyvän / tanssillisen voimistelun tuntikuvaus:

Esiintyvä / tanssillinen voimistelu on voimistelun ja tanssin yhdistävä esiintyvä harrastus! 

Tunneilla harjoitellaan perusliikuntataitoja, liikunnallisia leikkejä, kehitetään nopeutta, voimaa, liikkuvuutta sekä monipuolisesti voimistelun perustaitoja: tasapainoja, hyppyjä, hyppelyitä, akrobatiaa, baletin alkeita, tanssillisuutta, venyttelyjä sekä käytetään voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne, nauha). 

Temppuradat, musiikkiliikunta, vauhdikkaat leikit ja yhdessä tekeminen kuuluvat toimintaamme.

Ryhmät osallistuvat voimistelun stara-tapahtumiin kaksi kertaa kauden aikana.


Ilmoittaudu mukaan harrasteryhmään:

Tanssillinen voimistelu Inessat 5-7 v.

Ilmoittaudu mukaan valmennusryhmään:

Esiintyvä voimistelu Evia 7-9 v.

Esiintyvä voimistelu Evette 10-12 v.

Esiintyvä voimistelu Evelyn 12-14 v.