Aloituskirje

Tervetuloa Järvenpään Voimistelijoihin!

Joukkuevoimistelu Millit 4-5 v.

Maanantaisin klo 17.15-18.15

Päiväkoti Polle

Sisäänkäynti päiväkotirakennuksen takana.

Ryhmän ensimmäiset harjoitukset:
Maanantaina 10.1. klo 17.15-18.15 Päiväkoti Polle

Harjoituksemme koostuvat monipuolisesti voimistelun alkeiden sekä motoristen perustaitojen harjoittelusta, kuten leikeistä, akrobatiasta, liikuntaradoista, tanssillisuudesta ja muista voimistelun alkeislajitaidoista. Harjoitusten pääpaino on ikätason mukaisessa iloisessa liikunnassa ja voimistelun alkeiden oppimisessa. Harjoittelun tavoitteena on fyysisen toimintakyvyn kehittäminen sekä liikunnan avulla kasvattaminen, ja voimisteluharrastus antaa hyvän pohjan myös mihin tahansa liikuntaan. Lapset otetaan huomioon yksilöinä ja jokaista tuetaan suhteessa omiin taitoihin.

Harjoituksiin mukaan:

 • Liikuntaan sopivat vaatteet (esim. t-paita ja shortsit)
 • Juomapullo
 • Voimistelupassi (uusille jaetaan ensimmäisissä harjoituksissa)
 • Voimistelunaru (uusille jaetaan kauden alussa)
 • Reipasta ja iloista mieltä!

Ohjeita harjoituksia varten:

Saapuminen Polleen jo klo 17.00 alkaen ja käsipesu tapahtuu ennen klo 17.15.

 Yhden wc-tilan vuoksi ryhmien välinen vaihdos on hidas. Millit ja huoltajat saapuvat sisään jo klo 17.00 alkaen. Tavoitteena on, että Millit odottavat valmiina kädet pestynä ennen tunnin alkua Pollen aulan oikeassa reunassa, josta heidän otetaan sisään heti Keijubaletin päättyessä.

 • Koronavirustilanteen vuoksi suosittelemme välttämään harjoitustilaan/pukuhuoneisiin jäämistä, mutta pienten lasten kohdalla vanhempi voi odottaa salin lähettyvillä tai lähteä tunnin ajaksi. Tavoitteena on, että jokainen lapsi osallistuisi tunnille ilman omaa aikuista.
 • Salista poistuminen tapahtuu vasemman puoleisesta ovesta, kun seuraava ryhmä odottaa vuoroaan oikealla puolella aulaa.
 • Harjoitusasuksi sopii jumppapuku tai muu liikuntavarustus, paljaat jalat tai jumppatossut, pitkät hiukset kiinni.
 • Mukaan harjoituksiin voimistelupassi ja naru (syksyllä jaetut, uusille jaetaan kauden alussa) sekä vesipullo, omat tavarat kannattaa nimikoida.
 • Mikäli joskus myöhästyt harjoituksista tai joudut odottamaan oven takana, soitathan ohjaajalle: 04578754703. Meillä on velvollisuus pitää koulun/päiväkodin ulko-ovea lukossa harjoitusten ajan, jottei ulkopuolisia pääse koulun tiloihin.
 • Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa ohjaajalle, pidemmistä poissaoloista ilmoitus sähköpostitse.

Aikataulut

10.1.Tervetuloa voimistelemaan!
17.1.Frozen -huurteinen seikkailu
24.1.Pallopelit
31.1.Voimistelua pallon kanssa
7.2.Talvipuuhia
14.2.Ystävyyden taikaa 
pe 18.2.- pe 25.2. Hiihtoloma, ei harjoituksia
28.2.Voimistelua vanteiden kanssa 
7.3.Takaperinvoimistelu
14.3.Tanssitaan
21.3. Keppihevostelua, oma keppihevonen mukaan!
28.3.Maatilan jumppatuokio 
4.4.Keijukaisvoimistelua, omat siivet saa ottaa mukaan!
11.4.Temppuilua
18.4.pääsiäisvapaa 14.4.-17.4.
25.4.Pääsisäisjumppa, saa pukeutua!
Vappuvapaa la 30.4.-su 1.5.
2.5.Pehmolelujumppa
9.5.Viidakko

Kevätnäytös 14.5. Aino Areena
16.5.Suuri temppurata!


Kesätoiminta alkaa ma 6.6. alkaen

Lisäharjoituspaketti!

Lapsen tulisi liikkua 2-3 tuntia joka päivä monipuolisesti ja ikään sopivalla tavalla.

Haluamme mahdollistaa suosituksen toteutumisen tarjoamalla voimisteluryhmän pääharjoituksen lisäksi lisäharjoituksia, joihin voi osallistua edullisesti oman iän ja kiinnostuksen mukaan. Lisäharjoituksiin kuuluu voimistelua, tanssia ja akrobatiaa.

Lisäharjoitusten hinta 50 € kevät.

Tutustu lisäharjoituspakettiin

Ohjaaja

Ryhmän ohjaajana toimii Jenna Marjakangas

Apuohjaajina Elna Koskinen ja Heidi Laisalmi

Olen Jenna Marjakangas, seuran lasten ja nuorten harrasteliikunnan vastuuvalmentaja.

Aloitin seurassa 10-vuotiaana alkeisvoimistelusta ja aktiiviurani seurayhteistyön edustusjoukkueissa päätin kesällä 2018 siirtyessäni vastuuvalmentajan työhön. Nykyään voimistelen oman seuramme naistensarjan joukkueessa, Valerinassa, pari kertaa viikossa. Ohjaajana- ja valmentajana olen aloittanut keväällä 2015 ensin apuohjaajana, myöhemmin kasvattaen vastuuta. Koulutukseltani olen Voimisteluliiton I-tason lasten ja nuorten ohjaaja sekä II-tason joukkuevoimistelun lajivalmentaja.

Minusta on tärkeää näyttää lapsille ja nuorille, kuinka hauskaa liikkuminen ja terveellisesti eläminen voi olla. Tavoitteeni onkin johdattaa nuoria urheilijan alkuja kohti liikunnallista elämää ja antaa heille monia työkaluja tulevaan. Työssäni parasta on ihmisten kanssa työskentely ja se kun näkee, kuinka voimistelijat onnistuvat ja oppivat uutta! Toivon, että saisin jaettua voimistelun ilosanomaa ja sytytettyä kipinän mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle.