Aloituskirje

Ohjaaja

Ryhmän ohjaajana toimii Jenna Marjakangas ja Riikka-Maria Slotte

Jenna Marjakangas

Olen Jenna Marjakangas, seuran lasten ja nuorten harrasteliikunnan vastuuvalmentaja.

Aloitin seurassa 10-vuotiaana alkeisvoimistelusta ja aktiiviurani seurayhteistyön edustusjoukkueissa päätin kesällä 2018 siirtyessäni vastuuvalmentajan työhön. Nykyään voimistelen oman seuramme naistensarjan joukkueessa, Valerinassa, pari kertaa viikossa. Ohjaajana- ja valmentajana olen aloittanut keväällä 2015 ensin apuohjaajana, myöhemmin kasvattaen vastuuta. Koulutukseltani olen Voimisteluliiton I-tason lasten ja nuorten ohjaaja sekä II-tason joukkuevoimistelun lajivalmentaja.

Minusta on tärkeää näyttää lapsille ja nuorille, kuinka hauskaa liikkuminen ja terveellisesti eläminen voi olla. Tavoitteeni onkin johdattaa nuoria urheilijan alkuja kohti liikunnallista elämää ja antaa heille monia työkaluja tulevaan. Työssäni parasta on ihmisten kanssa työskentely ja se kun näkee, kuinka voimistelijat onnistuvat ja oppivat uutta! Toivon, että saisin jaettua voimistelun ilosanomaa ja sytytettyä kipinän mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle.

Riikka-Maria Slotte 

  • Puhelin: 044 748 2098,
  • Sähköposti: riikkamaria.slotte@gmail.com

Hei,
Olen Riikka-Maria Slotte olen toiminut lasten harrasteryhmien ohjaajana Järvenpään voimistelijoissa useamman vuoden.

Olen itse kasvanut Seinäjoen voimistelijoissa ja aikanaan ohjannut sekä valmentanut siellä useampia joukkueita.

Ohjaajana pyrin pitämään tunneilla vauhdin päällä, iloa innostusta ruokkien. Tavoitteenani on perusvoimistelu-ja tanssitaitojen kehittäminen erilaisten leikkien ja harjoitteiden kautta.