Ohjaajat

Jenna Marjakangas
Hanne Kajasviita
Tomi Kajasviita
Jenni Kaunisto (oik.)
Tinja Tuomi
Ella Lintunen
Riikka-Maria Slotte
Doris Frimodig

Apuohjaajat

Ossi Kajasviita Toimin apuohjaajana temppujumppa Leijonat ja Pantterit ryhmillä. Olen suorittanut Voimisteluliiton ohjaajan starttikoulutuksen ja voimistelukoulukoulutuksen. Harrastan itse telinevoimistelua ja taidoa useita kertoja viikossa. Ohjaajana parasta on se, kun pääsee auttamaan lapsia ja näkee heidän onnistuvan.
Nelli Veijalainen Olen itse ollut jo monta vuotta seuran toiminnassa mukana harrastajana sekä harraste- että valmennuspuolella. Apuohjaamisen aloitin vuonna 2017. Olen myös suorittanut pari Voimisteluliiton koulutusta. Apuohjaamisessa parasta on nähdä lapsien onnistumisen sekä liikunnan tuoma ilo.
Ella Koivikko Moi olen Ella Koivikko, 14-vuotias apuohjaaja. Olen itse harrastanut voimistelua 10 vuotta. Minusta parasta apuohjaajana on se kun lapset oppivat jotain uutta ja heillä on kivaa tunneilla.
Vilma Timonen Oon vilma timonen, 2004 syntynyt apuohjaaja ja oon harrastanu voimistelua 6 vuotta, ja toiminut apuohjaajana 2017 keväästä. Apuohjaajana parasta on nähdä lasten kasvoilla ilo sekä onnistuminen!
Heidi Laisalmi
Emma Riikonen Olen 15-vuotias apuohjaaja. Aloitin itse voimistelun vuonna 2010 ja apuohjauksen syksyllä 2017. Kaudella 2018-2019 toimin apuohjaajana harraste- sekä valmennuspuolella. Parasta ohjauksessa on nähdä lasten ilon ja onnistumisen hetket!
Niina Mensio
Julia Stenhammar Olen vuonna 2003 syntynyt apuohjaaja. Apuohjaamisen aloitin syksyllä 2017. Olen itse voimistellut seurassa 10 vuotta. Lasten kanssa on ihana työskennellä ja nähdä kuinka lapset onnistuvat uudessa ja saavat nauttia liikunnan ilosta.
Noora Syrjänen Minä olen Noora ja olen 13 vuotias. Tällä hetkellä harrastan ratsastusta. Olen harrastanut voimistelua järvenpään naisvoimistelioissa ensin isä-lapsi jumpassa ja kävin kokeilemassa kilpavaimistelua. Kyllä minä tanssia ja freegym:iä ehdin harrastaa. Olen ollut apuohjaajana freegym voimistelussa vuoden ja nyt aloittelen toista vuotta telinevoimistelun parissa. Minulla on koulussa liikunnanohjauskurssi, jossa harjoitellaan eskareitten ohjausta.
Pihla Antikainen
Lila Aronen
Elna Koskinen