COVID-19 ohje

TERVETULOA VOIMISTELUHARRASTUKSEN PARIIN!

Tervetuloa Järvenpään Voimistelijoiden syyskauden toimintaan mukaan!  

Seuramme lasten ja nuorten harrasteliikunnan syyskausi käynnistyy 24.8.2020 ja odotamme jo innolla näkevämme juuri sinut taas tunneillamme.

Tänä syksynä on tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta!

Noudatathan yhteisiä ohjeistuksia seuramme toimintaan liittyen:

 1. Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä. Huomioi siis lievätkin oireet!
 2. Kaikkia riskiryhmiin kuuluvia lapsia, nuoria ja aikuisia kehotetaan välttämään harrastunneille, treeneihin ja tilaisuuksiin osallistumista.
 3. Pidä huolta hyvästä hygieniasta.
  •  Pese käsiä perusteellisesti ja usein, älä koske kasvojasi.
  • Pese kätesi vedellä ja saippualla, kuivaa kädet huolella omaan käsipyyhepaperiin tai pyyhkeeseen mm. tullessasi ulkoa sisään, wc-käynnin jälkeen, niistämisen, yskimisen tai aivastamisen jälkeen.
  • Jos yskit tai aivastat, tee se ensisijaisesti paperiliinaan. Laita käytetty nenäliina roskiin ja pese kätesi vedellä ja saippualla. Mikäli käytettävissä ei ole paperia yski kyynärpäähän tai hihaan.
 4. Saavu tunneille valmiiksi harjoitusvaatteissa vain hieman ennen tunnin alkua. Pyrimme välttämään yhteisissä tiloissa oleskelua. Harjoituspaikkakohtaiset ohjeet löytyvät jokaisen ryhmän aloituskirjeestä.
  • Rakennukseen saavutaan sisälle vasta, kun harjoitusvuoro alkaa.
  • Rakennuksesta ollaan ulkona ennen harjoitusajan päättymistä.
  • Odotathan siis rauhassa kunnes ryhmän ohjaaja saapuu avaamaan oven.
 5. Vältämme turhia lähikontakteja seuramme tiloissa, eli vältäthän mm. kättelyä ja halailua ystäviä nähdessäsi.
 6. Muistathan täyttää juomapullosi jo kotona. Juomapullo on vain omaan käyttöön, ethän lainaa juomapulloasi toisille.
 7. Mikäli seuramme tunneilla on yhteisiä välineitä käytössä, desinfioidaan ne jokaisen käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.
 8. Jos olet matkustanut ulkomailla, pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan.
 9. Mikäli olette osallistuneet seuran toimintaan, ilmoita välittömästi seuralle, jos sinulla/lapsella todetaan koronavirustartunta.

Yhdessä yhteisiä ohjeistuksia noudattaen pystymme tarjoamaan itsellemme ja muilla jäsenillemme turvallisen tavan nauttia taas harrastusten ja liikunnan riemusta.

Mikäli kuitenkin seuramme toimintaan liittyen todetaan koronavirustapauksia, on tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu Keski-Uudenmaan SOTE:n tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. Olisi toivottavaa, että tartunnan saanut jäsen tai jäsenen huoltajat olisivat yhteydessä seuraan tartunnan tultua ilmi.

Muut kauden aloitukseen liittyvät ohjeet ja tiedot saat ennen harjoituskautta ryhmän ohjaajalta. Mikäli ryhmän aloituskirje ei ole saavuttanut/saavuta sinua ennen tuntien alkua otathan yhteyttä lasten ja nuorten harrasteliikunnan vastuuvalmentajaan; Jenna Marjakangas p. +358 45 7875 4703 / lapset(at)voimistelijat.com.


Kiitos että välität!

Ystävällisin terveisin

Järvenpään Voimistelijat ry

toimisto@voimistelijat.com

p. + 358452764798