UUTUUS kaudella 2021-2022!! 

Parkour

Parkour on yksinkertaisimmillaan yhdistelmä juoksemista, hyppäämistä ja kiipeämistä.

Parkour on liikuntalaji, jossa pyritään liikkumaan mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen. Parkourissa pyritään hyödyntämään kaikkia ympäristön esineitä ja rakenteita nopeaan ja katkeamattoman sulavaan liikkeeseen.

Parkouraaja voi liikkumisessaan käyttää ”ponnahduslautoinaan” monenlaisia ihmisen tai luonnon muovaamia asioita, kuten kaiteita, seiniä, puita, muureja, kiviä, patsaita, lyhtypylväitä ja kattoja.

Opi lajitaitajaksi Järvenpään Voimistelijoissa

Parkour -tunteja ohjaa koulutetut ja pitkän lajikokemuksen omaavat ohjaajat. Tervetuloa siis oppimaan lajitaitajaksi!

Olemme pitkänlinjan lasten, nuorten ja aikuisten liikuttaja. Laadukkaasta toiminnastamme kertoo Olympiakomitean lasten ja nuorten liikunnan Tähtiseuramerkki.

Seuramme arvot Ilo, Laatu, Terveys ja Yhteisöllisyys näkyy myöskin jokaisen ryhmämme toiminnassa. 

Tunnit 2021-2022: (klikkaa ryhmää ja ilmoittaudu mukaan)

Parkour 7-9 v.

Parkour 9-13 v.

Tuntikuvaus: 

Parkour -tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia lajin perustaitoja, kuten erilaisia hyppyjä, alastuloja, ylityksiä, alituksia, kiipeämistä, voltteja sekä muita temppuja. 

Jokainen harjoitus sisältää monipuolisen ja motorisia perustaitoja kehittävän lämmittelyn, jossa otetaan huomioon tunnin tavoitteet. Huolellisen lämmittelyn jälkeen keskitytään ryhmän kausisuunnitelman mukaisiin taito-osioihin.

Tunneilla huomioidaan kaikki oppijat ja jokainen saa parkourata omalla tyylillään. Jokainen lajista kiinnostunut on tervetullut ryhmiin mukaan! 

Järvenpään Voimistelijoiden parkour -treenejä vetää vahvat lajitaitajat.