Tuntikuvaukset

VIIKKO-OHJELMAN TUNNIT

Tuntien taitotaso on merkitty numerolla 1-3 

1 helppo, aloittelijan tunti, ei sisällä hyppyjä, yksinkertaiset askellukset 
2 keskitaso, askelsarjoja 
3 vaativa

Tuntien rasittavuustaso on merkitty kirjaimella A-C

A kevyt helppo, alhainen syke 
B keskitaso, hikijumppa 
C raskas sykettä /  lihaskuntoa reilusti nostava tunti

_______________________________________________________________

AAMUVIRKUT taso 1A  Tunnilla notkistellaan niveliä ja selkärankaa sekä vahvistetaan ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Nostalgisen musiikin tahdissa voimaa ja liikkuvuutta koko kehoon sekä vireyttä päivään. Sopii myös aloittavalle liikkujalle ikään katsomatta. HUOM! Tunti pidetään omalla hallilla Kanveesin puolella, jossa ei maton vuoksi saa käyttää kenkiä. Ota siis tossut tai puhtaat sukat mukaasi.

DANCEFIT 2Bon tehokasta, monenlaisia musiikkityylejä ja helpohkoja kuvioita sisältävä, lihaskuntoliikkeillä terästetty hauska ja hikinen tanssillinen tunti.

FASCIAMETHOD taso 1A FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. Tuntiin sisältyy liikkuvuusharjoittelua, dynaamisia täsmävenyttelyjä, liikehallintaharjoittelua sekä välillä faskiakäsittelyä pallolla. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

KUNTOLATTARIT taso 2B Latinorytmejä helpoin askelkuvioin niin, että saadaan hiki pintaan ja hymy huulille. Tunnin musiikit on mukaansatempaavia eikä aiempaa tanssitaustaa tarvita. Tyylilajeina mm. salsa, chacha ja samba.

KUNTOMIX taso 2B Perustreenitunti, joka sopii kaikille. Tunti aloitellaan helpolla hypyttömällä alkulämmittelyllä n. 12-15 min, jonka jälkeen siirrytään lihaskunto-osuuteen. Lihaskunto tehdään pääsääntöisesti oman kehon painolla, välillä saatetaan käyttää esim. kuminauhoja, keppejä yms. Lopussa n.5-10 min palauttavat venyttelyt. Perustreenitunti aktiivikuntoilijalle, mutta sopii myös aloittavalle harrastajalle.

KUNTOPIIRI taso 1C Kuntopiiri on monipuolinen ja koko kehoa kuormittava tunti. Sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden kierto- tai patteriharjoitteluna ja loppuvenyttelyt. Tunti sopii kaikille kuntoon katsomatta, tunnin voit tehdä oman kunnon mukaan. Juomapullo ja hikipyyhe mukaan.

PILATES JA KEHONHUOLTO taso 1A Tämä kehonhallintatunti vahvistaa syviä lihaksia, kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta, syventää hengitystä sekä parantaa ryhtiä. Tunti sopii myös aloittelijalle.

RVP taso 1C = REISI-VATSA-PAKARA

Lihaskuntotunti, täsmätunti reisille, vatsalle ja pakaroille. Alussa noin 10 min alkulämmittely, jonka jälkeen lihaskunto-osuus, lopussa 10 min venyttelyt. Lihaskunto-osuus tehdään pääsääntöisesti pattereissa ( toistetaan liikkeet 2-3 kertaa). Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja.    

TANSSIMIX+venyttelyt 2B on hauska sykkeen nostava tunti, jossa päästään tanssimaan hyvän musiikin tahtiin. Tunti sisältää noin 45min erilaisia tansseja & noin 15min loppuvenyttelyitä. Tällä tunnilla hiki lentää & hymy tarttuu! 

TANSSIVIEKÖÖN taso 1B on hauska, helppo ja hikinen tunti, joka yhdistää tanssiaskeleet ja jumpan. Tunnilla tanssitaan tuttuja tanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla kuntoillessa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Hauskalla tunnilla hikoillessa, kuntoilu käy kuin itsestään.

TANSSILLINEN VOIMISTELU

IKINAISET on tanssillisen voimistelun ryhmä aikuisille (yli 16v.). Ryhmän harjoitukset koostuvat tanssillisen voimistelun perusliikkeistä, pienistä tanssillisista sarjoista, venyttelystä, lihaskunto-osiosta, ilmaisuharjoituksista sekä esitysohjelmien harjoituksista. Ryhmä on tarkoittettu kaikille tanssillisesta voimistelusta kiinnostuneille naisille. Ryhmä esiintyy sekä seuran omissa että muissa mahdollisissa tilaisuuksissa ja kilpailee silloin tällöin sekä Gym for Life että tanssillisen voimistelun kilpailuissa. Lue lisää tästä.

IHANAISET Ihanaiset on tanssillisen voimistelun kilpailuryhmä aikuisille (yli 16v).  Ryhmä on suunnattu edistyneille tanssillisen voimistelun harrastajille ja tähtää tanssillisen voimistelun kilpailuihin. Lue lisää tästä.

JOUKKUEVOIMISTELU

TEAM MAMAS-joukkue harjoittelee kerran viikossa 1h 15min kerralla. Treeneissä harjoitellaan tasapainoja, hyppyjä, balettia, vartaloliikkeitä, akrobatiaa yms. Lisäksi kohotetaan kuntoa & laitetaan keskivartalot töihin. Joukkue on suunnattu kaikenikäisille ja tasoisille äideille & äidinmielisille.