Tuntikuvaukset

VIIKKO-OHJELMAN TUNNIT

Tuntien taitotaso on merkitty numerolla 1-3 

1 helppo, aloittelijan tunti, ei sisällä hyppyjä, yksinkertaiset askellukset 
2 keskitaso, askelsarjoja 
3 vaativa

Tuntien rasittavuustaso on merkitty kirjaimella A-C

A kevyt helppo, alhainen syke 
B keskitaso, hikijumppa 
C raskas sykettä /  lihaskuntoa reilusti nostava tunti

_______________________________________________________________

AAMUVIRKUT taso 1A  Tunnilla notkistellaan niveliä ja selkärankaa sekä vahvistetaan ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Nostalgisen musiikin tahdissa voimaa ja liikkuvuutta koko kehoon sekä vireyttä päivään. Sopii myös aloittavalle liikkujalle ikään katsomatta. HUOM! Tunti pidetään omalla hallilla Kanveesin puolella, jossa ei maton vuoksi saa käyttää kenkiä. Ota siis tossut tai puhtaat sukat mukaasi.

FASCIAMETHOD taso 1A FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. Tuntiin sisältyy liikkuvuusharjoittelua, dynaamisia täsmävenyttelyjä, liikehallintaharjoittelua sekä välillä faskiakäsittelyä pallolla. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

KUNTOLATTARIT taso 2B Latinorytmejä helpoin askelkuvioin niin, että saadaan hiki pintaan ja hymy huulille. Tunnin musiikit on mukaansatempaavia eikä aiempaa tanssitaustaa tarvita. Tyylilajeina mm. salsa, chacha ja samba.

KUNTOMIX taso 2B Perustreenitunti, joka sopii kaikille. Tunti aloitellaan helpolla hypyttömällä alkulämmittelyllä n. 12-15 min, jonka jälkeen siirrytään lihaskunto-osuuteen. Lihaskunto tehdään pääsääntöisesti oman kehon painolla, välillä saatetaan käyttää esim. kuminauhoja, keppejä yms. Lopussa n.5-10 min palauttavat venyttelyt. Perustreenitunti aktiivikuntoilijalle, mutta sopii myös aloittavalle harrastajalle.

KUNTOPIIRI taso 1C Kuntopiiri on monipuolinen ja koko kehoa kuormittava tunti. Sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden kierto- tai patteriharjoitteluna ja loppuvenyttelyt. Tunti sopii kaikille kuntoon katsomatta, tunnin voit tehdä oman kunnon mukaan. Juomapullo ja hikipyyhe mukaan.

PILATES JA KEHONHUOLTO taso 1A Tämä kehonhallintatunti vahvistaa syviä lihaksia, kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta, syventää hengitystä sekä parantaa ryhtiä. Tunti sopii myös aloittelijalle.

RVP taso 1C = REISI-VATSA-PAKARA

Lihaskuntotunti, täsmätunti reisille, vatsalle ja pakaroille. Alussa noin 10 min alkulämmittely, jonka jälkeen lihaskunto-osuus, lopussa 10 min venyttelyt. Lihaskunto-osuus tehdään pääsääntöisesti pattereissa ( toistetaan liikkeet 2-3 kertaa). Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja.    

LATTARI+COUNTRY+ISKELMÄ 2B Hauskan hulvatonta fiilistelyä lattareiden, countryn sekä iskelmien tahtiin. Kiva ja monipuolinen yhdistelmätunti yksin, mutta ryhmässä. Kuntosi kehittyy samalla, kun nautit tanssien hyvään oloon. Hikipintaan tanssin riemussa, antaa musiikin viedä!

TANSSIVIEKÖÖN taso 1B Tanssin riemua ilman vaikeiden koreografioiden opettelua. Et tarvitse aiempaa  kokemusta. Heittäydytään eri musiikkityylien vietäväksi rennolla asenteella ja pirteällä  mielellä! Iloitse liikkeestä musiikin mukana, hikoile, hengästy ja riemuitse! 
Tältä tunnilta saat iloisen mielen. 

JOUKKUEVOIMISTELU

TEAM MAMAS-joukkue harjoittelee kerran viikossa 1h 15min kerralla. Treeneissä harjoitellaan tasapainoja, hyppyjä, balettia, vartaloliikkeitä, akrobatiaa yms. Lisäksi kohotetaan kuntoa & laitetaan keskivartalot töihin. Joukkue on suunnattu kaikenikäisille ja tasoisille äideille & äidinmielisille.