Ohjaajat

Arja Puro Ohjaan Ihanaiset ryhmiä. Olen harrastanut voimistelua ja tanssia koko ikäni ja saavuttanut nuorempana useita kärkisijoja kilpailuissa molemmissa lajeissa. Olen opiskellut tanssinopettajaksi sekä voimistelun puolelta suorittanut B-valmentajakurssin. Lisäksi olen käynyt tanssillisen voimistelun täydennyskoulutuksia. Tanssillista voimistelua olen ohjannut Järvenpään Voimistelijoissa jo yli 10 vuotta. Tärkeintä liikunnassa on nauttia siitä ja huomata oppivansa aina uutta.
Kristiina Peltola Olen Kristiina Peltola (Krisse). Koulutukseltani olen Kätilö (+ sairaanhoitaja), liikunnanohjaaja ( Eerikkilän urheiluopisto), ensiavun- ja terveystiedon kouluttaja. Olen käynyt myös laidasta laitaan eri lajien täydennyskoulutuksia ja kursseja. Järvenpään voimistelijoissa ohjaan aamuvirkkuja, dancefitiä, pilatesta ja tanssivieköön -tuntia. Mielestäni liikunnan pitää olla hauskaa ja rentoa! Liikutaan tunteella:)) Tervetuloa tunneilleni rentoon ja hauskaan porukkaan, jossa sinun ei tarvitse pingottaa eikä jännittää. Jokainen on hyvä juuri sellaisena kuin on!
Anne Jääskeläinen "Olen pirteä ja energinen ohjaaja, tanssilliset tunnit on lähinnä mun sydäntä, mutta tunteja tulee pidettyä lihaskuntotunneista aina venyttelyyn ja joogaan asti, eli monipuolisesti kaikkea. Liikuntaa olen ohjannut jo yhdeksän vuotta. Tunneillani on tärkeää tehdä oma parhaansa oman kunnon mukaan, tavoitteeni on saada jokainen liikkuja kokemaan onnistumisia ja hyvä fiilis tunnin jälkeen."
Lennu Backman-Elovirta Olen koulutuksesltani laboratoriohoitaja. Päivätyöni on neurofysiologian yksikössä. Teen EEG- (aivosähkökäyrä-) tutkimuksia, uniapneatutkimuksia sekä hermoratatutkimuksia. Liikuntaa olen ohjannut noin viisitoista vuotta. Liikunnan osalta koulutuksiani ovat mm. lisensoitu kuntosaliohjaaja, senior trainer, personal trainer (trainer4You), kahvakuulaohjaaja, hydrobic-vesijumppaohjaaja, mindfulbodyohjaaja sekä paljon erilaisia kursseja. Tunneillani jokainen tekee liikkeet oman liikkuvuuden sekä kuntotason mukaan. Järvenpäässä pidän silloin tällöin lauantaisin kuntomix -tuntia. Haluan jokaisen saavan liikunnasta positiivisen kokemuksen, oli liikkuja aloitteleva tai kokenut. Lisää minusta löytyy tietoja kotisivuiltani, josta löytyy myös linkit faceen sekä instaan. http://pt-lennu.fi/
Minna Ojajärvi Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja, fysioterapeutti ja lymfaterapeutti. Olen käynyt erilaisia ohjaajakoulutuksia ja -kursseja monipuolisesti, viimeisimpänä Lavis ja tulevana kesänä Fascia Method -ohjaajakoulutus. Ohjaan mielelläni lihasvoimaa kehittäviä, kehonhuolto- ja tanssillisia tunteja. Järvenpään Voimistelijoissa ohjaan tanssi vieköön- ja uutena Fascia Method -tuntia. Siinä onkin hyvä yhdistelmä, vaikka tuplatunneiksi: hikeä, hauskaa ja motoristista haastetta tanssitunnilta ja liikkuvuuden lisäämistä ja kehonhuoltoa Fascia Method tunnilta. Loistava viikon lopetus tai uuden viikon aloitus sunnuntaille! Voimisteluseurassa olen harrastanut lapsesta asti ja nuoruudessa ohjannut Pohjanmaalla ennen liikunnanohjaaja koulutusta. Seura on minun liikuntakasvatti ja hyvä ohjaaja on saanut minut innostumaan liikunnasta ja innostanut hakeutumaan koulutuksiin niin paljon, että siitä tuli ammatti. Olemme erilaisia liikkujia, minun tunneilla annan vaihtoehtoja, niin että jokainen voi toteuttaa itseään sillä ikä- tai taitotasolla mikä sillä hetkellä on. Kehitymme jatkuvasti ja aikuisena voi oppia uutta ja huomata kehittyvänsä monipuolisesti kun vain uskaltautuu mukaan. Olet sydämellisesti tervetullut kaikille tunneilleni!