Ohjaajat

Kristiina Peltola Olen Kristiina Peltola (Krisse). Koulutukseltani olen Kätilö (+ sairaanhoitaja), liikunnanohjaaja ( Eerikkilän urheiluopisto), ensiavun- ja terveystiedon kouluttaja. Olen käynyt myös laidasta laitaan eri lajien täydennyskoulutuksia ja kursseja. Järvenpään voimistelijoissa ohjaan aamuvirkkuja, dancefitiä, body&strechiä ja lavista. Mielestäni liikunnan pitää olla hauskaa ja rentoa! Liikutaan tunteella:)) Tervetuloa tunneilleni rentoon ja hauskaan porukkaan, jossa sinun ei tarvitse pingottaa eikä jännittää. Jokainen on hyvä juuri sellaisena kuin on!
Arja Puro Ohjaan Ihanaiset ryhmiä. Olen harrastanut voimistelua ja tanssia koko ikäni ja saavuttanut nuorempana useita kärkisijoja kilpailuissa molemmissa lajeissa. Olen opiskellut tanssinopettajaksi sekä voimistelun puolelta suorittanut B-valmentajakurssin. Lisäksi olen käynyt tanssillisen voimistelun täydennyskoulutuksia. Tanssillista voimistelua olen ohjannut Järvenpään Voimistelijoissa jo 10 vuotta. Tärkeintä liikunnassa on nauttia siitä ja huomata oppivansa aina uutta.
Pia Bärlund Olen Pia Bärlund, 46 v. kahden melkein aikuisen lapsen äiti ja ammatiltani kätilö. Asun Tuusulassa. Ohjaan tanssimix tunnin maanantaisin ja toisinaan lauantaiteema tunteja. Minut löytää myös Puistolasta ohjaamassa raskaana olevien jumppaa ja naisten lantionpohjalihas jumppaa. Ohjaan myös Helsingissä itämaisen tanssin tunteja. Välillä hoidan synnytyksiä Naistenklinikalla ja käyn omilla itämaisen tanssin tunneilla Helsingissä. Loppuajan olen perheen kanssa Tuusulassa. Mielestäni on upeaa ja tärkeää että paikalliset järjestöt tarjoavat ihmisille laadukasta ja monipuolista liikuntaa edulliseen hintaan. Järvenpään Voimistelijat on juuri tällainen järjestö. Järvenpään voimistelijoissa saan mahdollisuuden pitää rakastamiani tanssitunteja ja uskon että Voimistelijat saavat minusta mukaansatempaavan ja iloisen ohjaajan. Liikunnallinen mottoni voisi olla ”liike on lääke”. Tanssin puolella taas ”jokainen osaa tanssia”. Olen harrastanut klassista balettia ikävuosina 4-20 erittäin intensiivisesti. Aikuisena olen oman työni ohella tanssinut salsaa, flamencoa ja itämaista tanssia. Viimeiset vuodet olen viettänyt itämaisen tanssin parissa. Tunneillani tutustumme eri tanssilajien erityispiirteisiin, erityisesti salsaan, flamencoon ja itämaiseen tanssiin. Unohtamatta kotimaista ja ulkomaista iskelmää ja poppia. Korostan aina sitä, että tanssitunneilla ei voi tehdä mitään väärin, jokainen tanssii omalla tavallaan ja omalla kehollaan. Pääasia on nauttia musiikista, unohtaa hetkeksi arkiset ajatukset, hikoilla ja toivottavasti saada leveä hymy huulille. Siinä sivussa sitten ehkä huomaa oppineensa jotain eri tanssilajien taustoista ja erityspiirteistä ?
Lennu Backman-Elovirta Olen koulutuksesltani laboratoriohoitaja. Päivätyöni on neurofysiologian yksikössä. Teen EEG- (aivosähkökäyrä-) tutkimuksia, uniapneatutkimuksia sekä hermoratatutkimuksia. Liikuntaa olen ohjannut noin viisitoista vuotta. Liikunnan osalta koulutuksiani ovat mm. lisensoitu kuntosaliohjaaja, senior trainer, personal trainer (trainer4You), kahvakuulaohjaaja, hydrobic-vesijumppaohjaaja, mindfulbodyohjaaja sekä paljon erilaisia kursseja. Tunneillani jokainen tekee liikkeet oman liikkuvuuden sekä kuntotason mukaan. Järvenpäässä pidän tiistaisin Kuntomix -kuntojumppaa, teemaa vaihdellen. Keskiviikkoisin kuntopiiriä. Lauantaisin silloin tällöin kehonhuoltoa. Haluan jokaisen saavan liikunnasta positiivisen kokemuksen, oli liikkuja aloitteleva tai kokenut. Lisää minusta löytyy tietoja kotisivuiltani, josta löytyy myös linkit faceen sekä instaan. http://pt-lennu.fi/
Anne Jääskeläinen "Olen pirteä ja energinen ohjaaja, tanssilliset tunnit on lähinnä mun sydäntä, mutta tunteja tulee pidettyä lihaskuntotunneista aina venyttelyyn ja joogaan asti, eli monipuolisesti kaikkea. Liikuntaa olen ohjannut jo yhdeksän vuotta. Tunneillani on tärkeää tehdä oma parhaansa oman kunnon mukaan, tavoitteeni on saada jokainen liikkuja kokemaan onnistumisia ja hyvä fiilis tunnin jälkeen."