HallihankeRAKENNETAAN YHDESSÄ OMA HARJOITTELUHALLI KANVEESILLA!


Jokainen Järvenpääläinen on törmännyt koulun salien sisäilmaongelmiin. Ongelmana on lisäksi, että koulujen liikuntatilat eivät riitä kaikille järvenpääläisille seuroille. Tilastojenkin valossa suomalaiset liikkuvat aivan liian vähän. Terveyden edistämiseen ja liikunnan iloon halutaan panostaa joka sektorilla.

Myös Järvenpään Voimistelijoilla pitäisi olla mahdollisuus tarjota kaikille halukkaille monipuolisesti erilaisia tunteja. Haastavaksi tämän tekee jatkuva tilaongelma. Lisäksi huippu-urheilussa voimisteleminen ilman kanveesia tuo enemmän terveydellisiä riskejä. Kanveesi koostuu vanerista, solumuovista, sekä voimistelumatosta.  Kanveesi on joustava puualusta, joka joustaa kohdennetusti hyppyjen alastuloissa ja näin ottaa vastaan suurimman osan iskusta.

Voimistelu on monipuolinen laji, joka vaatii niin harrastajalta kuin kilpaurheilijaltakin paljon. Kanveesi on pitkäaikainen sijoitus voimistelijoiden hyvinvointiin.

JäV oli jo useamman vuoden ajan yrittänyt etsiä sopivia tiloja, johon saisi kanveesin, mutta sellaisia ei Järvenpäästä löytynyt.

Siitä se ajatus sitten lähti / oma harjoitushalli Lepolaan

Kun JÄV tuskaili riittämättömien tilojen ja kanveesin puutetta, samaan aikaan Keski-Uudenmaan Kristillisen koulun ja päiväkodin kannatusyhdistys ry:llä oli suunnitteilla rakennushankkeita päiväkodin ja koulutilojen uusimiseksi. Kristillinen koulu etsi yhteistyökumppania, joka tulisi mukaan liikuntasalin rakentamiseen. JäV ja Kristillinen koulu yhdistivät voimansa ja neuvottelujen tuloksena päädyttiin siihen, että koulu rakentaa oman rakennuksensa ja voimistelijat puolestaan rakentavat harjoitushallin/liikuntasalin koulun viereiselle tontille Lepolaan.

JäV ja Kristillinen koulu esittelivät hankkeen kaupungille ja kaupungin suhtautuminen oli suopeaa.

Missä mennään nyt!

Rakennuslupa saatiin toukokuun puolessa välissä, Avin avustus toukokuun lopussa ja perustusurakoitsija valittiin kesäkuun alussa. Hallin perustukset teki Järvenpääläinen yritys Adeltek Oy. Vastaavana mestarina  on Sasu Enjala ja suunnittelusta on vastannut pääosin Reijo Rikkonen. Lvi- ja sähkösuunnitelmat teki myös Järvenpääläinen yritys Airaus Project Oy. Olemme halunnut työllistää mahdollisimman monta Järvenpääläistä hankkeeseemme. LVI-urakoitsijaksi valikoitui Järvenpääläinen RoLVI Oy ja Sähköurakoinnnin teke VMT-Rakennussaneeraus Oy joka niinikään on paikkakuntalainen yritys. Olemme siis kaikessa pyrkineet valikoimaan paikkakuntalaisia tekijöitä. Suosi suomalaista käytä kotipaikkakuntalaista. 

Perustukset ovat nyt valmiit ja halli rakennetaan jaetuilla urakkasopimuksella. Hallin rakentajaksi on valittu Adeltek Oy. Rakennustyöt ovatki nyt edistyneet vauhdilla. Runko on valmis, kattotuolit asennettu ja tuulensuojalevyt paikallaan. Hyvin hahmottuu jo hallin koko ja näkö.  

Paljon on ollut erilaisia ongelmiakin, jotka ovat viivästyttäneet  hanketta, mutta niin kai ne projektit aina menee. Seuraathan meidän rakentamisen etenemistä some kanavissamme.  Pyrimme kertomaan kaikista vaiheistamme jäsenistöllemme ja toivomme että osallistutte joukkorahoitukseen. Jokainen avustuksena saatu euro on todella tarpeen. Säästöpankkien "Hyviä tekoja" avustukseen osallistuimme ja sieltä saimme myös avustusta hankkeeseen. 

Kausi 2019-2020 on lähtenyt hyvin käyntiin, mutta valitettavasti lisää ongelmallisia koulujen liikuntatiloja on ilmaantunut. Salivuorotilanne ei suinkaan ole helpottunut Järvenpäässä. Nyt odotamme jo kuumeisesti, että oma halli valmistuu. Marraskuussa lanseeraamme  yhteistyömahdollisuuden myös yrityksille, tarjoamme näkyvyyttä hallihakkeen osalta ja lisäksi monia erilasia tapoja näkyä myös  tapahtumissamme, nettisivullamme ja somekanavavissamme tuhansine kävijöineen ja seuraajineen.  Tämä halli tulee auttamaan meitä kaikkia liikuntatilojen käyttäjiä Järvenpäässä.  Kannathan kortesi kekoon ja varmistat että tulet osaksi unelmaa. Pääsponsoria haemme  edelleen. Haluaisiko sinun yrityksesi esim. nimetä hallin ja saada parhaan mahdollisen hyödyn tässä "naisenergian" voimin rakennettavassa liikuntahallissa. 

Talkootyössä on voimaa

Jotta harjoitushallihanke toteutuu mahdollisimman kustannustehokkaasti , tulemme tarvitsemaan kaikkea mahdollista talkootyövoimaa. Toivomme, että teistä vanhemmista löytyy innokas joukko, joka lähtee yhdessä kanssamme rakentamaan harkkahallia. Talkooväkeä tarvitaan viikonloppuisin rakennussiivousporukkaan sekä maalaukseen ja tasoitukseen. 

Järvenpään Voimistelijat korostaa, että tarjoamme jatkossakin lähiliikuntaa koulujen saleilla. Tämän lisäksi tarvitaan kuitenkin oma harjoitushalli, jotta seura ei ole liian riippuvainen koulujen tiloista ja saadaan se tärkeä kanveesi. Luonnollisesti haluamme tarjota myös Kristillisen koulun oppilaille terveelliset liikuntatilat.

JäV on avannut harjoitushallihanketta varten avustustilin ja seura toivoo, että mahdollisimman moni jäsen tulisi mukaan keräystiimiin. Suunnitteilla on mm. syksylle avustusmuotojen ideointi-ilta.

Laatu – ilo – terveys – yhteisöllisyys -ovat Järvenpään voimistelijoiden ydinarvoja. Hallin avulla pystymme tarjoamaan laadukkaampaa ja terveellisempää liikkumista ja meillä on ilo toteuttaa yhteinen hallihanke.

// Lisätietoja; hankkeen takana Järvenpään kaupunki, Keski-Uudenmaan Kristillisen koulun ja päiväkodin kannatusyhdistys ry, AVI sekä seurayhteistyö (JäV – HyVoli – MäV).

Ole osa unelmaa!


Olemme käynnistäneet joukkorahoituksen uuden unelmahallin osalta. Haluathan sinäkin olla mukana rakentamassa unelmaa kanssamme? Järvenpään Voimistelijat ovat aloittaneet oman hallihankeprojektin. Hallin on tarkoitus valmistua keväällä 2020. Joukkorahoituksen avulla mahdollistat lasten, nuorten ja aikuisten erinomaiset harjoituspuitteet tuleville vuosille. Ole osa unelmaa ja lahjoita summa seuralle ja saat halutessasi nimen hallin seinälle. Nyt myös yritysten on mahdollista tulla mukaan ja saada positiivista näkyvyyttä, lue lisää TÄÄLTÄ.

Yhteystiedot:

Täytettyäsi tietosi, tee maksusuoritus rahankeräystilillemme:

IBAN: FI1850920920381835, OKOYFIHH

Maksun saaja: Järvenpään Voimistelijat ry

Viesti: Lahjoittajan nimi


Muista lopuksi painaa alla näkyvää sinistä lähetä -painiketta.

Mikäli et halua nimeäsi julkaistavan, voit myös maksaa lahjoituksesi oheiselle tilille.

1) rahankeräysluvan saaja: Järvenpään Voimistelijat ry

2) rahankeräysluvan myöntäjä: Itä-Uudenmaan Poliisilaitos

3) luvan numero ja myöntämisajankohta: RA/2018/289

4) keräyksen toimeenpanoaika: 1.12.2018 - 30.04.2020

5) keräyksen toimeenpanoalue: Järvenpään Voimistelijoiden toiminta-alua

6) kerättävien varojen käyttötarkoitus: Harkkahallin rakentaminen

7) aika, jonka kuluessa kerättävät varat on tarkoitus käyttää: Vuoden 2020 loppuun mennessä

8) käytännön toimeenpanija: Järvenpään voimistelijat ry

Mattomyynti

Uuteen valmistuvaan halliin tarvitaan kahdet uudet matot. Keräämme varoja mattojen hankintaan myymällä "mattopaloja" 30 euron hintaan. Tue hyvää hankettamme ja osta "pala mattoa" vaikkapa lahjaksi. Ohessa kuviteltu kartta matoistamme. Punaiset palat on jo myyty mutta vielä on hyviä numeroita jäljellä. Lähetä sähköpostiviesti toimisto@voimistelijat.com ja kerro minkä numeroisen palan haluat ostaa. Paluupostissa saat 30 euron laskun ja kiitoskortin.  Kiitos tuestasi.