Hallihanke
RAKENNETAAN YHDESSÄ OMA HARJOITTELUHALLI KANVEESILLA!


Jokainen Järvenpääläinen on törmännyt koulun salien sisäilmaongelmiin. Ongelmana on lisäksi, että koulujen liikuntatilat eivät riitä kaikille järvenpääläisille seuroille. Tilastojenkin valossa suomalaiset lapset liikkuvat aivan liian vähän. Terveyden edistämiseen ja liikunnan iloon halutaan panostaa joka sektorilla.

Myös Järvenpään Voimistelijoilla pitäisi olla mahdollisuus tarjota kaikille halukkaille monipuolisesti erilaisia tunteja. Haastavaksi tämän tekee jatkuva tilaongelma. Lisäksi huippu-urheilussa voimisteleminen ilman kanveesia tuo enemmän terveydellisiä riskejä. Kanveesi koostuu vanerista, solumuovista, sekä voimistelumatosta.  Kanveesi on joustava puualusta, joka joustaa kohdennetusti hyppyjen alastuloissa ja näin ottaa vastaan suurimman osan iskusta.

Voimistelu on monipuolinen laji, joka vaatii niin harrastajalta kuin kilpaurheilijaltakin paljon. Kanveesi on pitkäaikainen sijoitus voimistelijoiden hyvinvointiin.

JäV oli jo useamman vuoden ajan yrittänyt etsiä sopivia tiloja, johon saisi kanveesin, mutta sellaisia ei Järvenpäästä löytynyt.


Siitä se ajatus sitten lähti / oma harjoitushalli Lepolaan

Kun JÄV tuskaili riittämättömien tilojen ja kanveesin puutetta, samaan aikaan Keski-Uudenmaan Kristillisen koulun ja päiväkodin kannatusyhdistys ry:llä oli suunnitteilla rakennushankkeita päiväkodin ja koulutilojen uusimiseksi. Kristillinen koulu etsi yhteistyökumppania, joka tulisi mukaan liikuntasalin rakentamiseen. JäV ja Kristillinen koulu yhdistivät voimansa ja neuvottelujen tuloksena päädyttiin siihen, että koulu rakentaa oman rakennuksensa ja voimistelijat puolestaan rakentavat harjoitushallin/liikuntasalin koulun viereiselle tontille Lepolaan.

JäV ja Kristillinen koulu esittelivät hankkeen kaupungille ja kaupungin suhtautuminen oli suopeaa.

Missä mennään nyt!

Rakennuslupa saatiin toukokuun puolessa välissä, Avin avustus toukokuun lopussa ja perustusurakoitsijakin saatiin valittua kesäkuun alussa. Hallin perustuksen tekee Järvenpääläinen yritys Adeltek Oy. Vastaavana mestarina meillä on Sasu Enjala ja suunnittelusta on vastannut pääosin Reijo Rikkonen. Lvi ja sähkösuunnitelmat teki myös Järvenpääläinen yritys Airaus Project Oy. Perustukset alkaa juuri olla valmiit ja pääsemme kilpailuttamaan rakentajaa hallin osuudella. Paljon on ollut erilaisia ongelmiakin, jotka ovat viivästyttäneet  hanketta, mutta niin kai ne projektit aina menee. Seuraathan meidän rakentamisen etenemistä some kanavissamme.  Pyrimme kertomaan kaikista vaiheistamme jäsenistöllemme ja toivomme että osallistutte joukkorahoitukseen. Jokainen avustuksena saatu euro on todella tarpeen. Säästöpankkien "Hyviä tekoja" avustukseen osallistuimme ja sieltä saimme myös avustusta hankkeeseen. Uusi kausi on juuri nyt alkamassa ja salivuorotilanne on jos mahdollista vieläkin haasteellisempi kun ennen. Tämä halli tulee niin auttamaan meitä kaikkia.  Kannathan kortesi kekoon ja varmistat että saat haluamasi nimen hallin seinälle. Siellä tulee vielä olemaan historian havinaa ketkä kaikki osallistuivat hankkeeseen. Pääsponsori edelleen hakusessa. Haluaisiko sinun yrityksesi nimetä hallin ja saada paljon hyvää näkyvyyttä hankkeesta. 

Talkootyössä on voimaa

Jotta harjoitushallihanke toteutuu mahdollisimman kustannustehokkaasti , tulemme tarvitsemaan kaikkea mahdollista talkootyövoimaa. Toivomme, että teistä vanhemmista löytyy innokas joukko, joka lähtee yhdessä kanssamme rakentamaan harkkahallia, vetoaa Järvenpään Voimistelijoiden puheenjohtaja Raila Korjus.

Järvenpään Voimistelijat korostaa, että tarjoamme jatkossakin lähiliikuntaa koulujen saleilla. Tämän lisäksi tarvitaan kuitenkin oma harjoitushalli, jotta seura ei ole liian riippuvainen koulujen tiloista ja saadaan se tärkeä kanveesi. Luonnollisesti haluamme tarjota myös Kristillisen koulun oppilaille terveelliset liikuntatilat.

JäV on avannut harjoitushallihanketta varten avustustilin ja seura toivoo, että mahdollisimman moni jäsen tulisi mukaan keräystiimiin. Suunnitteilla on mm. syksylle avustusmuotojen ideointi-ilta.

Laatu – ilo – terveys – yhteisöllisyys -ovat Järvenpään voimistelijoiden ydinarvoja. Hallin avulla pystymme tarjoamaan laadukkaampaa ja terveellisempää liikkumista ja meillä on ilo toteuttaa yhteinen hallihanke.

// Lisätietoja; hankkeen takana Järvenpään kaupunki, Keski-Uudenmaan Kristillisen koulun ja päiväkodin kannatusyhdistys ry, AVI sekä seurayhteistyö (JäV – HyVoli – MäV).

Ole osa unelmaa!


Olemme käynnistäneet joukkorahoituksen uuden unelmahallin osalta. Haluathan sinäkin olla mukana rakentamassa unelmaa kanssamme? Järvenpään Voimistelijat ovat aloittaneet oman hallihankeprojektin. Hallin rakennustyöt on tarkoitus aloittaa keväällä 2019 ja hallin on tarkoitus valmistua loppuvuodesta 2019. Joukkorahoituksen avulla mahdollistat lasten, nuorten ja aikuisten erinomaiset harjoituspuitteet tuleville vuosille. Ole osa unelmaa ja lahjoita summa seuralle ja saat halutessasi nimen hallin seinälle.

Yhteystiedot:

Täytettyäsi tietosi, tee maksusuoritus rahankeräystilillemme:


IBAN: FI1850920920381835, OKOYFIHH

Maksun saaja: Järvenpään Voimistelijat ry

Viesti: Lahjoittajan nimi


Muista lopuksi painaa alla näkyvää sinistä lähetä -painiketta.

Mikäli et halua nimeäsi julkaistavan, voit myös maksaa lahjoituksesi oheiselle tilille.

1) rahankeräysluvan saaja: Järvenpään Voimistelijat ry

2) rahankeräysluvan myöntäjä: Itä-Uudenmaan Poliisilaitos

3) luvan numero ja myöntämisajankohta: RA/2018/289

4) keräyksen toimeenpanoaika: 1.12.2018 - 30.11.2019

5) keräyksen toimeenpanoalue: Järvenpään Voimistelijoiden toiminta-alua

6) kerättävien varojen käyttötarkoitus: Harkkahallin rakentaminen

7) aika, jonka kuluessa kerättävät varat on tarkoitus käyttää: Vuoden 2020 loppuun mennessä

8) käytännön toimeenpanija: Järvenpään voimistelijat ry